Ania Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 on nie jest modem, on jest tylko wampirem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 wampir? w swietle dziennym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 nas nie oszukasz, my wiemy że potrafisz zrobić fotomontaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Oczywiscie ze wampir, a ponieważ to było w świetle dziennym, to to był ostatni raz, jak go widziałam. Stety niestety nareszcie będzie spokój. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Moje odwieczne marzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 dziwne masz mazenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 dawno mnie tu nie było Piksarek na zgrupowaniu paramilitarnym w Czarnej Górze ostatni weekend 12 km biegiem po lesie - lol 10 km terenówką na kacu za kierownicą dlaczego na kacu ? dwa ostatnie zdjecia pokażą - nic nie zostało a jutro do Brukseli, i znowu to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 okradliście monopol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 LOL w zyciu niewypije 1/10 tego co tam było :D :D czyli zabawa udana ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 oj udana udana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Ale za... karafka. Serio, super wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 czemu bez lampy pojechałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 czemu bez lampy pojechałeś? co za ciemne ? u mnie jasne zdjecia bez obróbki bo nie mam tu kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 nie, waliłes flashem na wprost, myslałem że to wbudowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 puk puk, to znowu ja tym razem nadaje z Brukseli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Pixar, kim Ty jesteś (w sensie zawodu), że sobie jeździsz tak po świecie? :) Fajne życie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 A ty wiesz co chcesz robić? - Jarać blanty... - Jest jakiś zawód, który się z tym wiąże? - Ambasador... - Chyba na Jamajce. - (...) Tony Halik. Wiesz ile on musiał wypalic staffu z tymi wszystkimi plemionami, które odwiedzil? btw - uczcie się języków - to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Jesteś Ambasadorem Jamajki :O Faaaajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 http://images33.fotosik.pl/3/cb287d25a54f87ac.jpg świeżo zakupiona zawartość mojej lodówki :) poznajcie Henia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Slayer ściął kłaki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 http://images33.fotosik.pl/3/cb287d25a54f87ac.jpg świeżo zakupiona zawartość mojej lodówki :) poznajcie Henia :) dobrze zaopatrzona lodówka, wczoraj jedną taką beczułkę sam przyjąłem szkoda że nie mogę pokazać w jakim towarzystwie (ochrona klubu gogo nie pozwoliła robić zdjęć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 trening czyni ,mistrza:D ...masz zdrowie Piksar! tez uważasz ze lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem?:D Kiedy sie znowu napijemy tak apropo?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Slayer ściął kłaki :P żigolo ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 wyglądało że wyrosnę na ludzi a tu co ? komputerowiec ale odgrzebałem - gdzie jest Piks ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 po ile takie beczułki chodzą :D taaa bary gogo...rozgryzłem piksara...on gra w filmach... niezle płatna fucha...widziałem go w paru, nawet mam na hdd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Piks, nie wiem dzie jestes, ale na srodku jest Klicek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 po ile takie beczułki chodzą :D taaa bary gogo...rozgryzłem piksara...on gra w filmach... niezle płatna fucha...widziałem go w paru, nawet mam na hdd ;) beczka kosztuje do 50 PLN co do filmów to występuję pod nickiem piks28cm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 monkey kegi 5L za 50zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 piksar jest pierwszy na samej gorze od lewej :D piwo chce piwo :D zepsulem wam zabawe ? :D Drakula LOL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 co sie co sie stalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 dzwi do lazienki sa zamkniete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Piksar jakbyś był starszy to bym była przekonana,że chodziłeś do klasy z Rodem Stewartem:D :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 to Piksar do szkoły chodził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 nie chodził i dlatego robi karierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 chodzil tylko na zdjecia klasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Tu się Belzebub ukrył! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 illy i technika prosto z obory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 koperta z folią bombelkową ładnie zmiękcza światło, dzisiaj odkryłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 zdjecie nieznanego autora, prawdopodobnie rownie podchmielonego jak ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 pecet - pierdu pierdu, i tak jest ostre jak diabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 nie pierdu, jak znajde czas to pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Ja, po zobaczeniu Wiedźmina oraz później Crysis'a w akcji - motyla noga, tyle zleceń obecnie, nie ma czasu grać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 No może wpadne do Ciebie zobaczyć gierke;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Knysha jadles moze obiad wczoraj tj w poniedzialek w "misiu" ? hehe , z kolezanak i kolega przy stole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Ebor!!! Miasto masz skonczyc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 tada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Knysha jadles moze obiad wczoraj tj w poniedzialek w "misiu" ? hehe , z kolezanak i kolega przy stole ? Yeap, mniej-wiecej posrodku sali ;> - z dziewczyna i wspollokatorem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Illy! skończe !!! :) Knysha no widzisz czasem zagladam tu jak sie spolecznosc forum lansuje hehe i przynajmniej na zywo mozna kogos rozpoznac :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi