Napisano 14 Styczeń 200718 l Witamy i glosujemy :) Prace : Badyl : etyr11 : Hynol : kliment woroszyłow : Matchias : mt : nielot007 : oczek : Pavulon 13 : pikSar : zeet : Zapraszam do glosowania Sonda jest publiczna każdy może zobaczyć kto na kogo głosował, wystarczy kliknąć na ilość oddanych głosów przy którymś z uczestników
Napisano 14 Styczeń 200718 l wszystkie prace sa swietne ciezko sie zdecydowac :), pracy Klimenta mi nie wyswietla niewiem czy to tylko u mnie czy obrazek nie zostal przez przypadek dodany PS. jutro zaglosuje jak sie namysle ;P
Napisano 15 Styczeń 200718 l Hynol, a Ty ode mnie. :) Szkoda, że się spóźniłem, bo chciałem zrobić takie cuś:
Napisano 15 Styczeń 200718 l Witam!! blagam niech zwyciesca nie wybierze tematu podobnego do tego plisssss :)
Napisano 15 Styczeń 200718 l ehhhhh, żałuję że nie udało mi się wystartować- a już nazbierałem referek :( No nic w tej rundzie + dla kliment'a
Napisano 15 Styczeń 200718 l Prawie do ostatniej chwili dla mnie zwycięzcą był kliment, ale mt zrobił coś bajecznego. Kliment, wybacz, wiesz jak lubię takie wielkie pukawki. ;)
Napisano 15 Styczeń 200718 l ja głosuje na kliment'a, wszystkie modele są świetne ale najbardziej mi się pojazd klimenta podoba :)
Napisano 15 Styczeń 200718 l no no świetne modele, zdecydowanie najlepszy tygodniowy speed jaki był dotychczas
Napisano 15 Styczeń 200718 l Ja plusika dałem Hynolowi. Ładny modeling. Zresztą trudno mi było się zdecydować. Wszystkie modele mi się podobają.
Napisano 15 Styczeń 200718 l Witam!! blagam niech zwyciesca nie wybierze tematu podobnego do tego plisssss :) Właśnie, my chce organike :)
Napisano 15 Styczeń 200718 l Wszystko wskazuje na to że kolega Kliment wygra, zgodnie z resztą z moimi przypuszczeniami. W tym momencie zżera mnie ciekawość, jaki będzie temat następnego speedu.
Napisano 15 Styczeń 200718 l Hehehe. Ja się nie martwie. Tylko bym dał mniejsze pole wyboru, bo tak to każdy w zasadzie robi kompletnie co innego i ciężko porównać.
Napisano 15 Styczeń 200718 l nie dzielcie skóry na niedźwiedziu...dzieki wszystkim...bede musiał teraz wymyslać kolejny temat..szuje wy!:)
Napisano 15 Styczeń 200718 l hmm może teraz jakies inne oblicze speeda temat na 1 h, np "Myszka komputerowa" O_o
Napisano 15 Styczeń 200718 l no tak.....tego sie obawiałem:) co wam do głowy strzeliło....ok...postaram jeszcze dzis w nocy was uraczyc czymś miłym:)
Napisano 15 Styczeń 200718 l jesli chodzi o mnie to moze byc wszystko byle nie liczyla sie ilosc detali :D
Napisano 15 Styczeń 200718 l wiem ze wszystkim sie i tak nie dogodzi...wypatrujcie nowego watku, własnie go szykuje...niebawem wszystko bedzie jasne:)