Gość Raffaello Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 a ja dzisiaj referkę do jęzora ślimaczego zrobiłam Aniu miło Cie znowu widzieć! fajny jęzorek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 melange jak sie patrzy;) fakt jak sie czlowiek budzi po czyms takim to moze sie zdziwic;) brak wlosow, tatuaze, kolczyki na genitaliach i pobudka w objeciach "kolegi".... ;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 jeeeesu, patologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 jeeeesu, patologia boisz sie konkurencji ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 hehe no nieźle, nieźle... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 boisz sie konkurencji ? ja nie pije ;p * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 ja nie pije ;p * Alkohol to twój wróg, więc lej go w mordę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Alkohol to twój wróg, więc lej go w mordę stary text.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 stary text.. nie filozofuj tylko popraw błąd w Inwokacji co masz pod avatarem btw Tomuś - chapnąłeś chyba jakieś negatywne reputacje bo twoja reputacja jest "bliżej nie określona" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 nie tylko nam dwóm w skarpetkach wojażować przyszło! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 a kto to ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Tweety dorabia tanczac disco pod balkonami? Tweety, wpadaj do Krakowa, na moim osiedlu Cie ozłocą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 czy wy jestescie normalni? serio pytam! bylem tam ale nie odnotowalem jakis wychylen ale z fotek to juz raczej wiecej na poludnie nie pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Na co to chłopakom przyszło... puszczeni w skarpetkach :P Chyba nie chcę znać tej historii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Skarpeciana brygada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 lmao ...i wystraszyli illiego :D czy wy jestescie normalni? serio pytam! bylem tam ale nie odnotowalem jakis wychylen ale z fotek to juz raczej wiecej na poludnie nie pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 kazdy musi czasem poswirowac, zeby nie zwariowac....takiego zdania jezdem;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 powaga zabija kreatywność ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Ja mam BLASK!!! PLASK!!! TYSIĄCE GWIAZD!!!! :D:DD:DD:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 omg...to okulary czy gogle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Alkohol to twój wróg, więc lej go w mordę stary text.. "JA go w mordę a On mnie na glebę" :D:D:D Ten też stary ale jary :D:D Hehe.. to okulary :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 okulary trącą trochę dresikiem, ale oldschoolowe są ;]. gdzie je kupiłeś :P ? w sklepie jeszcze takich nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 starszy przywiózł z delegacji.. to mu skubnąłem :D :D.. heh Szukałem podobnych na allegro . ale nie znalazłem.. dziwne.. czyżby jakiś rarytas :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 "JA go w mordę a On mnie na glebę" hahahahahaha...tego nie słyszałem ale młody jestem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Tomus nie pij wiecej...;) he he he he he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 no wlasnie juz tak zamierzam... bo ostatnio 5 dni z rzedu o 3 nad ranem wracam do domu..mamusia sie denerwuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 samo zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 niedogolony znów... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 hehe, raczej "nie goliłem się od miesiąca" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 raczej 4 dni ;) spam off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Taki "zarost" to ja mam po 12 godzinach;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Taki "zarost" to ja mam po 12 godzinach;p Chveti ma dopiero 14 lat, zarost rośnie wolniej i rzadziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 hahaha :D Ale wróciłem ze zdobyczą ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 To prawie jak oryginalny soft! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 To logo wręcz imponuje wielkością ;) Ale czapeczka fajna-taka biała;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 RA, khehe :) mam też długopis , z apple'a też :D i nasz dumny pan fotograf z aparatem znalezionym w droższej paczce czipsów od mojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 a to dwóch (prawidłowo dwu) moderatorów w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Check diz ałt :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 holi żit! a masz czapke? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 No to się chłopaki obłowili, zupełnie jak po Bożym Narodzeniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 szykujesz zamach na autodesk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Knysha ty grubasie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Knysha ty grubasie :p Who cares :D? Whateva :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 avatar niszczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 fcuk... tez chce taka czape jak chveti :> oni rozdawali to czy to suwenir w cenie produkcyjnej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 fcuk... tez chce taka czape jak chveti :> oni rozdawali to czy to suwenir w cenie produkcyjnej?? Rozdawali za darmo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Właśnie skończona sesja zdjęciowa z nową fryzurką :D pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 o lol :D świetna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 jeszcze malutki, niech rooooooooooooooooooooooośnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 RA, khehe :) mam też długopis , z apple'a też :D i nasz dumny pan fotograf z aparatem znalezionym w droższej paczce czipsów od mojej. tweety ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi