Napisano 20 Marzec 200717 l szybo im poszło...może zlocik do kina :) :P Tylko w jakimś takim... najlepszym kinie w polska!
Napisano 20 Marzec 200717 l hehehe fikołek masz to samo co ja :D dziwne, ale wydaje mi sie ze naprawde szybko sie uwineli ;) ojjj chyba z tego sie jeszcze nam zrobi moda na sukces LOL
Napisano 20 Marzec 200717 l Krecili tak samo jak matrixa 2 i 3 na raz dlatego tak szybko. I wg mnie spaprali 2 tak jak spaprali matrixa 2, za duzo akcji i mordowania a za malo historii.... ale mam wielką nadzieje ze 3 to nadrobi, bo trailer jest super :D
Napisano 20 Marzec 200717 l Klicek Ano poszło im szybko, pewnie między innymi dlatego, że "dwójka" i "trójka" były kręcone razem. :) Ten film od dawna jest gotowy, nawet do netu kiedyś wyciekł, a premiera jest uwarunkowana jakimiś tajemniczymi działaniami marketingowymi.
Napisano 20 Marzec 200717 l a jak wy to ogladacie w wersji hd? klikam na hd420 i sciaga mi sie jakis maly plik yohoyoho.qtl i ***** i nic nie dziala, quicktime mam 7, jak odpalam hd na apple.com to wszystko jest git
Napisano 20 Marzec 200717 l No i wydało się ! Akcja "Piratów" rozgrywa się w Świecie Dysku :] Ciekawie się zapowiada.
Napisano 20 Marzec 200717 l a jak wy to ogladacie w wersji hd? klikam na hd420 i sciaga mi sie jakis maly plik yohoyoho.qtl i dupa i nic nie dziala, quicktime mam 7, jak odpalam hd na apple.com to wszystko jest git ano tam sciaga tylko pliczek w ktorym bedzie lecial "prosto z netu" trailer. tu masz link do mova http://209.73.191.83/st1702r01/001/yahoomovies/15/34811086.mov?StreamID=34811086&ht=30&pl_auth=7e09b80f5c21de86cd418b3c1e6ee20d&b=dp2qj7930074j46001cb1 powinno dzialac... chyba :p (nie otwieraj, daj "zapisz element"..) trailer WYPAS ! druga czesc wypas, pierwsza czesc wypas, trzecia czesc bedzie wypas wypas wypas :P (sory nie stac mnie na inna reakcje..)
Napisano 20 Marzec 200717 l A ja podobnie jak KLICEK i fikołek jeszcze nawet drugiej części nie widziałem:) Trailer jest ekstra. Boję się tylko, że teraz ładnie wygląda (jak to w HD) a w kinie wszystko takie wyblakłe będzie. Tak się naciąłem na Epoce Lodowcowej:)
Napisano 20 Marzec 200717 l Oj, oj. Nie wyrobie na biletach do kina. Spiderman 3, Piraci 3 i cos tam jescze bylo. Zapowiada sie bardzo smacznie;)
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor Jeszcze Transformers Wie ktos może jak to jest , że ściągnołem sobie trailerek w HD z linku który wystawił Leleń...i gdy go odpalam tnie sie zarówno vizja jak i fonia i to nie miłosiernie. Zainstalowałem sobie nowszego QuickTime'a (7) ale dalej to samo...nie wiem jak sobie z tym problemem poradzić.
Napisano 21 Marzec 200717 l CzAk1 jak masz wolnego kompa to nic nie da się zrobić z pustego i Salomon nie naleje :) na moim strym 2000+ wszystkie filmy w większej rozdziałce cieły się niemiłosiernie teraz jest już lepiej :)
Napisano 21 Marzec 200717 l I zasmażka... A tak na serio jesli trójke skopią w takim stopniu w relacji do 2, jak 2 skopali w relacji do 1, to się wkurzę i poleje się krew...
Napisano 21 Marzec 200717 l to tak jak matrix jedynka była super a dwójka a szczególnie trójka to efekty i mało fabuły i klimatu, był niezły ale niedosyt pozostał ;)
Napisano 21 Marzec 200717 l no niewiem... jak dla mnie to ten trailer nic szczegolnego... zwlaszcza jak sobie przypomne np hero falls z gwiezdnych wojen to to wymięka:P imo oczywiscie:D i zeby nie bylo... death man chest mi sie bardzo podobala;) i czekam na trojke:P