illy Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 i wersja "leisure under sun umbrella" tez jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 i wersja "leisure under sun umbrella" tez jest eeeee tam to jest "zaraz wracam" dla GG niestety ikonki są nieedytowalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Illy, masz whirpoola serii 8000 ? łał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 nie, to nowy prodiż (co to za slowo) wersja hell 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Illy, masz świadomość że jak się Wigilia skończy i mody przemówią ludzkim głosem, to będą znowu kartki za spam ? hehehe opłatkowe Daj mi na PM, model tego prodige (prodiża) to kupie o serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 CZeść misiaki, nie wiem co porabiacie w wolnych chwilach ;) bo ja upiekłem właśnie dwa ciasta (czas od startu modelowania masy do wypieku sumarycznie 1h 30min) serniczek i wuzetka (bedzie z tego na dole) mniam mniam skręca ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 no to piksar wkopałeś się, będziesz kucharzem na wyjeździe do Czarnobyla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Może napromieniowane ciastka nie sa takie złe xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 ja tam walcze z impreze sylwestrowa domowka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Pix, gdzieś Ty się znajdował, kiedy były święta?! a ja musiałam, takie przysmaki kupować...:D a tera ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 przeciąg macie, a ten monitor pił z wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 monitor miał już dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 o! poznaję pokoik... i podłogę :rolleyes: btw do Was też przysłali życzenia świąteczno/noworoczne z 'pod mosteczkiem' ? Oo pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 extra purple :) Siema graficy; ja sie kolezankami pochwale ^^ z wczoraj : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Jaki to honor dla tych pań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 CZeść misiaki, nie wiem co porabiacie w wolnych chwilach ;) bo ja upiekłem właśnie dwa ciasta (czas od startu modelowania masy do wypieku sumarycznie 1h 30min) serniczek i wuzetka (bedzie z tego na dole) mniam mniam skręca ? :) Cholera , szybki jesteś :/ Ja ostatnio tortille robiłem, sztuk osiem i zeszło mi 2,5h - 3h. Mało zaprawiony w boju jestem :P Ale nie dam zdjęć bo za szybko się ulotniły. Następne w kolejce są pancakes. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Swiatecznie z moah sistah :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Joint: się sobą pochwal a nie zdjęciami z zacisza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ania: sluszna uwaga ;) Ale musisz byc wyrozumiala. Jedni umawiaja sie z kolezankami, a drudzy robia im zdjecia i pokazuja na forum. Niektorzy nie maja nawet kolezanek i robia sobie foty z siostrami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Jedni umawiaja sie z kolezankami, a drudzy robia im zdjecia i pokazuja na forum ;> hehe, joint chyba pomylił forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Swiatecznie z moah sistah :) Ja bym nawet powiedzial, ze Sylwestrowo :) Wyraziste oczy masz, nie podkradles siostrze tuszu? ;) ja sie kolezankami pochwale ^^ z wczoraj Najsss.... Ja sie pochwale aktorka z ktora dzis widzialem film na divXie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 przeciąg macie, a ten monitor pił z wami? monitor miał już dość żeby monitor...-najgorsze,że i łóżko i dywan i firanki i nasze ciuchy też chwilami z nami piły :D:D:D o! poznaję pokoik... i podłogę :rolleyes: btw do Was też przysłali życzenia świąteczno/noworoczne z 'pod mosteczkiem' ? Oo pozdrawiam;) Ty wiesz...dawno na pocztę nie zglądałam...ale to ciakawostka :D w jaki sposób? :eek::D Niektorzy nie maja nawet kolezanek i robia sobie foty z siostrami... Ale za to jaka Sistah :eek:- to musi być chluba rodziny:), tylko pewnie z kosą ciągle łazisz i ucinasz łapska niektórym...jej adoratorom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 A to moje laski bawie sie z nimi w kazdy sylwester! elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 LOLson :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 super_oczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 aJ SIII DEDDD PIPOOOL :) a może założyć by watek na sylwestrowe foty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Ten niebieskooki wpadl mi w oko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Ten niebieskooki wpadl mi w oko :D Saha ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi