mujas Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Witam wszystkich Tym razem postanowiłem narysować działko przeciwlotnicze szwedzkiej firmy bofors. Działko jest kalibru 40 mm a jego nazwa to" Twin Bofors MK1". Prackę robię głównie w oparciu o fotki oraz słabe blueprinty. Byłbym wdzięczyny wam za wszelkiego rodzaju namiary na fotki które by mi pomogły w uchwyceniu wszystkich szczegółów. Scena w chwili obecnej ma około 110 tyś poly. Serdecznie zapraszam do oglądania i zwracania mi cennych uwag
Adek_CG Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 bardzo ladne to dzialko, a to bedzie jakas wieksza scena czy tylko sam model dzialka ?
Jonasz_Real Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Ała ała iła. ;) Nie mam zadnych uwag. Ile czasu ci zajmuje modelowanie np. takie cos?
Hynol Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Śliczne. To już tylko dorobisz do tego jakiegoś niszczyciela i będzie git ;)
Darken Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Super. Dorób do tego jakąś ciekawą scenkę. Na przykład obrony niszczyciela, coś w tym stylu i będzie miało klimat. Model ładny, ale nie ma duszy bez ciekawszej scenki. ;) Powodzenia. A co do fotek, to poszukam. Pozdr.
DraB Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Cudeńko ;) taa szczególik rullez, ale jak się go ogląda. Gorzej z robotą :)
ferni Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 i co pewnie jeszcze gwinty na srybkach robiłes:) rewelacja bardzo mi sie podoba
3d-ecik Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 No super kuzynie. Jak by Cie interesowało to mam dokładne plany tego działka i jeszcze innych ;)
M4rcus Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 bardzo piekny model zebys z texturkami nie zchrzanil:P tak btw: to sa japonskie dzialka? bo jakos te kształty to prawie jak te z Yamato
Swinger76 Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 Datal zrobił mi mocne kuku! Mam tylko takie pytanie czy ten celownik ma być po obu stronach czy to tak przypadkiem wyszło? Skoro to działko przeciwlotnicze to dorób do tego samolocik:) Pozdrawiam
peter_f Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 Co tu dużo gadać!!! Cudne!!! Przewidujesz jakieś rendery "z akcji"? Szkoda, żeby takie cudo leżało odłogiem:)
Tas Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 no poziom detali jest zajefajny! very nice Szkoda tylko ze przy renderingu tyle to wazy.... czekamy na texturki :)
Rekomendowane odpowiedzi