Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
po co mi 2 klawiatury ? Ta druga to specjal do Frets on Fire :D

ahahahaha :D:D:D highway to hell!

• Odpowiedzi 2,8k
  • Wyświetleń 286,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sry za offtop. Czy ja czasami nie widzialem Piksara i tweetego + kogos jescze w PRACoffNI?:) Tweety bawil sie wieszakiem?:P

Napisano
Sry za offtop. Czy ja czasami nie widzialem Piksara i tweetego + kogos jescze w PRACoffNI?:) Tweety bawil sie wieszakiem?:P

tweety chyba w Wawce :)

Napisano

Tak to jest wlasnie, zrobili sie swiatowi ludzie i teraz szukac ich po calej Polsce trzeba;)

pozdr

Napisano
Na pewno? W ostatnią sobote to na pewno Oni pili piwo;p

Dokładnie tak Tweety, Piksar, Vorek, Siepacz i Sysco

Pracoffnia browarek

Napisano
Tweety bawil sie wieszakiem?:P

ahahahah :D no to nie mam co ukrywać. tak... byliśmy w pracOFFni :)

Napisano

kiszka, zero prywatnosci, nawet wieszakami pobawic sie juz nie mozna, bo w calej Polsce sa "agenci max3d: ;)

h e he he

Napisano

Ok, ja tez nie mam sie cos ukrywac. Siedzialem przy barze i obserwowalem bo sads Was znałem;]

Napisano
kiszka, zero prywatnosci, nawet wieszakami pobawic sie juz nie mozna, bo w calej Polsce sa "agenci max3d: ;)

h e he he

hahaha :D

Za parę dni będzie trzeba chować twarz w drodze do warzywniaka :D

Napisano

szykujcie sie na pijanstwo :D za 2 tygodnie wpadam do wrocka :D

Napisano

orędzie do narodu

nie pić.. klikać!.. to forum graficzne... ..dlaczego ostatnio ilość meetingów przekracza ilością dodawane CG... :p hehe

pozdro

Napisano

sądząc po fryzurze dziewczę, sądząc po czasownikach chłopiec, jestem zdezorientowana

Napisano
sądząc po fryzurze dziewczę, sądząc po czasownikach chłopiec, jestem zdezorientowana

Zapewniam Cie chłopiec........

Napisano

Mnie też trochę zdrezorientowałeś, bo z jednej strony typowo męskie i wojskowe nieśmiertelniki na szyi, a z drugiej dziewczęce straganowe łańcuchy i bransolety.

Na temat czuprynki się nie będę wypowiadał bo sam miałem kiedyś garnek na głowie i wstydzę się do tej pory:) haha

Napisano
sam miałem kiedyś garnek na głowie i wstydzę się do tej pory:) haha

niby czemu ? z tego co widziałem na forum jest kilka osób w długich włosach i nie zauważyłem by się tego wstydzili......... ;/

Jak chcesz to zobacz na strone 50 tego wątku może tam zobaczysz rysy twarzy i się zorientujesz...... ;/

Napisano

ale masz zabawek na sobie Oo

a do long hair nic nie mam bo sam mam - kiedyś sie zgolę na łyso.. bo trzeba wszystkiego spróbować

pozdrawiam

(+)

JĄ ZiĄ knysha ;)

Napisano

Sanderalek - dopiero zauważyłem że jesteś z legnicy, kiedy ja się wynoszę z tego miasta to okazuje się że tutaj też są graficy :)

krzyhhh - wychodziłem z tego samego założenia, i szczerze mówiąc nie polecam strzyżenia na łyso. lubię dość krótkie włosy ale "łysość" mi nie odpowiadała :)

Napisano
Sanderalek - dopiero zauważyłem że jesteś z legnicy, kiedy ja się wynoszę z tego miasta to okazuje się że tutaj też są graficy :)

a hdzie jedziesz ?

do Wro?

Napisano

tak jest, jedyne słuszne miasto w okolicy :D co prawda na dobre do wrocka przeniosę się dopiero gdzieś za 3 miesiące, a na razie zawisłem pomiędzy wrocławiem a legnicą :)

Napisano

Nie, nie ja do długich włosów nic nie mam, długie włosy też miałem (w liceum).

Pisząc "garnek" miałem na myśli takie strzyżenie jakby się garnek na łbie położyło i równiutko obcieło to co wystaje. Takie niechlubne strzyżenie zdażyło mi się w podstawówce.

Napisano
krzyhhh - wychodziłem z tego samego założenia, i szczerze mówiąc nie polecam strzyżenia na łyso. lubię dość krótkie włosy ale "łysość" mi nie odpowiadała

Dzisiaj strzyzone :)

p10100342rp7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności