Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich imprezowiczów :D Jak spędziliście czas sylwestrowy ?? zabawa pewnie była przednia ;> Wielu z was odpisze na ten wątek dopiero za parę dni, ponieważ będą leżeć, chlać wodę mineralną litrami oraz zajadać Alka-Zelcer czy jakoś tak... Heh

No cóż... Mogę tylko powiedzieć że Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku by wszystkie wasze dotychczasowe marzenia które nie zyściły się w poprzednim 2006 roku, zyściły się w Tym nowym 2007 !!

Ja Sylwestra przeżyłem z Ukochaną i to choć by nie wiem jaki on był, najważniejsze że byłem przy Jej boku :)

Pozdrawiam FAlcom 2007 !!

(Post został napsiany 6 godzin i 34 minuty po nowym roku 2007... xD)

EDIT:

Hehe, logo zmienili, ale copyrighta już nie :D

googlewn6.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dziex i wszystkiego naj:)

ja właśnie wróciłem z imprezki:)

Trwała by jeszcze z kilka godzin dłużej ale gospodarz odpadł i ciężko było zapanować 20 osób w dwóch pokojach i kuchni + łazienka:) wanna okazała się dobrym wyrkiem :)

pozdro dal wszyskich MAX-owiczów:) zmykam spac:)

Napisano

Spać w Sylwestra?? Oj nie ładnie, nie ładnie Master ;) Ja nie spałem do 5 rano, wróciłem do domu zdrzemnąłem się 2h i jestem jak nowo narodzony :D Sylwester stanowczo mógłby być częściej :D

Napisano

łeb mnie *********

dzieki wszystkim współczatownikom za wspolnie spędzonego sylwestra

Napisano

Najlepszym lekarstwem na syndrom dnia następnego jest pominięcie tego dnia tzn przeciągnąć dzień poprzedni:D Nie ważne:) Dużo wiszących zająców w nowym roku:)

Napisano

Wszystkim życzę jak najlepszego nowego roku! NA bani to pisze ale szczerze ! pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D

Napisano

Najlepszego dla wszystkich, niech się spełnią wasze marzenia w nowym roku

ps. nie mam kaca :D:D:D:D

Napisano
  • Autor

Wy tu zkładacie życzonka a miało byc o tym jak wam minoł sylwester :D tzn życzonka też mogą być no ale xD

Napisano

U mnie oglnie zabawa super..i tyle pamietam! Dopiero wlasnie wstalem (13:34, 01.01.07)...no i mam jakies dziwne bole!..hmm dlaczego???

Wszytskim Wszytskiego Dobrego w 2007!!

Napisano

U mnie było skromnie i przyjemnie - dziesięć osób :)

Finished @ 3:00

...za rok nie robie bo nie chcialo mi sie sprzatac jak ...bardzo nie chciało.

Napisano

wrocilem o 8:00; bylo suuuuuper mimo ze ledwo zyje :D

tak moze byc czesciej ;)

Napisano

powiem tyle ... dobrze że robili fotki .. przynajmniej wiem od czego mam ręce napuchniete (napierdzielałem na kongo:) )... i że byłem w miarę grzeczny Oo

Napisano

hehe za jakis czas pewnie okaze sie, ze niektorzy mieli sylwestra podwojnego...tzn wczorajszego i tego za 9 miesiecy:P U mnie bylo spoko...mineralizowana Kinga pomogla dojsc do pionu:)

Napisano

u mnie była masakra bo w malutkiej kawalerce i troche luda ale i tak ********:D szkoda ze nie mam fotek bo aparat się rozładował po 2 zdjęciach

Napisano

kome a wiesz co :D? przerabiałem i to ale nie wiem jaki ma to zwiazek z alkoholem:)

Napisano

Sylwester minal w porzadku - potanczylem, popilem ^^", zostalem oblany szampanem, jakis 13-latek chcial mnie bic hmm - znaczy sie standard ;]

Napisano

Oj fajnie było :). Niby sylwester z rodziną. Oficjalnie zakończył się o 03.00, a nieoficjalnie (dla mnie i kuzynostwa ) chyba o 06.00...

