Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich razem i każdego z osobna :) tym razem troszke zmienie klimat i zrobie scenke w czarnym humorze. Na głównym planie słodki chłopczyk biegnący za piłeczką a w tle krwiożerczy rozpędzony tir jadący prosto na niego. Małe jest piękne życie dzieciństwo jest małe(krótkie delikatne kruche) i piękne pozdrówka

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 5,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no to bedzie ostro tutaj widze :) tez luzna interpretacja bardzo ale chyba najbardziej wybijajaca sie unikalnoscia. Czarny humor czyli scenka mimo wszystko w stylu bardziej cartoonowym?

Powodzenia

Napisano

Twoje slowa o tym ze zycie jest male i piekne itd jest fajnym podejsciem ale rozwiniecie w postaci chlopca i tira jakos mi nie lezy...

pozdr.

Napisano
  • Autor

Witam i pozdrawiam :) dawno mnie nie było i sporo czasu ubyło ale coś się zrobiło i oto mój chłopczyk biedaczek oceniajcie gańcie i piszcie pozdrawiam

Napisano
  • Autor

witam oto owa żądna krwi złowroga ciężarówka polująca na niczego nie podejżewającego chłopca :) pozdrówki i dzięki fikołek juz poprawiłem zapraszam do komentowania :)

Napisano

ciezarowka spoko ale model chłopca jest conajwyzej sredni mysle ze albo praca powinna wywoływac konkretne emocje(Wspolczucie , smiech etc) albo przynajmniej powinno sie ją miło oglądac ja na tego chłoptasia patrzec poprostu nie moge;)

wez moze mu zrob jakas sensowną czapke zdaszkiem z małym milutkim smigiełkiem(w jakims normalny kolorze;] a nie razysto zielonym) moze jakies oczka wzbudzjące litosc a nie przekrwiony wzrok informatyka no i popraw te widelce zamiast dłoni

Pozdrawiam ^^

Napisano
  • Autor

Witam wszystkich i życze wszystkiego najlepszego z okazji świąt dużo jajek dużo miłości dużo smakowitości mo i mokrego dynka ...:)

A teraz o pracy, skończyłem ją i będe zamieszczał co jakiś czas 1 jej element tak na smaczek :) aż pokaże całość prosze wszystkich zainteresowanych o konentowanie i konstruktywną krytyką pozdrawiam i do usłyszenia

Ps NCdeIgnis już to zrobiłem ;) dla Ciebie chłopczyk przy nast poście pozdrawiam

Napisano

oO wiem. jak chcesz zeby ciezarówka była bardziej "toon" to oprócz deformacji osi (patrz koła) zbenduj (boszz zapominam normalnego języka :|) ją trochę ;) Pzdr

Napisano
  • Autor

Witam dzieki JmTm00 ale to potem :) trzeba sie trzymac planu :D oto kolejny element czyli chłopczyk oraz piłka gratis :) pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Witam daja kolejny update jeszcze 1 góra dwa i będzie całość :) pozdrawiam i udanego wekendu :p

Napisano

dokładnie tak na oko to zderzak powinien byc na wysokości okularów i powinna byc wieksza odlgłosc miedzy nimi, i chłopczyka bym zmienszył na wysokość

Napisano
  • Autor

Witam

Dzięki chudy i ferni macie racje nie wziołem tego pod uwage ale następnym razem to porpawie co da kadru Master Kiełbaster to się jeszcze namyślam :) pozdrawiam was a oto ostatnie elementy układanki :

Napisano

sorry ze tak powiem ale na pierwszy rzut oka ta ciezarowka nie przypomina ciezarowki;)

pozdr

Napisano

bardzo podoba mi się pomysł z tym znakiem

całość robi dobre wrażenie, takie inne niż zwykle

z lewej zrobiłabym trawkę zamiast przepaści.

Napisano
  • Autor

Witam wszystkich zainteresowanych ;) i tak :

tadzio -> ta ciężarówka jak i reszta ma mieć swój klimat a nie być fotorealistyczna kopią tira ;)

Xiz0r-> coś dla Ciebie i ciężarówka już większa ale nie wiem jeszcze czy ten kadr jest dobry ...

Ania-> dziękuje za tą opinie takie słowa z Twoich ust to dla mnie wielki komplement :)

ale trawy nie zrobie bo takei miałem założenie i niech tak narazie zostanie

pozdrawiam wszystkich i wracam do siebie a tu nowy kadr i big ciężarówka

Napisano

Trochę kwasowo?! Mocno kwasowo!:)

Stylizacja postaci do mnie nie przemawia.

Aczkolwiek budowa scenki jest bardzo fajna, czuć to coś!

Pozdro!

Napisano

spoko jest, dajesz rade, w kazdej bitwie pokazujesz coś oryginalnego, to jak dla mnie duzy +, wyobraźnia jest :D, a ten znak odbity w zderzaku to z maxa czy w fotku dodales? tak z ciekawosci pytam .

Napisano

Moim zdaniem to jest super materiał na animację jakąś :) będąc obiektywnym powiem że masz +++ za prostotę + za klarowność i + za pomysł/oryginalność... Ciężko moim zdaniem zarzucić ci coś bo widać że chciałeś żeby obrazek taki był - elementy sa na jednakowym poziomie i kompozycyjnie całość myślę daje radę (od razu zwraca się uwagę na dziecko ) przypadku więc nie ma... Ja jestem ZA choć osobiście lubię bardziej złorzone prace...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.