pixar Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Siemka Wrzucam mój nowy projekt którego rozpoczołem modelować jest to "Caterpillar" buldożer swoją drogą jeden z najpotężniejszych na świecie. Będę się starał systematycznie robić upy na razie wrzucam tylko to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 jak na początek to nawet dużo dałeś ;)chyba jako pierwszy robisz jakiś buldożer ;P czekam na dalsze updaty Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 napęd ładny, budy nie oceniam, jak masz referke to wklej bedzie latwiej oceniac dbaj o detal, ponieważ mamy podobne nicki ciąży na tobie duża odpowiedzialnośc (joke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Narazie Malo, Ale Czekam Na Update'y I Zyczepowodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 o fak! PikS(x)arów jest dwóch :) a ja wcześniej brałem was za jedna osobę :D tylko coś te avatarki sie mi nie zgadzały :D co do pracy, to na razie nieźle, pokaż referki, bo coś nie dowieżam w te gąsienice. jakieś dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 Upek. Troszkę dorobiłem detali ale niemiałem zbytnio czasu więc jest tylko to co widać. Co do referek jest z nimi problem mam zdjęcia ale z 10 wersji tego modelu w bardzo niskich rozdziałkach, w dodatku maszyny sa zaciepane błotem :) ciężko coś konkretnego znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2007 Po długiej przerwie robie małego upa ciągle pracuje nad szczegółami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 Witam po dłuuugiej przerwie spowodowanej pracą oraz awarią dysku. Odkopałem stare pliki do maxa i wziołem się troszkę do roboty. Powoli dodaje szczegóły buldożera jeszcze kupa roboty przede mną, a czasu niewiele robie upka i biorę się do pracy z tym modelem. Proszę o komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarlogPL Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Dobrze, że odkopałeś te pliki... jak byś nie dał rady to ja bym pomógł ;p w końcu odkopałem prace z przed 2 lat xD a tak na serio super pracka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 ładny, czysty model, ale spychy budzą we mnie negatywne emocje :p ile ja sie przy tym złomie namęczyłam :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Modelik jest konkretny!Musi być do tego jakaś scenka żeby pokazać dobrze rozmiar i moc tej maszynki.Powodzenia i pozdrawiam EDIT: To będzie chyba to maleństwo, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 bardzo fajna nie pracka, az dziwne ze tak malo komentarzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 18 Maj 2007 Autor Share Napisano 18 Maj 2007 Mogło by być więcej komentarzy ;) No cóż może w kolejnych upkach będzie ich więcej. Popracowałem troszkę nad kilkoma szczegółami, oto rezultat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 ładnie jest! popieram propozycje Swingera - scenka musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 jak na moje oko to troche za mało ogniw ma chyba gasiennica...na tych refkach com je wrzucił wydaje sie ich byc więcej...moim zdnaiem warto by było żebyś się naprawde przylozył do teog modeliku!Pozdrawiam, trzymam kciuki i na pewno jeszcze tu zajżę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Pojezdzilbym takim - normalnie pierwszenstwo na kazdym skrzyzowaniu :) Ciekawe kto bedzie modelowal jakas duuuza ciezarowke - moze ty jak skonczysz tego cate??... ;) Ogolnie modelling na wysokim poziomie - podoba sie mi - dlatego zagladal tutaj bede czesto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 bardzo ładny model pokaż jakiś większy render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 ale machina - piękny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 20 Maj 2007 Autor Share Napisano 20 Maj 2007 Witam. Troszkę elementów dołożyłem m.in kilka ogniw do gąsienic oraz zrobiłem obudowę na kabinę dałem też większy render. Co do scenki to może będziez zależy czy będzie na to czas.Narazie rzucam rendery do ocenienia: PS: Wreszcie więcej komentarzy :) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Świetny model, ale na lemieszu przydało by sie jeszcze pare poligonów bo na pierwszym renderze w oczy rzuca sie ich brak i widać krawędzie. Po za tym mistrzostwo, czekam na tekstury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 Znów odkopuje stary model i spróbuje go skończyć. Wziołem się za pług skąplikowane urządzenie (mam kiepskie referki i ciężko się modeluje ale staram się :P ) PROSZĘ O KOMENTARZE. Oto renderki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 niezły wehikuł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 mozesz postawic bipeda w skali obok zeby pokazac skale? stałem niegdys przy podobnym ale moze nie wszyscy wiedza co to za gigant...rób rób bede zaglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Model super, ale sam model to nic w porównaniu z texturowaniem i scenką. Pozdrawiam Filip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 Oto biped. Scena będzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Niezłe bydle, będę tu zaglądał bo model pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 podoba sie - czyzby zaczatki bardzo ciekawej scenki ??- inspira znikajacym punktem czy moze zlomowiskiem ;) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 swietny modelik fakt kiepskie referki są na necie ale dasz rade ;) bede zaglądał ale musisz dorobic takie eleganckie fele :D Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Ciągle się bawie z tym pługiem jeszcze dużo pracy z nim pozostało. Wrzucam to co dzisiaj wymodelowałem. PS: Co do scenki to jeszcze długo jej nie bedzie. Narazie mogę powiedzieć że scenka będzie związana z olbrzymią mocą tej bestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 piękny model, niezły detal - bardzo mi sie podoba - dawaj dalej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 kolejny upek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 no chłopaku dobrze dajesz ;] śliczne detale ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 modelik 1sza klasa;) nie ma do czego się przyczepić na tym poziomie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi