KLICEK Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Witamy i glosujemy :) Prace : Badyl : etyr11 : Hynol : kliment woroszyłow : Matchias : mt : nielot007 : oczek : Pavulon 13 : pikSar : zeet : Zapraszam do glosowania Sonda jest publiczna każdy może zobaczyć kto na kogo głosował, wystarczy kliknąć na ilość oddanych głosów przy którymś z uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 wszystkie prace sa swietne ciezko sie zdecydowac :), pracy Klimenta mi nie wyswietla niewiem czy to tylko u mnie czy obrazek nie zostal przez przypadek dodany PS. jutro zaglosuje jak sie namysle ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 pavulon - masz + odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Hynol, a Ty ode mnie. :) Szkoda, że się spóźniłem, bo chciałem zrobić takie cuś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 ładne nielot007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Hmm No to chyba będzie kliment vs. mt :) Fight! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Ja nie zaglosuje bo mi sie wszystkie strasznie podobaja:) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Witam!! blagam niech zwyciesca nie wybierze tematu podobnego do tego plisssss :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 ehhhhh, żałuję że nie udało mi się wystartować- a już nazbierałem referek :( No nic w tej rundzie + dla kliment'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Prawie do ostatniej chwili dla mnie zwycięzcą był kliment, ale mt zrobił coś bajecznego. Kliment, wybacz, wiesz jak lubię takie wielkie pukawki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 ja głosuje na kliment'a, wszystkie modele są świetne ale najbardziej mi się pojazd klimenta podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 no no świetne modele, zdecydowanie najlepszy tygodniowy speed jaki był dotychczas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Ja plusika dałem Hynolowi. Ładny modeling. Zresztą trudno mi było się zdecydować. Wszystkie modele mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Witam!! blagam niech zwyciesca nie wybierze tematu podobnego do tego plisssss :) Właśnie, my chce organike :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Wszystko wskazuje na to że kolega Kliment wygra, zgodnie z resztą z moimi przypuszczeniami. W tym momencie zżera mnie ciekawość, jaki będzie temat następnego speedu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Hehehe. Ja się nie martwie. Tylko bym dał mniejsze pole wyboru, bo tak to każdy w zasadzie robi kompletnie co innego i ciężko porównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 nie dzielcie skóry na niedźwiedziu...dzieki wszystkim...bede musiał teraz wymyslać kolejny temat..szuje wy!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 hmm może teraz jakies inne oblicze speeda temat na 1 h, np "Myszka komputerowa" O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Kliment, jedziesz. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 błagam, tylko coś fajnego :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 no tak.....tego sie obawiałem:) co wam do głowy strzeliło....ok...postaram jeszcze dzis w nocy was uraczyc czymś miłym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 jesli chodzi o mnie to moze byc wszystko byle nie liczyla sie ilosc detali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 wiem ze wszystkim sie i tak nie dogodzi...wypatrujcie nowego watku, własnie go szykuje...niebawem wszystko bedzie jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi