Valery Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 jestem podobny do mroczków? o nieeeeeee :eek: tutaj jestem gotowy do wyjścia poza firewall :D foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 o flecktarn ;) mam też taką kurtałe i portki do kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Valery co to obok lekow i apteczki domowej macie w standardzie kombinezony i maski gazowe :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 mroczek ? :D:D hahahahaha :D:D:D padłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 działo sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 piksar - ty zmieniasz wogóle tą koszule i marynarke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 ta koszula i marynarka to integralna czesc piksara ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 "Wyrosłem" z innych - ale piorę ją jeśli chodzi o to heheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Piksar Manager - nawet w czasie wolnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 kto mowil ze to czas wolny?? To mi wyglada na spotkanie biznesowe z klientem, tylko utrzymane w konwencji polskiej goscinnosci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 ta 3 wyborowe = udane negocjacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 spotkalem jakiegos Vorka - koniecznie chcial sobie ze mna zrobic zdjecie :D Szkoda ze mi sie rece trzesly -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Drakula? W dzień? Widać na odwyku i bez codziennej dawki krwi mu się ręce trzęsą... Zresztą to widać: Vorek póki co jeszcze rumiany i w pionie. Anyway - tak trzymać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbudzko Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 czesc jestem nowy z Gdańska Mariusz, szukam kontaktu z grafikami i fajnymi ludziami ktoś ma pojęcie o jakichs konkursach warsztatach graficznych etc w najblizszym czasie? albo w przyszlosci w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 spotkalem jakiegos Vorka - koniecznie chcial sobie ze mna zrobic zdjecie :D No ja to pamiętam trochę inaczej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 spotkalem jakiegos Vorka - koniecznie chcial sobie ze mna zrobic zdjecie :D Szkoda ze mi sie rece trzesly -_- Tobie sie zawsze rece trzesa, alkoholiku :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 No ja to pamiętam trochę inaczej :D Dobrze , że wogóle pamiętasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 czesc jestem nowy z Gdańska Mariusz, szukam kontaktu z grafikami i fajnymi ludziami ktoś ma pojęcie o jakichs konkursach warsztatach graficznych etc w najblizszym czasie? albo w przyszlosci w ogole niedługo warsztaty malowania paintballem w Gliwicach - szukaj w wolnych dyskusjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 PikSar: lol :D Drakula i Vorek: a co to za spotkania beze mnie? jak mogliście misiaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Vorek & Drakula: Czyzby plac solny we wro kolo kwiaciarni?;) Romantycznie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 tak, plac solny, kwiaty, zachód słońca, muzyczka, gołębie..... tweety - spotkanie zupełnie nieplanowane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 PikSar: lol :D Drakula i Vorek: a co to za spotkania beze mnie? jak mogliście misiaki! hehe - Tweety a nasze romantyczne spotkanie w niedziele koło Ratusza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 kurde faktycznie! a to juz luzik. było super piksarku :* :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 tak, plac solny, kwiaty, zachód słońca, muzyczka, gołębie..... cholerne sraki! >:0 ale i tak bylo milo ;) :* Tweety, jesli chcesz to mozemy zrobic jakis trojkacik w weekend :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 piksar tak btw ta laska na pierwszej fotce to tez Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 dobra Ja i Justyna studniówka '07;)) piękne mam oczy nie?;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 w pralce uwazaj na palce - wyklad z ekonometrii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 tomuś : nice ;) badylll mój idoluuu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Afro Man :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 czyli to prawda ze alkohol zmienia wyglad człowieka o_O :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 spoznione zdjecia ze studniowki;] heh to juz moja druga 100 i raczej na wiecej sie nie zapowiada, szkoda:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 tak to podstawa zawsze trzeba o tym pamiętać:D JohnZi - to chyab początek imprezy bo ty wygladasz dobrze...lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 nie no ja poprostu duzo tanczylem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 a to ja ;).. pewnie chcecie nr do kroliczka ? odrazu odpowiem ze nie mam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 a to ja pewnie chcecie numer do misiaczka :D:D:D z checia bym dal ale wtedy bylbym zazdrosny:P a tak serio to ja i kjubas w radosnym obieciu po egzaminie z konserwy:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 juz to jest takie 2 zdjecie... przyznaj sie a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Tomuś hehe ale jedno jest z dziewczyna a 2 z facetami no to i tak daje mi szanse na nie bycie hetero :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 ...króliki mam teraz w głowie... ;) maverick sheep : hehe n/c (ej.. tam szafa robi za choinkę Oo ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjubas Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 mavericzku kochany, prosilem bys nie wystawial naszych zdjec wspolnych !!!... co ludzie powiedza... ale wybaczam Ci...slonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piun Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 ja czułem że cos jest nie tak :) i w tym roku akademickim uciekłem do innego pokoju bo juz się boje z maverickiem i kjubasem razem mieszkac:D a tyle się ozastanawialem czemu mnie co rano tak du.. boli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 piun to hemoroidy.. kjubusia:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 *pac* XD :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 ha ha ha, nie chciał bym byc na jego miejscu z takim widokiem, współczuje malego przyjaciela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 o kur...:D leze xDXD:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 a to ja ;).. pewnie chcecie nr do kroliczka ? odrazu odpowiem ze nie mam :( uważaj na małe kobitki - im groźniejsza trucizna tym mniejsze opakowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 a ja jestem zdania że "małe jest piękne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 uważaj na małe kobitki - im groźniejsza trucizna tym mniejsze opakowanie racja piksar! niestety o_O Knysia, ślicznyś :* Masz moze do siebie numer telefonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Marcin_ps - ty jesteś jakoś spokrewniony z Kubą Wojewódzkim ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi