Napisano 13 Luty 200718 l Wszystkich fanów czerwonej gazety Secret Service oraz miłośników gier komputerowych informuje, że trwają prace nad projektem Secret Service Community. Wszelkie informacje można znaleść pod dawną domeną SSa w dziale IDEA: www.ssonline.com.pl lub www.ssonline.pl i od razu zachęcam do pomocy w rozwinięciu serwisu. Forum: www.ssonline.com.pl/forum www.ssonline.pl/forum
Napisano 13 Luty 200718 l haha nie wierze ze ta gazeta jeszcze zyje :D genialna swego czasu :) (za comodore 64) ;)
Napisano 13 Luty 200718 l Autor hehe, aż się łezka w oku zakręciła, ciekawa inicjatywa ;) haha nie wierze ze ta gazeta jeszcze zyje :D genialna swego czasu :) (za comodore 64) ;) zapraszam do rozwoju projektu :)
Napisano 13 Luty 200718 l mam od 29 do 80 chyba numeru!:) + wszystkie 3 kompendium wiedzy....echhh....piekna gazeta byla!:)
Napisano 13 Luty 200718 l Autor mam od 29 do 80 chyba numeru!:) + wszystkie 3 kompendium wiedzy....echhh....piekna gazeta byla!:) No to zapraszam! :) Czekamy na pomocnikow w rozwoju projektu. Kazda nawet minimalna pomoc sie liczy.
Napisano 14 Luty 200718 l Cholera, przeczytałem trochę waszych "idei" ;) I popieram inicjatywę w 100%! Będę często zaglądał :)
Napisano 14 Luty 200718 l Boże, jak ja kochałem te gazety...są boskie...amigowskie gierki mają duszę...:] Do tej pory gram w nie.
Napisano 14 Luty 200718 l wow, Super Supery hyhy SExkret Sexzwis come back juz sie rejestruje...moja Amiga 500+ (1Mb pamieci)...chlip...:D pzdrw
Napisano 14 Luty 200718 l http://sikretia.w.interia.pl/ wkljalem kilka razy do rzeczy interesujacych widac kto tu sobie nabija posty i spam szerzy!:D:D ;)
Napisano 14 Luty 200718 l SS to byly czasy, pamietam hehe. Byl taki psychol redaktor Gulash ktory non stopa siekal w bijatyki. Jak sobie przypomne te czasy... kompendium wiedzy, plecka SS. Kiedys zrobili na prim aprilis recenze karty na pci do kompa, ktora miala rozbic z pc psx'a ludzie sie jarali ze beda mieli playa a to wkret. wogole mieli fajne poczucie humoru. wszystkie ss wywalilem przy przeprowadzce, troche zaluje bo poczytalbym sobie o gierkach z poczatku lat 90.
Napisano 14 Luty 200718 l mam gdzies caly karton tych gazet, kilkanascie numerow do #30 i od 32 chyba do 70
Napisano 27 Luty 200718 l ja mam numery od 02 do 75 - chyba do 75... nie pamietam:) Odpuscilem sobie z tą gazetką po akcji z podrabianym kompendium wiedzy 4 - jakaś szmira jednego z bylych wlascicieli ss'a w czarnej okładce - o kant dupy potłuc.
Napisano 27 Luty 200718 l no to były czasy, mam gdzieś jeszcze commodorca może pogramy w sieci ? podobno jest przejściówka z black boxa na LAN