drakul Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 witam chcialbym przedstawic moja pracke na konkurs peugeota. i uslyszec wasze opinie.dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloo1010 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Niezły peugot. Ale popracuj jeszcze nad nim trochę a szczególnie nad tyłem auta no i jak narazie to niema jak do niego wsiąsc bo klamek niema. Ale ogólnie jak dla mnie to spox. Fajne alusy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 nie ma klamek bo otwierasz drzwi na pilota:)a gdyby ktos pytal o lusterka to sa zamisat nich kamerki w tylnych swiatlach a ekrany w narozach wewnatrz samochodu :) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 pomijając kilka błędów to bardzo ładnie. podoba mi sie linia boczna autka, ale design bardziej podchodzi pod citroena niż peugeota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 mnie sie koncepcja nie podoba nie ma wniej tego co powinien miec prawdziwy peugeot tej dynamiki i smuklosci lini po za tym bez znaczka ciezko bylo by rozpoznac co to za marka szczegolnie od tylu...ogolem imo tylko linia jest ciekawa ale zabiles ja forma wkolo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 nie potrafię sobie wyobrazić.. jak takie coś najeżdża na próg zwalniający Oo i mało to peugeowate jako graficzka to ok.. ale w praktyce nie widzętego.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 no wlasnie - pierwsze co to kojarzy sie z "cytryna", ale design i render na poziomie i mi sie bardzo podoba. Nie bardzo tylko przednie nadkola i zderzak - takie cienkie. Laczki fajowe. To bryka 2-osobowa? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 to bryczka 4 osobowa.przynajmniej taki byl zamiar.az tak bardzo nie wnikalem jesli chodzi o jazde na naszych drogach.ot ma byc pomysl,nie rozwiazanie do wykonania.ale dzieki na uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 ten dział ma swoje zasady i w tej kwestii twój wątek nie spełnia regulaminu nazewnictwa wątków. pod tym linkiem znajduje się regulamin nazewnictwa: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Przeczytaj go i wprowadź poprawki do nazwy tematu poprzez edycje pierwszego posta (Przycisk EDYCJA > Go advanced, tam w polu temat wprowadź poprawną nazwę) W przeciwnym wypadku temat zostanie skasowany. dupa strasznie przypomina Alfe, nikt kto stoi za tym samochodem nie powie ci ze to Peugeot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 ktora dupe alfy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 ładny ale jakiś taki pusty mógłbyś urozmaicić tylny zderzak proponuje dorobić tam tłumik jeden z lewej drugi z prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 każdą, to że biegną od niej dwie pionowe kreski wcale nie odwraca wrażenia że wciąż jest to alfa Skośne światła (wysoko umieszczone)zchodzące się do środka zawsze były kojażone z Alfą. Ps. Dostosuj się do postu #9 [Edit] Wydaje się strasznie lekki i niezbyt bezpieczny jesli chodzi o konstrukcje dachu i ram okiennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 nie ma klamek nie ma lusterek... samochód kononowicza? :P dach szyby i okolice wyjątkowo bez pomysłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 ja tam podobienstwa do alfy nie widze:P ale moze mam zwichrowane oko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 master kiełbaster czytaj wczesniejszy post to sie dowiesz czemu klamek i lusterek nie ma.nie wszystko czego nie widac nie oznacza ze tego nie ma.ja tez niestety nie widze podobienstwa do alfy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 model ładny, ładnie przedstawiony, podobienstwa do alfy nie widze, konstrukcja dachu faktycznie bardzo delikatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GSI Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Ja sadze ze to dos realny koncep car samochód w przyszłości nie musi mieć klamek bo bedą otwieran dzwi na pilota tylny dzwi moga byc otwierane równie dobrze jak w rx-8 a co do progów zwalniających zawieszenie moze byc pneumatyczne bardzo ładny model samochodu przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 bok fajnie wygląda, tył i przód niebardzo przez te lampy, niby ciekawe ale brzydkie ;), sam modeling ok, jeszcze brakuje za szybami takich czarnych obramówek, przez to wygląda to jakby zaraz miały wypaść :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 ja nie mowie że jest podobny do alfy, jedynie tył sprawia takie wrażenie. To było pierwsze o czym pomyślałem więc wyciągam takie wnioski :) Jeśli ma być to concept peugeota powinien nawet bez logo emitować jego stylem. Żeby ludzie wiedzieli ze to peugeot a nie coś nowego z ameryki. wersja 4 drzwiowa imho trochę naciągana. Wygląda jak klasyczny hatchback więc dodatkowa para drzwi mi osobiście wydaje się zbędna. Rozumiem że to dla wygody ale estetycznie kiepsko (jak dla mnie) to wygląda. Ale gratuluje twórczej myśli :) życzę powodzenia na konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 hmm,rozumiem.a widziales moze co przeszlo dalej?bo ja sie nie zakwalifikowalem do 1wszej 30.a przeszlo gowno imho.staralem sie nawiazac do pezota.na marginesie hatchback to 5 drzwiowa karoca a ten o ktorym myslisz niestety nie mozna nazwac hatchbackiem ale coupe.dzieki na wszelkie uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloqer Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 osobiscie to mi sie podoba. jak na prototyp moze byc maska z przodu do wymiany nie praktyczne. na sniegu to tym nie pojezdzi zapchają sie przestrzenie miedzy kolami. Troche za niski jak na polskie drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 nie wiem gdzie ty tam w dupie widzisz alfe Marcin;] takie jest moje zdajnie a tak to auto ciekawe ale takie okrąglaste ogólnie autko jest za avangardowe;] ale mi sie podoba a ze stron technicznych renderu i ogólnie to takie to wszytko smutne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 daj linka do reszty prac konkursowych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 z tego co przeszlo jedynie flux jest jeden z ciekawszych :)...ale w tym konkursie pezota zawsze sie znajdowaly w pierwszej 30 zwykle srednie prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 nie podoba mi sie, nie lubie bubble carow, po za tym proporcje sa zle uchwycone. aha... ci co czepiaja sie wysokosci zawieszenia- skoro to concept, to co w tym zlego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 podaje linka na stronke: http://www.peugeot-concours-design.com/ proporcje zle uchwycone?hmmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfaniak Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 ta dupa to nie alfa tylko maseratti 3200 gt a tu skrinik: [/url] ale abstra(h/ch)ując od tego wygląda nawet nawet. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 no fanie fanie :) kawał fury, tylko podwozie jak dla mnie troche za niskie...tzn ja ja bym takim czyms z chałupy wyjechał to bym droge równał błotkinikiem ;) - a moze to tylko moje widzimisie "regionalne" hehe pewnie na zachodzie europy nie widzieli by problemu ;) ja sie tam na samochodach nie znam, ale przednie słupki wydaja mi sie troche za delikatne, i mam wrazenie ze przez to ten samochod nie spelnia zadnych standardow bezpieczenstwa :D i to wlasciwie tyle :) fajny design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2007 dzieki za wszystkie pozytywne i negatywne posty. jesli chodzi o bezpieczenstwo czy za niskie podwozie to raczej to nie bylo moim celem, lecz forma samochodu, jego design no i zeby byl ladny i sie podobal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 obleśna ta fura jak mało która. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi