Skocz do zawartości

Jaki termin na zlot odpowiada Tobie najbardziej?

1. 1. Jaki termin na zlot odpowiada Tobie najbardziej?

• 31 Marzec & 1 Kwiecień
      0
    • 28 & 29 Kwiecień
      0
    • 5 & 6 Maj
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 593
  • Wyświetleń 55,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
ps. płn polski : dało by radę w razie czego sie doczepić do ciuchci ? jak jedziecie ?
autem, i chyba mamy juz komplet
Napisano

chveti do kiedy musisz dokładnie wiedzieć ;] bo ja do końca tego tygodnia będe wiedział czy będę czy nie będę chociaż bardzo chciałbym być :P

aha a ekipa wrocławska to pewnie pociągiem jedzie? :D

Napisano

chudy: nie inaczej :D lubimy mocne polaków w pociągach rozmowy :]

AG: ilu już macie ludzi na liście? pisz kto jedzie i czy na pewno czy nie :)

Napisano
  • Autor

Mamy teraz do Was taką małą prośbę - jak macie z kim jechać ze swojego miasta to starajcie się nie zabierać znajomych , przykro mi ale nie będziemy przecież kazać Wam spać na dworcu. Ilość miejsc noclegowych jest jednak ograniczona więc kto może , niech przyjedzie bez. Chyba że ktoś wpada tylko na sobotę i nie będzie nocował - wtedy proszę bardzo. :)

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Nie nie , innaczej - środowisko graficzne ma pierwszeństwo - 15 marca będzie wiadomo ile memberów jedzie i resztę miejsc można przeznaczyć na resztę osób.

Nie wiem ile osób jest chętnych na nocleg ale racjonalna liczba to 25-30miejsc [ jeśli będzie się spać w 3 osobowych pokojach na łóżkach i podłodze] , więcej się nie uda nam załatwić, wtedy trzeba szukać na własną rękę.

Napisano

na zlocie w gdansku sie podzielilem karimata ale sam zabralem lozko ;p

Napisano

też tak myślę, bo wtedy pierwsza połówka może spać na progu broniąć mienia a żona w łóżku.

Napisano

shogun spoko mozesz ziaść dziewoje jak kazdy ale mowa o kumplach w 4 chłopa się w jednym łożu nie zmiescicie chyba

Napisano

no, panowie wuwuwumakstrzydekropkapeel'owcy widzę że nie tylko dzień sobie chcecie zorganizować mile?! ale żeby obrazu z okładki Ckmu u nas wszystkie dziewuszki w Polsce są piękne! :rolleyes:

ciekawe co na to wasze Panny! :D

dobrze że moja żona nie zagląda na forum bo by mi na bank nie pozwoliła pojechać a dodatkowo śpimy u rodzinki to będzie mnie miała pod kontrolą ;-)))

Napisano

Raffaello, nie kręć. Przyznaj się, że boisz się narazić żonę na bliskie kontakty III stopnia z bandą takich alienów jak my...

EDIT: wszyscy z Wawy którzy chca na zlot - Prosze odzywać się do mnie.

Planuję zorganizować ten wyjazd w jednej paczce.

W związku z tym każdy chętny ma przynieść ze sobą znaczek pocztowy... :D

Napisano
  • Autor

W poniedziałek dzwonię do firmy paintballowej - możliwe, że nie będzie

grania w paintball przez więcej osób niż jest zgłoszonych.

Więc jak ktoś jeszcze jest chętny to proszę rozważyć brak możliwości gry,

ale knajpowanie dalej możliwe :)

linelk9.jpg

-AGmakonts

-Ania

-Badyl

-Lumpy

-knysha

-chveti

-Valery

-slim_sandman

-PikSar

-Chudy (kumpel AG)

-jerzyna

-Niczu (kumpel AG)

-Lailonn

-Kliment Woroszyłow

-dariusz

-Leru

-krzyhhh

-Jonasz_Real

-RA

-kome

-Drakula

-tweety

-Max_1989

-nielot007

-Rafaello

-Barcisz

-Vorek

-Shogun3D

-mkk3a

-dyonizoss

-illy

-maverick sheep

-david14

-Gniew

-chudy

-arevulopapo

-Scud

o - zgłosili się na nocleg.

linelk9.jpg

Napisano

chveti: dla mnie rezerwuj już czarnego niezawodnego jak ruski kałach Tipmanna :]

Napisano

Się pojawię się. Walę wszystko meeting ma wyższy priorytet. Rezerwuję też jednocześnie wyrko.. a jak nie ma juź to miejsce pod kalowyferem . .obojętnie.

Jak narazie planuję pojawić się we Wro dzień wcześniej przekimać sie/opić pare spraw u Slizgi'ego , a następnego dnia dołączyć do waszej wrocławskiej karawany :) Łukasza też namawiam.zobaczy sięjeszcze jak to wyjdzie.

pzdr. :*

Napisano

W poniedziałek dzwonię do firmy paintballowej - możliwe, że nie będzie

grania w paintball przez więcej osób niż jest zgłoszonych.

Szto, kak!? Ja chce grac. I tez chce Tipmanna 98 ;>

Napisano
  • Autor

Chodzi o to, że przy odrobinie nieszczęścia będzie trzeba zrezygnować ze znajomych.

Napisano

co chveti nie przewidziałeś takiego zainteresowania meetingiem, co?????? nie wiem jak ty to zrobisz ale nie wykręcisz się teraz i musisz nam załatwić tego paintballa, obiecałeś!!!!!!! ;)

no trudno, zawsze nam zostaje jeszcze jedna opcja, kupić od nich same kuleczki z farbką i usery będą nimi rzucać, a mody będą .... uciekać :D :D :D

oby pogoda dopisała reszta to nie ważne!

pozdrowionka

Napisano

ale też pamiętajcie, że liczba osób zadeklarowanych na liscie nie jest równa liczbie osób obecnych .. zawsze tak jest:) będzie dobrze ;) byle ta pogoda była:]

Napisano

AG, wez poprawke ze nie kazdy jest w super kondycji i mozliwe ze padnie po 20 minutach biegania :)

Napisano
  • Autor
co chveti nie przewidziałeś takiego zainteresowania meetingiem, co??????

Przy takim zainteresowaniu , muszę pogadać w Wrocławiakami, chyba zamiast meetingu, za rok, będzie trzeba zrobić festiwal grafiki :)

Napisano
AG, wez poprawke ze nie kazdy jest w super kondycji i mozliwe ze padnie po 20 minutach biegania :)

Dlatego biore saperke, dodatkowe 1000 kulek - okopuje sie i bede robil za stanowisko lkm'a :PPP

Napisano

wczoraj kupiłem na allegro granaty kulowe i pojemniki z napalmem. dzisiaj kończy mi się aukcja ze snajperką "XdaeMoon 360" zasięg 250m, celność 92%, celownik optyczny, możliwość podłączenia celownika termowizyjnego TERM-54/PL :]

to jak Knysha? pobawimy się? :D :D

Napisano

Super, że w Gliwicach! Piszę się na przełom marca/kwietnia :)

Napisano
wczoraj kupiłem na allegro granaty kulowe i pojemniki z napalmem. dzisiaj kończy mi się aukcja ze snajperką "XdaeMoon 360" zasięg 250m, celność 92%, celownik optyczny, możliwość podłączenia celownika termowizyjnego TERM-54/PL :]

to jak Knysha? pobawimy się? :D :D

Dobra, biore PF'a ;>

Napisano

a ja leżak i parasolkę :) usiądę.. i będę oglądać jak się zabijacie ;) ewentualnie też pobiegam z nożem na farbę :)

Napisano

phi:P ja siąde se daleko i tylko bede patrzył jak was zabijają moje farbowe miny które dziś zakopałem tam:P

Napisano

no to ja już też moge powiedzieć że będe na zlocie. na jakieś miejsce do spania też się pisze :D

ekypa wrocławska jakim pociągiem jedziecie, ekhmmm to znaczy jedziemy? ;P

Napisano

nie zaspałem tylko wątek założy się w połowie marca a nie na 26 dni przed zlotem :]

pociąg ok 8-9 rano, dojazd na miejsce na 11. na dworcu we Wrocku spotkamy się na pół godziny przed odjazdem, kupimy bilety wypijemy kawe w KFC i pojedziemy :)

Pozdrawiam