W każdym razie wstałem o jakieś 17.30 :D

Napisano
  slayer2004 napisał:

W każdym razie wstałem o jakieś 17.30 :D

oO

Do tej godziny to ja juz wysprzatalem lokal i przyszedlem z kosciola ;)

Napisano
  • Autor

:D:D:D:D Hehe widze że fajnie sylwester spędziliście :)))

Napisano
  Drakula napisał:
A do kosciola to po co? poprawiny robil? :D

No a nie? Z ksiedzem proboszczem 'chlup w ten glupi dziub' ;]

Napisano

ouuhuhuhu :] Impreza była gruba, od 20 do 6 rano, prawie wszyscy obecni na niej się przespali w domu w którym ona była tak do ok 12 i znowu. Ja jestem padnięty, jednak współimprezowicze dalej świętują :]

Napisano

U mnie to się wszystko zaczelo dopieroo koło 22.00 -> do 5rano :) Miło było bo wyladowalem w łóżku z dziewczyną NIEPOSPOLITEJ urody :* [muahahaha]

Nie mialem kaca, zreszta nie pilismy az tak duzo :/ Szampan + Scotish Wisky40%+pare browarren :]

CZyli a.d.2007 zacza sie miło :) ZEby sie jeszcze dostac za 1,5roku do tej fimówki Łódzkiej :] mmmmm ;)

Napisano

stwierdzam że od tego dnia moim ulubionym napojem oprócz piwa staje sie martini bianco ze spritem :] najlepszego panowie!

Napisano
  tweety napisał:
stwierdzam że od tego dnia moim ulubionym napojem oprócz piwa staje sie martini bianco ze spritem :] najlepszego panowie!

eeeee tam to napój grzecznych dziewczynek

Najlepszy jest cieńki browar w brudnym litrowym kuflu na dworcu we Wrocku w knajpie koło poczty, o trzeciej nad ranem.

Ps. pozdrawiam kelnera :D

Napisano

pikSar: trzeba się czasami odchamić i zacząć pić z kobietami (niekoniecznie grzecznymi) :]

Napisano

ja dodam ze dla "grzecznych" pan rownie dobrze lac martini (cin-cin bianco - wersjac studencka:)) z sokiem winogronowym eh w tedy to sie dzieje :D nio a co do po sylwetrze to wlasnie sie obudzilem :D i tanczylem wlaca w sylwka :D przynajmniej wtedy mi sie wydawalo ze to byl walc a moze walec:/

pozdrawiam

Napisano

No siemka wszystkim właśnie wrociłem zz sylwestra było, chech :Dd było extra moge nawet galeryjke zapodać :)

Napisano
  • Autor

możesz zapodać z chęcią zobaczymy :D a co do "Trunków" to Standardowo szampanik oraz niestandardowo Naleweczkę Babuni :D:D No ale to nie byla żanda impreza, było bardzo fajnie mimo to :)

Napisano

no ja tam preferuje piweczko ... Kiedyś była Warka [strong] potem brok[strong] potem tyskie,żubr, żywiec,dębowe :P Ostatnio LECH premium mi zasmakował :D

Co do dziewczyn to porządne hardcore'u [vodka-bez rocienczania i zapijania] nie znoszą... Zawsze "GiN z Tonikiem" bo to im musi smakować :/

Napisano
  FAlcom napisał:
możesz zapodać z chęcią zobaczymy :D a co do "Trunków" to Standardowo szampanik oraz niestandardowo Naleweczkę Babuni :D:D No ale to nie byla żanda impreza, było bardzo fajnie mimo to :)

A prosze Cie bardzo falcolm http://www.bananeq.forall.pl/sylw/ a co do trunków to czego tam nie było :D zresztą na jednej fotce widać stosik alkoholu

Pozdro