Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szybo im poszło...może zlocik do kina :) :P

Tylko w jakimś takim... najlepszym kinie w polska!

Napisano

Krecili tak samo jak matrixa 2 i 3 na raz dlatego tak szybko. I wg mnie spaprali 2 tak jak spaprali matrixa 2, za duzo akcji i mordowania a za malo historii.... ale mam wielką nadzieje ze 3 to nadrobi, bo trailer jest super :D

Napisano

Klicek

Ano poszło im szybko, pewnie między innymi dlatego, że "dwójka" i "trójka" były kręcone razem. :)

Ten film od dawna jest gotowy, nawet do netu kiedyś wyciekł, a premiera jest uwarunkowana jakimiś tajemniczymi działaniami marketingowymi.

Napisano

a jak wy to ogladacie w wersji hd? klikam na hd420 i sciaga mi sie jakis maly plik yohoyoho.qtl i ***** i nic nie dziala, quicktime mam 7, jak odpalam hd na apple.com to wszystko jest git

Napisano

No i wydało się ! Akcja "Piratów" rozgrywa się w Świecie Dysku :]

Ciekawie się zapowiada.

Napisano
a jak wy to ogladacie w wersji hd? klikam na hd420 i sciaga mi sie jakis maly plik yohoyoho.qtl i dupa i nic nie dziala, quicktime mam 7, jak odpalam hd na apple.com to wszystko jest git

ano tam sciaga tylko pliczek w ktorym bedzie lecial "prosto z netu" trailer. tu masz link do mova http://209.73.191.83/st1702r01/001/yahoomovies/15/34811086.mov?StreamID=34811086&ht=30&pl_auth=7e09b80f5c21de86cd418b3c1e6ee20d&b=dp2qj7930074j46001cb1 powinno dzialac... chyba :p (nie otwieraj, daj "zapisz element"..)

trailer WYPAS ! druga czesc wypas, pierwsza czesc wypas, trzecia czesc bedzie wypas wypas wypas :P (sory nie stac mnie na inna reakcje..)

Napisano

dzieki leleń , juz dziala:)

Napisano

A ja podobnie jak KLICEK i fikołek jeszcze nawet drugiej części nie widziałem:)

Trailer jest ekstra. Boję się tylko, że teraz ładnie wygląda (jak to w HD) a w kinie wszystko takie wyblakłe będzie. Tak się naciąłem na Epoce Lodowcowej:)

Napisano

Oj, oj. Nie wyrobie na biletach do kina. Spiderman 3, Piraci 3 i cos tam jescze bylo. Zapowiada sie bardzo smacznie;)

Napisano
  • Autor

Jeszcze Transformers

Wie ktos może jak to jest , że ściągnołem sobie trailerek w HD z linku który wystawił Leleń...i gdy go odpalam tnie sie zarówno vizja jak i fonia i to nie miłosiernie. Zainstalowałem sobie nowszego QuickTime'a (7) ale dalej to samo...nie wiem jak sobie z tym problemem poradzić.

Napisano

CzAk1 jak masz wolnego kompa to nic nie da się zrobić

z pustego i Salomon nie naleje :) na moim strym 2000+ wszystkie filmy w większej rozdziałce cieły się niemiłosiernie teraz jest już lepiej :)

Napisano

I zasmażka...

A tak na serio jesli trójke skopią w takim stopniu w relacji do 2, jak 2 skopali w relacji do 1, to się wkurzę i poleje się krew...

Napisano

no niewiem... jak dla mnie to ten trailer nic szczegolnego... zwlaszcza jak sobie przypomne np hero falls z gwiezdnych wojen to to wymięka:P imo oczywiscie:D

i zeby nie bylo... death man chest mi sie bardzo podobala;) i czekam na trojke:P