adek Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 Już niedługo Autodesk udostępni rozszerzenie dla 3ds max 9 - "Productivity Booster" poszerzające możliwości tego programu o ponad 30 nowych funkcji. Rozszerzenie zapewni również wsparcie dla Visty (zarówno dla 32-bitowej jak i 64-bitowej wersji nowego systemu Microsoftu). Zarejestrowani klienci Autodesk będą mogli pobrać dodatek za darmo. Lista nowych funkcji: www.autodesk.com
wizz Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 pewnie połowe funkcji bedzie z mayki bo to złodzieje jedneee ***
Nezumi Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 Czy moze ktos powiedziec co oznacza JUZ NIEDLUGO? Bo od roku czekam na Zbrusha 2.5 ktory ukazac mial sie "niedlugo" ;)
Chalek Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 Wstydzili sie wypuscic cos pod nazwa patch do zabugowanego maxa 9, to dali nowe funkcje i nazwali to "Productivity Booster", ale bardzo milo, ze cos takiego wychodzi, bez wzgledu na nazwe
vv3k70r Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 aj waj, znaczy serisowski pack ma teraz nowa nazwa :) czyli juz NIEDLUGO bedzie czas przejsc na "nowe" oprogramowanie... bo wreszcie sie stanie ono "sprawnym" oprogramowaniem...
mirach Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 Hm, wreszcie jakis powod na pozostawienie 8 w spokoju :)
pionix Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Productivity Booster jest dostepny chyba od 30 marca (przynajmniej ja go w tym dniu zassałem:) Szału ze zmianami raczej nie ma ;) Chociaż całkiem pomocna jest funkcja Select Similar - dość skutecznie działa. Druga pożyteczna rzecz to chamfered edges Trzeci ciekawy dodatek to Color Selector dialog No i jeszcze poprawili obsługę plików DWG Oczywiście to nie wszystkie zmiany:)
tadzio Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Select Similar? a coz to? a jest cos takiego jak select symatrical? pozdr.
Pussik Napisano 16 Sierpień 2008 Napisano 16 Sierpień 2008 Chciałoby się komuś opisać nieco więcej funkcji tego rozszerzenia? Również je zassałam i zainstalowałam, i teraz ze świecą szukać zmian.
Lis Napisano 16 Sierpień 2008 Napisano 16 Sierpień 2008 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=9093251
Pussik Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 Dzięki, szkoda tylko, że to taka trudna angielszczyzna. ;/
GIBSON Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Witam. Mam pytanie.. wlasnie zainstalowalem 3ds max 9 i chcialbym otworzyc pliki z 3ds maxa 8 .. jest to mozliwe? wyskakuje mi blad gdy chce je otworzyc :/ Jesli jest mozliwosc to jak tego dokonac? Za wszelkie odpowiedzi i pomoce dziekuje z gory. Pozdrawiam
Lis Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 no to zależy jaki błąd ci wyskakuje. Nie powinno być problemów z otwarciem pliku ze starszych wersji. No chyba że się źle zapisał i nawet na maxie 8 się nie otworzy.
Hynol Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Tak jak Lis pisze - nie ma problemu z otwieraniem plików z 8mki w 9tce. Albo walnięty plik, albo jakiś mroczny modyfikator/funkcja włączona która została zupełnie zmieniona w 9tce (ale nie słyszałem żeby coś takiego było). Zawsze możesz spróbować zmergować scene do już istniejącej i zobaczyć co się dzieje. Z tym że to chyba lekki OT ;)
Levus Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 A wyjdzie jakiś stability booster for vista? Albo non-nervous working booster? Albo wogóle now-you-can-work-in-max-on-every-os-you-like-without-crash booster? Sorki, nie mogłem się powstrzymać..
mirach Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 Sorki, nie mogłem się powstrzymać.. jak narazie to sie nazywa XP64 booster ;)
GIBSON Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 w 3ds maxie 8 otwieraly sie bez problemu... probowalem za pomoca merge ale doslownie nic sie nie dzialo...Blad jaki sie ukazuje to "File open failed"
Rekomendowane odpowiedzi