kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 A tu jeszcze raz ja tylko w gorszym wydaniu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 w lepszym ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 dużo lepszym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 zdecydowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 ho ho! :P She's hot!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Dariusz to Ty sprzedawałes ostatnio czajniczek na allegro ?:D no pewnie że ja:) teraz sprzedaje motocykle;] Panowie wyżej, nie widzicie że to jest dziewczyna?;) fuuuj!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 A tu jeszcze raz ja tylko w gorszym wydaniu :( no dobra wiemy jak wyglądasz to teraz pokaż co potrafisz.... ...w CG of kors :D a tak w ogóle to cześć, Marek jestem i miło mi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 byłą żoną :( niefajnie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 EX-wife U mean. unEXpected but EXciting and EXalting EXplicitation ;) [lol] pozdrawiam serdecznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Tak moi drodzy,jestem byłą żoną illiego ;] A poniżej dowód: jak Neo z Trynity czy jakoś ona miała;p kropa- wszytkie twoje posty sa w tym dziale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 kurde balance ja ją już gdzieś widziałem... kropa była kiedyś w LSP w Supraślu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 byłą żoną :( niefajnie :( Dlaczego niefajnie? no dobra wiemy jak wyglądasz to teraz pokaż co potrafisz.... ...w CG of kors :D a tak w ogóle to cześć, Marek jestem i miło mi ;) A co to CG? :D w lepszym ;D Chodziło mi o jakość fotki-jest bardzo kiepska :/ jak Neo z Trynity czy jakoś ona miała;p kropa- wszytkie twoje posty sa w tym dziale? Nie, staram się udzielać też w innych topikach, ale póki co nie czuję się na siłach dyskutować z wami na poważniejsze tematy :) Wolę narazie zapoznać się z wami i z tym co tu skrobiecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Dlaczego niefajnie? Yyy a co fajnie jest sie wychodzic za mąż/żenic sie a potem sie rozstawać? Mysle, że niefajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 kurde balance ja ją już gdzieś widziałem... kropa była kiedyś w LSP w Supraślu? A w życiu :p Nie wiem nawet gdzie jest Supraśl :] Ostatnio na starówce jakiś koleś zaczepił mnie i kumpelę i zaczął nam fotki pstrykać i powiedział,że w Elblągu jest dziewczyna prawie identyczna jak ja i na dodatek też ma na imię Marta, heh... :rolleyes: Może to ona była w LSP :) Yyy a co fajnie jest sie wychodzic za mąż/żenic sie a potem sie rozstawać? Mysle, że niefajnie ;) Obrączek ani ślubu nie było, chociaż ja uważam tak jak Ty,że to bardzo niefajnie... Heh, ale się rozpisałam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 no! pewny prawie byłem, że to ty heh. Heh, ale się rozpisałam :) Czy to niefajnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 cos mi sie wydaje ze kolejna zadyma sie szykuje z powodu kobity :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 cos mi sie wydaje ze kolejna zadyma sie szykuje z powodu kobity :/ Zadyma?? :( Ja coś zrobiłam? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Tja... narobi smaku i zniknie jak Thorga ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 A co to CG? :D nie, nic ważnego, kto by się tym interesował na forum o grafice komputerowej :D nie żebym się czepiał ale posty można edytować :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 nie żebym się czepiał ale posty można edytować :cool: Już wiem co i jak, dostałam juz po głowie od takiego jednego :P A co do forum, to raczej trafiłam tu w poszukiwaniu pomocy przy nauce fotografii :) I się nie pomyliłam, bo kilka ciekawych wątków znalazłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 heeh all the respect Kropa ale cale to zamieszanie woqul twojej milej osobki ;) zaczyna mi przypominac pewnego forumowi(cza)(czke) ;) kimkolwik ta osoba byla - Pussika. W sumie do pewnego momentu obserwowalem slinociag userow tego forum :) co niektorych ... woqule ktokolwiek doszedl czy ten pusik to on czy ona byl,jest ....whatever :)Pamietam ze nawet ktos forum zalozyl ku czci tej osoby heehheeh . A tak na powaznie to po ostatnich fotkach zapewne twoje P.M tetni zyciem :P. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Predator: nie wnikam kim był/była ta osoba i jakie zamieszanie było wokół niej. Co do "zamieszania" to raczej nie sądzę,że tych kilka postów można tak nazwać, ale nawet jeśli to nie o to mi chodziło. A w ramach wyjaśnień-odkąd mam tutaj konto to nie dostałam ani jednej prywatnej wiadomości mój drogi :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 A w ramach wyjaśnień-odkąd mam tutaj konto to nie dostałam ani jednej prywatnej wiadomości mój drogi :p hehehe, no to od teraz się to zmieni, powodzenia życzę :) p.s. sorki te quote są tylko w rodzaju męskim :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Witamy kropa ;). Btw. Walnij illiego w glowe ode mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Co za romanse :D jak telenowela normalnie - jak to się wszystko skończy??? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 ciekawe czy moja była żona też założy sobie konto na max3d.pl ? napisze jej sms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 ciekawe czy moja była żona też założy sobie konto na max3d.pl ? napisze jej sms. :D:D:D dokładnie a ja powiem braciszkowi i cioci z Białegostoku która nie kuma wielu rzeczy;) a tak ogólnie to skończcie tą telenowele...bo nudno i mału już śmiesznie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 ...zycie, zycie jest nowela... [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 A tu jeszcze raz ja tylko w gorszym wydaniu :( To Ty, dziewczyna?? heh pozdrawiam oczywiście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Minal weekend a ja nie mam zadnej swojej fotki ;p Raffaello zawiodlem cie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Kropa - najs brzuszek :D, po 5 minutowej operacji zakladania szwoow 4erech po uderzeniu butem(korkiem - takim do gry pilkarskiej) na pelnym speedu biegu...... powiem wam ze nic nie bolalo :D i kawalek palca tam wsadzilem neheheh... foto by ja i k750i :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Ehh Dziecko bólu i rozpaczy?? Tu pszczoły (z rozpędu chciałem ofce napisac ^^) tu jakoś korek - wszystko Cię atakuje ;]. A tak generalnie nie takie rzeczy sie przeżywało ;). Moje bardziej z ekstremalnych to zderzenie z Tico (tak z samochodem :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2007 ofca -> jakby to Trent Reznor powiedział "head like a hole" ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 :D:D:D dokładnie a ja powiem braciszkowi i cioci z Białegostoku która nie kuma wielu rzeczy;) .../ Masz coś do mnie? Może nie umiem wielu rzeczy,ale póki co staram się ich nauczyć i właśnie po to dotarłam tutaj. Jeśli to był tekst w moją stronę to mogłes go sobie darować-jakoś mnie nie rozbawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Tak moi drodzy,jestem byłą żoną illiego ;] chcialoby sie rzec: "ciao Karol!" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 kropa wrzuć jakas fotke jeszce ;) powinniśmy założyć watek "Kropa z drugiej strony ekranu" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 kropa wrzuć jakas fotke jeszce ;) powinniśmy założyć watek "Kropa z drugiej strony ekranu" hehe Dzięki wielkie, już pożałowałam,że wogóle się pokazałam w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 kropa; co sie dziwisz; spragnieni kobiecych wdziekow graficy sie slinią :) Poprostu jestes śliczna ;] ja bym nie rozpaczal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Dzięki wielkie, już pożałowałam,że wogóle się pokazałam w tym dziale. Eno Kropa nieprzesadzaj ;). Wszyscy sie ciesza ze sie ujawnila - ukazalas znacznie lepiej pasuje ! :). Joint Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 To ja pokaze moja nowa kolezanke tym spragnionych kobiecych wdziekow :) Marysia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Witka.. hehe .. ostatnio byliśmy ekipą w lesie .. o to co robiłem :) uufff.. ale i tak buty miałem całe mokre... po ............ akcji, spodnie też :) ale było warto.. dawno się tak nie bawiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Zza drzewa wyskoczyla zebra w stroju adama i zaczela jesc truskawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 połamałeś ręce i nogi ? a ten post napisałeś nosem ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 dwa wybite zeby i nadgryzione ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Marysia: a ja widze ze MaLecha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 A ma i to chyba o ile dobrze pamietam tego z polskiego rynku nie wersje eksportowa jaka mozna dostac w supermarketach. Bardzo go polubila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 . AG kome chveti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 illy zawiodłem się bardzo!!!! mam nadzieje ze nadrobisz w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 czekaj, poszukam w jakiejs niezrzeszonej galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Marduk :D to ten but to 'prawie jak Tico' hahah xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi