Napisano 4 Wrzesień 200420 l scorpi: hmm... interesujaca, "kwadratowa" technika. slizgi - widac postep.
Napisano 4 Wrzesień 200420 l WERT -> jak robisz taka fajne te.. ta strukture jakby farby tych pociagniec? to artrage scorpi, jak mniemam poz ps w deche ten twoj 2pac heh
Napisano 4 Wrzesień 200420 l nooo sciagnolem artaga ale chyba jakas wczesna wersje :) a tu takie cos ale kiedys sie za to chyba porzadniej wezme
Napisano 4 Wrzesień 200420 l wporzo. pocwicz elementy twarzy, moze z jakis referkow, a najlepiej z natury :)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l scorpi: bardzo fajne. mkrzysiek: nie wiem dlaczego, ale nie za bardzo podobają mi się twoje rysunki. trochę krzywe są... amrun: miód... palce lizać.
Napisano 5 Wrzesień 200420 l sita jest beznadziejne! Potem się tak mówi po angielsku jak robot jakiś;) (Albo jak Ciri z filmowej wersji Wiedźmina- widział ktoś;D) Amrun- pięknusio! Mrkzysiek- Dużo, dużo rysuj:)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l Amrun niezle :), a co do mrkrzyska to podziw bo ja bym nigdy takich krese nie uzyskal : D chocziaz to moze sprawa tabletu :> (kurcze nei weim czy nie zaciemne bo moze mam z ajasno ustaiowny monitor)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l scorpi: mnie sie b. podoba, nie jest za ciemne; referka czy na czuja jechales??
Napisano 5 Wrzesień 200420 l o w mordeczke.. Scorpi, ales sie rozbujal... wchodze w topic.. patrze... mysle sobie kolejnymi prackami bombarduje nas tu Tiger1313.. a tu szok.. lookam na wlasciciela a tu Scorpi... normalnie styl Tigerosa :P brawo!
Napisano 5 Wrzesień 200420 l hehe dzieki :) na chu** jechalem ale przyznam sie ze inspiracja byly Li góry w japoni czy tam chinach, one maja taki slupowaty ksztalt
Napisano 5 Wrzesień 200420 l praca "o ty w dzwonek!". "Taki efekt przy tak skromnym budżecie", że się tak wyrażę :) Chociaż nie wiem czy skromnym, ile ci to zabrało? (czasu :)
Napisano 6 Wrzesień 200420 l SCORPI - rewelacyjne speedy ... wez udzial w bitwie .. bedzie co ogladac
Napisano 6 Wrzesień 200420 l Dokładnie... po zmianie wystroju forum na bardziej profesionalne prace tez staly sie profesionalne. Nic tylko podziwiać brawa dla wszystkich!
Napisano 7 Wrzesień 200420 l no raczej wezme nawet juz mam fajnego pomysla. znowu cos zarzucam kolo 15 minut bez szkicow odrazu plamami. Photoshop. Zdjecie obok mialem
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Panie i panowie przedstawiam być może njmłodszą modelkę forum.Mona ma 4 miesiące, jest szczeniakiem rasy dog. Prawdopodobnie drugą rzeczą jaką lubi najbardziej ( bo na pierwszym miejscu jest jedzenie) jest zabawa więc przysporzy zapewne tematów do prac ;) Photoshop,30 min.
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Scorpi ta twoja pani przypomina trochę Micheal'a Jacksona, ale ogólnie jest świetnie!!
Napisano 7 Wrzesień 200420 l moja pierwsza praca w photoshopie...i pierwszy speed... dopiero sie ucze wiec nie bardzo mi to wyszlo...:) aha oczywisce praca zrobiona w Photoshop CS , ok. 2h
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Lubimy wujka Staszka :) Ja nadal czekam na swoj nowy tablet:( Ponoc "w calej Polsce nie ma Intuosow, bedzie w czwartek". :|
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Babcia pojawiła się już w wątku o artrage.. ale w związku z usunięciem tamtego, przenoszę babeczkę tutaj :) pozdrawiam
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Wszyscy tyle o tym gadaja, to też sobie ściągnąłem... a co! okolo 20 min; artage...
Napisano 7 Wrzesień 200420 l no ostatnio to zawsze mam jakas fote przy sobie bo jakos nie jestem nic senswonego wymyslic ;/ tylko ten scff to bylo prosto z mojej wyobrazni... przydaly by sie jakies muchomory... jolie klocil bym sie :D
Napisano 7 Wrzesień 200420 l SCORPI- ładnie sobie poczynasz (zaskoczenie). A co do ostatniego to niezłe, ale Josie ma szczękę wtopioną a nie odstającą a i krótszy nosek. ;) Jak na mój gust to te bardziej z wyobraźni są ciekawsze, więc może puszczaj częście wodze fantazji ;).
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Sciagnalem dzis ArtRage i wyprobowalem z tabletem i referencjami (czesciowymi, straszny lores lo-q ale zawsze ;)). Obi powstal pierwszy w kilka minut, zas pojedynek zajal mi juz ponad pol godziny. Troche te miecze w PS'ie na chybcika dorabiane nie pasuja, ale co tam :P. Sam programik moze i ma srednie mozliwosci ale strasznie mi sie podoba intuicyjnosc obslugi i milusi wyglad :P.