Leru Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Witam wszystkich! Nadszedł rok 2007! Niechaj ten wątek przypomina nam, że po drugiej stronie osoba również ma uczucia i nie lubi jak się przeklina na forum i łamie regulamin ;) Zamieszczajcie swoje zdjęcia w tym wątku i nie wstydźmy się pokazywać naszych facjat. W końcu, zawsze mogło być gorzej ;) Zaczynamy zatem, oto Leru. Zdjęcie zrobione komóreczką bez żadnej korekty w Fotosklepie: Delektujmy się! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Lerciu piekny jak co roku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Hmm... zrobilem sobie zdiecie, i w trakcie sciagania go na dysk, w aparacie skonczyly sie baterie... moze to znak zebym sie jednak nie ujawnial publicznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Leru masz czoło myśliciela. a ja sobie dzisiaj strzeliłam blueprinta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Ania, fajne! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Witam!! leru--> szkoda ze bez korekty w psie ;) ania--> Oo zrob jeszcze z przodu :D(i pokaz) fajnie sie siatka rozklada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Aniu, można zobaczyć zdjęcie bez siatki ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 o, spiderman [edit] tzn woman ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Mentaller - może kiedy indziej, muszę dopiero tą kredkę dokładniej zmyć... nielot - dałam na forum: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=482922#post482922 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Ja i mój fryz fatale ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 jaki wąsik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 leru jak to leru zawsze lerowaty :D Aniaa :)) hyhy widzę wielokąty na siatce ? :> pierwsze jak Ciebie zobaczyłem to chciałem napisać.. "Ania no nie mów że namalowałaś to na twarzy Oo " ale jak napisałaś o tej kredce.... pac :* mkbart :) jaki wąs ^^ :) godny wymodelowania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Ania - hm... Mkbart - zgol to, prosze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Zdjęcie zrobione komóreczką bez żadnej korekty w Fotosklepie: od czego jest forum? :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Golić się w wieku 14 lat? Dziwne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Ania fajne, będe musiał zastasować kiedyś ten myk:] Mkbart hmm, dziewiczy wąsik?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Golić się w wieku 14 lat? Dziwne :DJa tam bym jednak zalecał. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 "Golić się w wieku 14 lat? Dziwne" Mkbart, popatrz i pomyśl przez chwilę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 mkbart zapoznaj się z regulaminem, zgol wąsik, edytuj post i wstaw nową fote :D szoruj do sklepu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 noworoczny lans elo! ale jestem super EDIT pikSar: Nie, to nie Leru, to user pmatejkowski z 2 postami chyba:p MaGuu: jeszcze przebiję, daj mi czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XardaX Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 wow kolegaalek :) lans... prawie jak ja :] MkBart ZGOL TEN WĄs, dziewczyny tego nie cierpią :/ BEz kitu, co z tego ze masz 14lat ? Jak bedziewsz mial 14,5 to brode bedziesz nosił ???? :P Spox ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 zawsze mozna wydepilowac:d kolegaalek hehe fajne to pierwsze zdjecie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XardaX Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 kolegaalek, dobre foty lans... prawie jak ja :) Mkbart, zgol ten wąs bez kitu dziewczyny tego nie cierpią :/ Co z tego ze masz 14lat jak bedziesz mial 15 to juz broda bedzie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 noworoczny lans elo! ten to prawej to Leru ? Leru to ty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 no co ty pikSar! Leru nie poznajesz?? przecież to ten w środku! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 noworoczny lans elo! A przebij to: :D Nie chce nic mówic, ale łancuch, komóreczka fureczka - jestem ostry co nie ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Ja nie wiem czemu ale miałem się ujawnić w tamtym roku...i jakoś tak ten rok mijał...i miajał...i ninął o_O Jak dorwe jakieś foto...to może się pokarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 ale mam doła :( komp mi zamula i na mnie to wpływa jakoś też.. elo 2007 witam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 No to ja tez postrasze :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Alek: pierwsza fotka swietna! Knysiaczku, nie strasz :* Czaszke Ci widac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Knysha, masz fotę na okładkę fify albo pes'a. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 symmetry Knysha ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 bo podobno symetryczne twarze są ładniejsze... ale przykro mi Knysha - tutaj prawie same chłopy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 To ta fotka na ktorej aparat odmowil posluszenstwa wczoraj. W sumie wrzucam ją bo tak malo podobny do siebie na niej jestem :D Oto ja, niedospany i nie dogolony (czyli jak zwykle) PS: fajnie ta symetria wyszla Mirach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Symetria PS'owa... :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 teraz jesteś strasznie szeroki w barach :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Szczerze powiedzawszy, to na serio jestem taki szeroki w barach oO - nie bylem na silce juz z pol roku minimum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Jane Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Zobaczywszy zdjęcie Miracha nie mogłam się powstrzymać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 pewnie od wywijania tą kataną ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 podlansuje się wstępem :) Never, Never, Never, Never, change I’m still fuckin wit crime cause crime pays I’ll never change Out hustlin, same clothes for days I’ll never change I’ll never change, I’m too stuck in my ways Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Hmmm to zapodam i swoje foto, ludziska :) Zdjecie sprzed paru miechow, takie zamulone i przerobione przez jakiegos nieudacznika :p Dziewczyny jak cos to na gg walić :D:D :cool: hmmm wygladam na tym zdjeciu jak dziecko, bez zarostu itd, wszystko przycmoione filtrem bez kitu :/ Jutro dam fote a.d 2007 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 maine liebe fraundin czy jak kolwiek sie to pisze z goracego widnia ( zwrodzcie uwage na dzaiadka w drugim planie :D) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 W tym momencie zostałeś przeklęty. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 w Niemcowni na sylwestra ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 mam wolne lacze wiec podczas otwierania sie obrazka jak popatrzylem na dziadka pomyslalem sobie "napewno obsciskuje sie z jakims gejem" uffffff dobrze ze sie mylilem :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 ja też sobie łyknąłem, na zdrowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Vorek -to zdrowko :) oby nastepne zdjecie bylo z takimi pozami tyle ze wspolnie w koncu musze odratowac swoj wizerunek no forum najpierw dziwka potem gej a teraz :P zakochany alkocholik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 hehe widze Vorek że zabrałeś się za wywoływanie fotek :] (+) a propo wywoływania.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 los dos Adamos, muy alegres ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazer Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Co prawda jestm tutaj dopiero od kilku godzin, ale jako ze trafilem na ten temat, to pomyslalem, ze sie po prostu przedstawie :) Znalazlem sie na tym forum, bo jednym z moich postanowien noworoczych jest wlasnie powrot do hobby sprzed sporych kilku lat, czyli MAX'a Co prawda z broda i wasami nie mam problemow, ale na pewno nie raz bede sie pytal o rade w kwesti modelowania 3D :) pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------- maly remix z kilku lat i zdjecie aktualne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi