Mr Pank Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Bad boys, bad boys What'cha gonna do? What'cha gonna do when they come for you? hehehe;) aaaaahahahahahahaah umieram Dokładne zobrazowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 tadek jak to mialo byc do mnie to mam nadzieje ze mnie widzisz w roli Wilal Smith'a:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 maverick : prawie jak w reklamie gdzie grali w nogę koparkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 czesć, Ivan jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Czesc Ivan A tutaj illy with a mysterious girl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 część Ivan aaaaahhahahaha te zdjącia są coraz lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 SAnderalek po co Ci ten Cross ?? :D Taki troche pozeski ;/ :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 edytuj posty mon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 czesć, Ivan jestem a gdzie Delfin ? Illy ty chociaż korzystasz z tych towarów czy odkładasz na półkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 - wieczorny lans za duża koszulą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Ten mały pudel to ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Illy ty chociaż korzystasz z tych towarów czy odkładasz na półkę z jakich towarow? MaGuu: mozesz byc slipkowym mistrzem roku, ale poprzedni rok byl moj (vide zdjecie ze zlotu w gdansku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 MASS98 porażka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 MASS98 porażka ;) hahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 - wieczorny lans za duża koszulą :D Chveti czy ja Ci takiej koszuli nie zjarazłem w Gliwicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 illy: O wypraszam sobie! Mam bokserki ! :D kome: Lakai porażka :P hahaha :D Chveti czy ja Ci takiej koszuli nie zjarazłem w Gliwicach? Brawo chveti :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 hehehehe MaGuu masz albo bardzo długą koszule, albo te bokserki są bardzo krótkie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Ej mass 98 jest wporzo - bluzy ich sa w sam raz na paintball :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Zb : jeszcze włosy miałeś :D swrsc: mama mi nie pozwala brać niczego od "obcych" ;) maguu : xD zgrabne nóżki hehe foty rządzą w tym watku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Chveti czy ja Ci takiej koszuli nie zjarazłem w Gliwicach? Dementuje, nie mam koszuli z mass :) Nie mam też niebieskiej koszuli :) ------------------------------------ Tydydydył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 koszykarz na spalonym ;') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 wczorajsza sesja do nowego paszportu ... i gdzie tu macie wojewodzkiego ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 A mówili, że w nowym paszporcie nie można mieć grzywy....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 ogoliłbyś się do zdjęcia ;) Bo Ciebie na zachód z takim zarostem w paszporcie nie puszczą - pomyślą że terrorysta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Sexy illy z jeszcze bardziej sexy mysteroius girl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 sexy illy co ja widzę pierwszy raz bez żelu na włosach?!!! i nasze piękne szare bloki Gdyńskie (na Morskiej?), i wiesz co gdyby nie ta sexy mysteroius girl to te zdjęcie by było brzydkie! Daje uroku!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Nie dość że dał zdjęcie Matiz'a to jeszcze go zasłania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Raffaello: ad 1: nie wiem jak sie ta ulica nazywa, ale jest rownolegla do batorego w strone Gdanska ad 2: nie zel tylko mega stylizujacy lakier (kosztowal majatek zszedl po 10 minutach) ad 3: BEZ PIWA! chveti: pieprzony matiz ;p a tak pozatym to mi zazdroscicie i tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 a tak pozatym to mi zazdroscicie i tyle! Dobra, dobra...też kiedyś będę miał niebieskiego matiza :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Zima. Do przydrożnego baru wchodzi kierowca tira. Siada przy barze i mówi: - Poproszę setke. Tfu! (spluwa na podłogę) Pieprzony matiz.... Barman się zdziwił, ale nalał mu setkę. Facet wychylił duszkiem i mówi: - Barman, jeszcze seteczkę. Tfu! Pieprzony matiz... Barman zdziwiony nalał setkę. Facet wychylił i mówi: - Jeszcze jedna setka. Tfu! ****** matiz... Barman mu nalewa i pyta: - Ok, niech pan zamawia co pan chce, ale czemu za każdym razem pan spluwa i przeklina jakiegoś matiza? - Wie pan co? - mówi kierowca - Zakopałem się w zaspie 30-tonową Scanią i ni ****** nie mogę wyjechać. Podjeżdża matiziak, wysiada kierowca i mówi, że mnie wyciągnie. Ja mu na to: "panie, jak mnie pan wyciągniesz tym matizem, to ja panu ze szczęścia laskę zrobię!". - TFU! ******** MATIZ!!! odnosnie matiza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 odnosnie matiza Siedmioletni chłopczyk spaceruje sobie chodnikiem w drodze do szkoły. Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybkę i mówi : - Wsiadaj do środka to dam Ci 10 złotych i lizaka ! Chłopczyk nie reaguje i przyspiesza kroku. Samochód powoli toczy się za nim. Znowu się zatrzymuje przy krawężniku ... - No wsiadaj! Dam Ci 20 złotych, lizaka i chipsy ! Chłopczyk ponownie kręci głowš i przyspiesza kroku .... Samochód nadal powoli jedzie za nim. Znowu się zatrzymuje ... - No nie bądź taki ... wsiadaj ! Moja ostatnia oferta - 50 złotych, chipsy, cola i pudełko chupa-chups ! - Oj odczep się Tato! Kupiłeś Matiza to teraz sam nim jeździj... EOT ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 jestem ogolony :) tylko nie we wszystkich miejscach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Dobra, dobra...też kiedyś będę miał niebieskiego matiza :rolleyes: ja kiedyś miałem niebieskiego nawet kołpaki miał w kolorze nadwozia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 a teraz masz auto w ktorym podkochuje sie leru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Sexy illy z jeszcze bardziej sexy mysteroius girl :) To jest prowokacja. Panie i panowie.. fotomontarz!!! tego matiza niebieskiego tam nie było!! :DD: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 koszykarz na spalonym ;') czy my czasem nie jestesmy sąsiadami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 hehe :) To osiedle Kosmonautów albo Kozanów jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 to kosmos na wyjezdzie jest, a fakt, ze ze kozanowa wywodzem siem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Siakies 300-400m od tego miejsca moj kumpel mieszka - bylem tam pare razy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 To jest prowokacja. Panie i panowie.. fotomontarz!!! tego matiza niebieskiego tam nie było!! D: tak, udajemy ze robimy nowe zdjecia, a faktycznie tylko auto z tylu zmieniamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 być albo nie być... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 no i witaj w klubie, mówi się na forum: pasujesz do nas ;-))) jakie ładne niebieskie ścianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 bluebox :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 no i witaj w klubie, mówi się na forum: pasujesz do nas ;-))) hehe a jakie sa kryteria pasowania czy tez nie pasowania do forum?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 nie pytajscie po ilu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 wichur hehe sam pokazujesz po ilu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 wichur a ile widzialeś palców u ręki? uwaga panowie minął weekend więc pojawi się sesja illego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 hmmmmmmmm, Raffaello, ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 illy ja cie nie poznaje!!! ostatnio coraz mniej z imprez a coraz wiecej z tajemniczą Panią sexy mysteroius girl , no no!!!! aż milo popatrzeć! pozdro dla ciebie i dla niej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi