naeq Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Witam wszystkich imprezowiczów :D Jak spędziliście czas sylwestrowy ?? zabawa pewnie była przednia ;> Wielu z was odpisze na ten wątek dopiero za parę dni, ponieważ będą leżeć, chlać wodę mineralną litrami oraz zajadać Alka-Zelcer czy jakoś tak... Heh No cóż... Mogę tylko powiedzieć że Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku by wszystkie wasze dotychczasowe marzenia które nie zyściły się w poprzednim 2006 roku, zyściły się w Tym nowym 2007 !! Ja Sylwestra przeżyłem z Ukochaną i to choć by nie wiem jaki on był, najważniejsze że byłem przy Jej boku :) Pozdrawiam FAlcom 2007 !! (Post został napsiany 6 godzin i 34 minuty po nowym roku 2007... xD) EDIT: Hehe, logo zmienili, ale copyrighta już nie :D
Łukasz Misztela Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 dziex i wszystkiego naj:) ja właśnie wróciłem z imprezki:) Trwała by jeszcze z kilka godzin dłużej ale gospodarz odpadł i ciężko było zapanować 20 osób w dwóch pokojach i kuchni + łazienka:) wanna okazała się dobrym wyrkiem :) pozdro dal wszyskich MAX-owiczów:) zmykam spac:)
Master Kiełbaster Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 jakieś debile strzelały tak że się obudziłem ale poza tym było spoko. :*
mariusz90 Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Spać w Sylwestra?? Oj nie ładnie, nie ładnie Master ;) Ja nie spałem do 5 rano, wróciłem do domu zdrzemnąłem się 2h i jestem jak nowo narodzony :D Sylwester stanowczo mógłby być częściej :D
piksar Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 łeb mnie ********* dzieki wszystkim współczatownikom za wspolnie spędzonego sylwestra
blood_brother Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Najlepszym lekarstwem na syndrom dnia następnego jest pominięcie tego dnia tzn przeciągnąć dzień poprzedni:D Nie ważne:) Dużo wiszących zająców w nowym roku:)
troglodyta Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Wszystkim życzę jak najlepszego nowego roku! NA bani to pisze ale szczerze ! pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D
slayer2004 Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Ja również życzę wszystkim szczęśliwego noweo roku :) A teraz odespać....
Georgas Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Najlepszego dla wszystkich, niech się spełnią wasze marzenia w nowym roku ps. nie mam kaca :D:D:D:D
Lucas Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 No to szczęsliwego Y2K7:), oby był lepszy niż poprzedni.
naeq Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Napisano 1 Styczeń 2007 Wy tu zkładacie życzonka a miało byc o tym jak wam minoł sylwester :D tzn życzonka też mogą być no ale xD
Pavulon 13 Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 U mnie oglnie zabawa super..i tyle pamietam! Dopiero wlasnie wstalem (13:34, 01.01.07)...no i mam jakies dziwne bole!..hmm dlaczego??? Wszytskim Wszytskiego Dobrego w 2007!!
chveti Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 U mnie było skromnie i przyjemnie - dziesięć osób :) Finished @ 3:00 ...za rok nie robie bo nie chcialo mi sie sprzatac jak ...bardzo nie chciało.
thud Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 wrocilem o 8:00; bylo suuuuuper mimo ze ledwo zyje :D tak moze byc czesciej ;)
krzyhhh Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 powiem tyle ... dobrze że robili fotki .. przynajmniej wiem od czego mam ręce napuchniete (napierdzielałem na kongo:) )... i że byłem w miarę grzeczny Oo
Zbychowaty Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 hehe za jakis czas pewnie okaze sie, ze niektorzy mieli sylwestra podwojnego...tzn wczorajszego i tego za 9 miesiecy:P U mnie bylo spoko...mineralizowana Kinga pomogla dojsc do pionu:)
KLICEK Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 myslalem ze bedzie gorzej bo w tym roku nie udalo sie nigdzie wyrwac, ale wbrew krazacej opinni bylo super , rodzinnie :) no i tez rodzinnie z chlopakami na czacie :D haha pozdrawiam :*
AGmakonts Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 u mnie była masakra bo w malutkiej kawalerce i troche luda ale i tak ********:D szkoda ze nie mam fotek bo aparat się rozładował po 2 zdjęciach
Hindus Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 kome a wiesz co :D? przerabiałem i to ale nie wiem jaki ma to zwiazek z alkoholem:)
Knysha Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Sylwester minal w porzadku - potanczylem, popilem ^^", zostalem oblany szampanem, jakis 13-latek chcial mnie bic hmm - znaczy sie standard ;]
slayer2004 Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Oj fajnie było :). Niby sylwester z rodziną. Oficjalnie zakończył się o 03.00, a nieoficjalnie (dla mnie i kuzynostwa ) chyba o 06.00... W każdym razie wstałem o jakieś 17.30 :D
polka dot Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 hindi to taki manifest. chce im zepsuc karnawal ;)
Knysha Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 W każdym razie wstałem o jakieś 17.30 :D oO Do tej godziny to ja juz wysprzatalem lokal i przyszedlem z kosciola ;)
naeq Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Napisano 1 Styczeń 2007 :D:D:D:D Hehe widze że fajnie sylwester spędziliście :)))
Knysha Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 A do kosciola to po co? poprawiny robil? :D No a nie? Z ksiedzem proboszczem 'chlup w ten glupi dziub' ;]
Leru Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 ouuhuhuhu :] Impreza była gruba, od 20 do 6 rano, prawie wszyscy obecni na niej się przespali w domu w którym ona była tak do ok 12 i znowu. Ja jestem padnięty, jednak współimprezowicze dalej świętują :]
XardaX Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 U mnie to się wszystko zaczelo dopieroo koło 22.00 -> do 5rano :) Miło było bo wyladowalem w łóżku z dziewczyną NIEPOSPOLITEJ urody :* [muahahaha] Nie mialem kaca, zreszta nie pilismy az tak duzo :/ Szampan + Scotish Wisky40%+pare browarren :] CZyli a.d.2007 zacza sie miło :) ZEby sie jeszcze dostac za 1,5roku do tej fimówki Łódzkiej :] mmmmm ;)
tweety Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 stwierdzam że od tego dnia moim ulubionym napojem oprócz piwa staje sie martini bianco ze spritem :] najlepszego panowie!
piksar Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 stwierdzam że od tego dnia moim ulubionym napojem oprócz piwa staje sie martini bianco ze spritem :] najlepszego panowie! eeeee tam to napój grzecznych dziewczynek Najlepszy jest cieńki browar w brudnym litrowym kuflu na dworcu we Wrocku w knajpie koło poczty, o trzeciej nad ranem. Ps. pozdrawiam kelnera :D
tweety Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 pikSar: trzeba się czasami odchamić i zacząć pić z kobietami (niekoniecznie grzecznymi) :]
maverick sheep Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 ja dodam ze dla "grzecznych" pan rownie dobrze lac martini (cin-cin bianco - wersjac studencka:)) z sokiem winogronowym eh w tedy to sie dzieje :D nio a co do po sylwetrze to wlasnie sie obudzilem :D i tanczylem wlaca w sylwka :D przynajmniej wtedy mi sie wydawalo ze to byl walc a moze walec:/ pozdrawiam
Shalivan Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 No siemka wszystkim właśnie wrociłem zz sylwestra było, chech :Dd było extra moge nawet galeryjke zapodać :)
naeq Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Napisano 2 Styczeń 2007 możesz zapodać z chęcią zobaczymy :D a co do "Trunków" to Standardowo szampanik oraz niestandardowo Naleweczkę Babuni :D:D No ale to nie byla żanda impreza, było bardzo fajnie mimo to :)
XardaX Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 no ja tam preferuje piweczko ... Kiedyś była Warka [strong] potem brok[strong] potem tyskie,żubr, żywiec,dębowe :P Ostatnio LECH premium mi zasmakował :D Co do dziewczyn to porządne hardcore'u [vodka-bez rocienczania i zapijania] nie znoszą... Zawsze "GiN z Tonikiem" bo to im musi smakować :/
piksar Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Tweety też piłeś to pifko na zlocie - nie pamiętasz ?
Shalivan Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 możesz zapodać z chęcią zobaczymy :D a co do "Trunków" to Standardowo szampanik oraz niestandardowo Naleweczkę Babuni :D:D No ale to nie byla żanda impreza, było bardzo fajnie mimo to :) A prosze Cie bardzo falcolm http://www.bananeq.forall.pl/sylw/ a co do trunków to czego tam nie było :D zresztą na jednej fotce widać stosik alkoholu Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi