CzAk1 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 R E W E L A C J A ! Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 juz sie nie moge doczekac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 szybo im poszło...może zlocik do kina :) :P Tylko w jakimś takim... najlepszym kinie w polska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 kurcze a ja jeszcze dwójki nie oglądałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 hehehe fikołek masz to samo co ja :D dziwne, ale wydaje mi sie ze naprawde szybko sie uwineli ;) ojjj chyba z tego sie jeszcze nam zrobi moda na sukces LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Omg Piraci Rządzą!!!! :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Krecili tak samo jak matrixa 2 i 3 na raz dlatego tak szybko. I wg mnie spaprali 2 tak jak spaprali matrixa 2, za duzo akcji i mordowania a za malo historii.... ale mam wielką nadzieje ze 3 to nadrobi, bo trailer jest super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karrde Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Klicek Ano poszło im szybko, pewnie między innymi dlatego, że "dwójka" i "trójka" były kręcone razem. :) Ten film od dawna jest gotowy, nawet do netu kiedyś wyciekł, a premiera jest uwarunkowana jakimiś tajemniczymi działaniami marketingowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 a jak wy to ogladacie w wersji hd? klikam na hd420 i sciaga mi sie jakis maly plik yohoyoho.qtl i ***** i nic nie dziala, quicktime mam 7, jak odpalam hd na apple.com to wszystko jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 No i wydało się ! Akcja "Piratów" rozgrywa się w Świecie Dysku :] Ciekawie się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 a jak wy to ogladacie w wersji hd? klikam na hd420 i sciaga mi sie jakis maly plik yohoyoho.qtl i dupa i nic nie dziala, quicktime mam 7, jak odpalam hd na apple.com to wszystko jest git ano tam sciaga tylko pliczek w ktorym bedzie lecial "prosto z netu" trailer. tu masz link do mova http://209.73.191.83/st1702r01/001/yahoomovies/15/34811086.mov?StreamID=34811086&ht=30&pl_auth=7e09b80f5c21de86cd418b3c1e6ee20d&b=dp2qj7930074j46001cb1 powinno dzialac... chyba :p (nie otwieraj, daj "zapisz element"..) trailer WYPAS ! druga czesc wypas, pierwsza czesc wypas, trzecia czesc bedzie wypas wypas wypas :P (sory nie stac mnie na inna reakcje..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 dzieki leleń , juz dziala:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 A ja podobnie jak KLICEK i fikołek jeszcze nawet drugiej części nie widziałem:) Trailer jest ekstra. Boję się tylko, że teraz ładnie wygląda (jak to w HD) a w kinie wszystko takie wyblakłe będzie. Tak się naciąłem na Epoce Lodowcowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Aaaaaaaaaaa Piraci z Karaibów 3 ! Aaaaaaaaaaa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Oj, oj. Nie wyrobie na biletach do kina. Spiderman 3, Piraci 3 i cos tam jescze bylo. Zapowiada sie bardzo smacznie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 SSn4k3 - 300 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Jeszcze "Labirynt Fauna" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Jeszcze Transformers Wie ktos może jak to jest , że ściągnołem sobie trailerek w HD z linku który wystawił Leleń...i gdy go odpalam tnie sie zarówno vizja jak i fonia i to nie miłosiernie. Zainstalowałem sobie nowszego QuickTime'a (7) ale dalej to samo...nie wiem jak sobie z tym problemem poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 CzAk1 jak masz wolnego kompa to nic nie da się zrobić z pustego i Salomon nie naleje :) na moim strym 2000+ wszystkie filmy w większej rozdziałce cieły się niemiłosiernie teraz jest już lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 no i jeszcze Teenage Mutant Ninja Turtles movie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 I zasmażka... A tak na serio jesli trójke skopią w takim stopniu w relacji do 2, jak 2 skopali w relacji do 1, to się wkurzę i poleje się krew... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 to tak jak matrix jedynka była super a dwójka a szczególnie trójka to efekty i mało fabuły i klimatu, był niezły ale niedosyt pozostał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 no niewiem... jak dla mnie to ten trailer nic szczegolnego... zwlaszcza jak sobie przypomne np hero falls z gwiezdnych wojen to to wymięka:P imo oczywiscie:D i zeby nie bylo... death man chest mi sie bardzo podobala;) i czekam na trojke:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi