purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 drzwi? ale głupia nazwa:D No nie mówcie, że taki zespół istniał, a może żuki też istniały? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 no z gór krucafix! ino mi tych gór brakuje !, no i moze moja czysta nienawisc do uczelni przelewa sie juz na krakow ;) \/\/\/\/\/\/\/\/\/ --- yhym, piekne miasto, polecam na wczasy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 i właśnie z tej całej beskidzkiej? ps: apropos posta powyżej ( drzwi to jeszcze istnieją, nowy głos mają, podobno niewiarygodnie podobny do głosu Morrisona, ale i tak Val Kilmer dał największego czadu w filmie- to był JEGO głos) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ttaaddeekk nie bluźnij :P Kraków rulezzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Dobra Panie i Panowie... 2 strony pisania wystarczą. :) END OF OFFTOPIC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 znalazlem jakies zdjecie sprzed 5lat. jaki brzydki bylem, taki nadal jestem i chyba juz zostane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 illy ma nowa zabawke :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Illy co to za sprzet i skolko ? extra fota i cool zarost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 wytlumaczenie w dziale foto ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Zdziwiony Ag działeniem jego nowej lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 nie boisz się że ktoś z ciebie teksturę wytnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Jako że się na zlocie spotkamy i nie będę mógł się dłużej ukrywać to wrzucam swoją fotkę :) ja jestem ten pół łysy :D www.mateuszg.com/pliki/ja.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 EX3qror ktoś miał dobry humor jak Cię obcinał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Tak niezłego punka rodzice chodowali:D Ag- dzięki za teksturkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Agmakonts -> Aaaaaaaaaaaaaaaaaale masz czarnego wągra na nosie. Jaaaaa! Nie tłumacz się, że to pieprzyk. Jak go wyciśniesz to zostanie taka czerwona dziureczka, a sam wągier to będzie mniej więcej 1mm-1,5mm gruby, żółty patyczek z czarnym zakończeniem. O tak! Tak to będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Leru - a skąd wiesz jak to wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 leru przed chwilą wyciskał sobie i mierzył ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 to ja XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Hail ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Knysha młodziutki jesteś, myślałam że masz ze 40-stkę :D Ledyr daj większe zdjęcie-też będzie dobra teksturka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Ledyr, co brałeś ze masz takie rozszezone źrenice? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Knysha młodziutki jesteś, myślałam że masz ze 40-stkę :D LOL :D. Pomylilas sie o 20 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Knyshna - hail :D purple - nie ma! all rights reserved :p Soad uwierzysz mi jak powiem, ze tylko kawe? :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Dzięki za ten barwny opis, Leru, właśnie jadłam podwieczorek. xD p.s. myslalam, ze to zaskorniki sie nazywaja. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 myslalam ile tu dziewczynek na forum, zacznę się krępować niedługo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 pecet - wczesny jestes z tą jej kobiecością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 a bo ma taki mało kobiecy nick, jak pasta do zębów, chociaż pasta to w sumie rodzaj rzEŃski hmm ledyr jak byś był łysy i miał szerszą twarz to byś bardzo meza przypominał ;) (mezo to taki "raper" jak by co) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 ile tu dziewczynek na forum, zacznę się krępować niedługo ;) i bardzo dobrze! Girl Power! http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=598648 :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Pecet jeśli już to on byłby podobny do mnie a nie ja do niego :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 To ja pokaze gdzie mieszkam :D Tu jest wiecej jakby ktos chcial ;) http://www.freewebs.com/topolinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 prąd tam dochodzi :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 co tam prąd, ale net??? 0_o :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Prąd dochodzi :p A neta to nam tepsa zakładała 6 lat, ale juz jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Ale, co ja się czepiam, Ty przynajmniej masz piękne góry, a nie góry śmieci, cudowne rzeczki, a nie rzeki mydlin i odpadów; i dużo soczystej zieleni, a nie zielonych skunów na każdym zakręcie...ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 serwus :) SoAd : rewelacyjna miejscówka :) Po prostu ideał :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Zdziwiony Ag działeniem jego nowej lampy Abu Al Zachwiri - ostatni żywy współpracownik Bin Ladena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Lol! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 SoAd -> cholera, jak ja Tobie zazdroszczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 pasta to w sumie rodzaj rzęski Bylem ciekawy o czym mowa i sprawdzilem w slowniku. Rzęska (łac. cilia) - cienka wypustka cytoplazmatyczna, osadzona na ciałkach podstawowych i pełniąca w zasadzie jedną zasadniczą funkcję: ruchową. Występuje w niektórych komórkach eukariotycznych. Nadal nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 BillAle jesteś domyślny miało być żeński :) Ziomuś, kannu Jak wam się tak podoba to wynajmujemy pokój z kuchnią :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 musieli by na zmianę spac w pokoju, lub kuchni... chyba żeby się zdecydowali na spanko razem:D no ale o to ich nie posądzam, ale jesli posądzam, to musiałbyś na noc zamykać im na kłudke te pomieszczenia,żeby skandalu nie było na wsi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Nadal nie wiem o co chodzi. widzisz, bo to zdanie głęboki przekaz miało ;) SoAd trzech chłopa w jednym domku, co ludzie we wsi powiedzą? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 ewolucja georgasa :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 #4 Rulzz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Gregoras, z tego mogłaby być fajna animacja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Mówisz i masz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 SoAd :D, widzę, że nie masz co robić ;) Muszę gdzieś wyszperać swoje aktualne zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Soad całe życie w 16 sekundach...daje do myślenia co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 i ja sie pokaże;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 heh fajna fota Tomuś, dzisiaj taka fota z marca tego roku; czyli zamierzchła przeszłość... ehh dziewczyna co wam pokazywałem blondi(AWATAR to Jej oko:P) skończyła ze mną znajomość; z powodów; kiepsko sprecyzowanych.. jestem zdruzgotany.. ale mam troche honoru; nie bede jej opieprzał;/ cholera ;( [nie wiem po co to pisałem ale licze ze złączycie się ze mną w bólu i mi przejdzie szybciej.. ^^] ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi