Skocz do zawartości

glosujemy ! 80 użytkowników zagłosowało

1. 1. glosujemy !

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Witamy i glosujemy :)

Prace :

Badyl :

Badyl.jpg

etyr11 :

etyr11.jpg

Hynol :

Hynol.jpg

kliment woroszyłow :

kliment.jpg

Matchias :

Matchias.jpg

mt :

mt.jpg

nielot007 :

nielot007.jpg

oczek :

oczek.jpg

Pavulon 13 :

Pavulon13.jpg

pikSar :

pikSar.jpg

zeet :

zeet.jpg

Zapraszam do glosowania

Sonda jest publiczna każdy może zobaczyć kto na kogo głosował, wystarczy kliknąć na ilość oddanych głosów przy którymś z uczestników

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 5,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wszystkie prace sa swietne ciezko sie zdecydowac :), pracy Klimenta mi nie wyswietla niewiem czy to tylko u mnie czy obrazek nie zostal przez przypadek dodany

PS. jutro zaglosuje jak sie namysle ;P

Napisano

ehhhhh, żałuję że nie udało mi się wystartować- a już nazbierałem referek :( No nic w tej rundzie + dla kliment'a

Napisano

Prawie do ostatniej chwili dla mnie zwycięzcą był kliment, ale mt zrobił coś bajecznego. Kliment, wybacz, wiesz jak lubię takie wielkie pukawki. ;)

Napisano

ja głosuje na kliment'a, wszystkie modele są świetne ale najbardziej mi się pojazd klimenta podoba :)

Napisano

no no świetne modele, zdecydowanie najlepszy tygodniowy speed jaki był dotychczas

Napisano

Ja plusika dałem Hynolowi. Ładny modeling. Zresztą trudno mi było się zdecydować. Wszystkie modele mi się podobają.

Napisano
Witam!!

blagam niech zwyciesca nie wybierze tematu podobnego do tego plisssss :)

Właśnie, my chce organike :)

Napisano

Wszystko wskazuje na to że kolega Kliment wygra, zgodnie z resztą z moimi przypuszczeniami. W tym momencie zżera mnie ciekawość, jaki będzie temat następnego speedu.

Napisano

Hehehe. Ja się nie martwie. Tylko bym dał mniejsze pole wyboru, bo tak to każdy w zasadzie robi kompletnie co innego i ciężko porównać.

Napisano

hmm może teraz jakies inne oblicze speeda temat na 1 h, np "Myszka komputerowa" O_o