dariusz Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 po co Ci dziura między oczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Po co Ci ta broda? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 po co się pytacie? :D grim a jednak nie jesteś taki mroczny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 grim666-ile zapuszczales brode bo wypasna :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 ja tak wyglądam wyspany : O "phi - dzieciak :D" :PPP mentaller, wyglądasz jakbyś właśnie wypił kielona spirytu :D zwykle na zdjęciach wychodzę jakbym przed chwilą nawąchał się kleju, więc teraz nie jest aż tak źle ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Po co Ci ta broda? :/ e tam - wypasna jest. jestem za nadmierny owosieniem w niektorych miejscach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 nadmierne owłosienie niech będzie, ale lepiej na klatce piersiowej niż na brodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Najlepiej na głowie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 traciłem juz kontakt z rzeczywistościa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 po co wam bejsbol ? ico to na monitorku,anime jakies :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Freak Show! o_Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Lech. Niceeeee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 another Gay party :P p.s. Leszek rulezz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Bejsbol - w razie co... mieszkam w dziwnym miescie. To nie animka tylko Uniquepeek.com sorry za jakosc foty laski były ale nie pozwoliły na publikacje fotek :D musze zrobic cos z kłakami bo podchodza pod pedalskie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 moja dziewczynka; [ta co mówiliście ze to moja siostra :)] zrobione w Empiku telefonem[z zaskoku:D]; jak przeglądała jakieś czasopismo ;) wszystko sie rozmazało; to trochę zblurowałem jeszcze tło i ''sharpowalem'' ją :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 ten na dole po prawej to Klicek :) http://img514.imageshack.us/img514/9968/19773784ih4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 nadmierne owłosienie niech będzie, ale lepiej na klatce piersiowej niż na brodzie. ja dwoch mezczyn mojego zycia, tj. ojca i chlopaka ganiam z penseta :) owlosienie na klatce jest fuj, blech i w ogole, a najbardziej to w ogole. Najlepiej na głowie. :) a zgodze sie colgatte :) ale brodki tez sa fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 nie zgadzam się, futerko na klatce jest fajne, misiaczkowate. można głaskać. niestety nie każdemu to rośnie. panowie pokażcie klaty, a my rozdzielimy was między sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 delikatne owłosienie na klacie jest ok, ale już misiek wg mnie jest fuj :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 ale se temat znaleźli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Dawcio_m nie znaleźli tylko znalazły... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 ....coraz gorzej tu sie dzieje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 coraz gozej to sie z poldotem dzieje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 r o t f l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 polka dot... mozez wpasc na depilacje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Rafał - lol Moja nowa klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 AG jak Hugh Hefner :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Hindus ladnie tam sobie poczynasz :D:D Polka Dot ojej zamordowales mnie z zimna krwia :D AG ;) wygladasz jak tato w swojej klasie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 A która to klasa? nowa?-wyglądacie, jak byście się znali od wieków;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 2-ga podstawowki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 znamy się do 4 września:P a klasia pierwsza liceum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 eee dzieci ;) swoja droga... wyrozniasz sie :P do nas wlasnie przyszly pierwszaki... tragedia. wygladaja jak 12-13 latkowie a wiekszosc to emo :/ biegaja z dmuchanymi gitarami po korytarzu. mamy tez turka-naziola :) to jest numer. nie wyglada jakby sie co rano bil po twarzy przed lustrem. ale generalnie jest to skinhead z pieknym orzelkiem na ramienu o korzeniach tureckich. sama sie juz czasem gubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Bueh, byłem pewien, że Polkadot będzie pierwszy ze zdjęciem po tej gatce z klatami. :D Nostradamus. AG, ale masz fajnie, tyle panien w klasie. Ja miałem ledwo 6 na 20-paru facetów. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 AG, ale masz fajnie, tyle panien w klasie. Ja miałem ledwo 6 na 20-paru facetów. :( Eee tam ja mam gayparty... 1 panienka 30 facetów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Lol. :D To musi byc mat-fiz jakiś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 POlkadot o lol:D jak ktos zacznie tu lonowkami machac, to ja sie wypisuje z tego forum... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 znamy się do 4 września:P a klasia pierwsza liceum:) hmmm to jednak cię przepuścili :) a tak na poważnie, ustawiaj te ładniejsze panny na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 AG usciskaj odemnie ta z napisem "GIRL" ;) ten napis to pewnie zeby rozwiac watpliwosci ;) (dobra wiem cham ze mnie i gbur) kome rządzisz, jeszcze troche i bedzie blisko ideału ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 masz dziweczyny w klasie Oo ... wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Tyle ze niektóre to muszą być podpisane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 SoAd wlasnie wyszedl z Ciebie burak :P ale nie pekaj kazdemu sie zdaza :D ja nie mialem problemow z rozroznieniem :) najlepsza to ta laska na dole co lezy w dlugich czarnych wlosach i brodzie :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 OK, fakt, przegiąłem, ale ja juz tak mam ze jak cos walne czasami to cała sala milknie ... A poza tym 5 lat mieszkania na wsi robi swoje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 eee ja mieszkam już 20 lat i straszny ze mnie wieśniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 looooooooooool xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 panowie pokażcie klaty, a my rozdzielimy was między sobą.Zamawiam polke dot. xD Kropa, jak mówiłam, że na głowie, to mówiłam, że na głowie, a nie twarzy, ble. :p ale temat heheh. AGmakonts, strzeż się, bo wychowawczyni ma na oku tylko tę dziewczynkę, a kolega ma wolną rękę... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 AG - śmiesznie wyglądasz na tle reszty :D jakbyś zimował co najmniej kilka ładnych lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi