SWRSC Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Jak exteriory to ja tez :) Ostatni projekt jaki miałem przyjemność zwizualizawać. Budowa już chyba ruszyła, gdzies w Markach pod Wawą. Tak wiem, zapomniałem o wjazdach i cien drzew zrobiłem niezgodny ze słońcem :) wybaczcie :D MentalRay 3.5 + PS Pozdrawiam, SWRSC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 o super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 brzydki budynek, brzydki render, brzydkie skały, brzydcy ludzie, a ja i tak wygram Heinekena ! :] spoko exterior, imho skały nie potrzebne i pani po prawej za mała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 ogólnie spoko.. ale mdłe się wydaje.. jak by GI przesadzone albo jakiś filtr soft . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Calkiem ladnie. Wydaje mi sie ,ze odbicia w szybach powinny byc bardzie jasne ,niebieskawe. Ogolnie okay , aha co ty masz z tymi ptakami?? na kazdym twoim exteriorze znajdyja sie :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 oczoje....e dosyc... jakby nigdzie swiatlo sie nie zgadza... oczoplas... nie lepiej do tego dodac kreski zeby wygladalo na projekt arch niz probowac zdjecie udac na sile? przygniatajacy tiling na drodze... kompozycja ladna, ale elementy wyciagniete z kartonu i powstawiane jak leci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 super!! mi sie bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Tu są jakieś dziwne układy;)) Troszkę przesada z tą rekomką, nic projektowi nie ujmując, ale jednak praca nie jest aż tak dobra... Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 pierwsze wrażenie fajne, ale drugie już niekoniecznie. płoty brzydkie, drewno w dziwnym kolorze, brak obróbki blacharskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 MaGuu - przegrasz :p daymon - probuje podtrzymac ptasią grypę, bo cos ucichlo ostatnia :p siwy - płotek Pan klient mi kazał :D, kolor drewna również. a bark obrobki blacharskiej to taki skromny wyraz mojego lenistwa. Wizka powstała w 1 dzień praktycznie, pozniej codziennie jedna poprawka taka jak dodanie veluxow itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 eee, faktycznie jakies uklady. Wizka przyjemna ale nie powala. Do tego co napisal siwy dodam ze asfalt ma lipna teksture. Rury spustowe sa jakos dziwnie zaokraglone . Aha, jeszcze proporcja cegly na ogrodzeniu jest mocno przesadzona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 jaka tam przyjemna.kolory straszne.ludzik fajnie wklejony.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 niby fajnie a jednak niektóre nie dociągnięcia gryzą ta para kochanków idzie 10 cm nad ziemią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Nic powalającego, jeżeli chodzi o wykonanie, dla mnie jakieś mdłe to jest stać cię na wiele więcej, no i ta rekomendacja to mnie najbardziej rozbawiła. P.s. nie lepiej zainwestować w ludzi 3d. Bo te wklejanie to nigdy ci nie wychodzi z tego, co pamiętam z pozostałych prac.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Kolory be, płotek z murkiem jak z "Sąsiadów" ale wiem, ze Ty "tu tylko sprzatasz". Zatem "wymiatasz" calkiem przyzwoicie :) Pozdry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny__85 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 hmm... poza światłem.. to wszystko PRAWIE ok... ;] wydaje mi sie, ze jakbyś lepiej światło ustawił (czyli to, z czym mam największe problemy) to duuuzo innych błędów było by niezauważalnych ;] Pzdr ;];];];] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 tzn.? jak mam rozumieć lepsze ustawienie świateł? kąt? Ktoś tu dobrze powiedział, ja tu tylko sprzątam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 hmm a jak zrobiles dach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2007 bump zwykły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 hmm,troche za zolto jest na tym obrazku.i textura slupkow przy plocie jest zla.uvw trzeba poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 kolejna wizualizacja inwestycji w Markach, tym razem przy ulicy Butrymów: MentalRay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 miłe dla oka, kolor dachówki mi nie podchodzi (delikatnie). Veluxy jakieś dziwne, bez kołnieża. Ogólnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 lepiej;) masz manię z tymi ptakami ;) ps. fakt veluxy/fakro bardziej wystają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 bardzo ładnie :) chociaż mogłeś się pokusić o jakiegoś krzaczka z lewej strony kadru. teraz taką pustką wieje, jakby jakieś pole tam było albo budowa kolejnego domku :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 dachówki tylko... a tak to fajnie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi