Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

scorpi: hmm... interesujaca, "kwadratowa" technika. slizgi - widac postep.

Napisano
WERT -> jak robisz taka fajne te.. ta strukture jakby farby tych pociagniec?

to artrage scorpi, jak mniemam

poz

ps w deche ten twoj 2pac heh

Napisano

nooo sciagnolem artaga ale chyba jakas wczesna wersje :) a tu takie cos ale kiedys sie za to chyba porzadniej wezme

Napisano

wporzo. pocwicz elementy twarzy, moze z jakis referkow, a najlepiej z natury :)

Napisano

scorpi: bardzo fajne.

mkrzysiek: nie wiem dlaczego, ale nie za bardzo podobają mi się twoje rysunki. trochę krzywe są...

amrun: miód... palce lizać.

Napisano

sita jest beznadziejne! Potem się tak mówi po angielsku jak robot jakiś;) (Albo jak Ciri z filmowej wersji Wiedźmina- widział ktoś;D)

Amrun- pięknusio!

Mrkzysiek- Dużo, dużo rysuj:)

Napisano

Amrun niezle :), a co do mrkrzyska to podziw bo ja bym nigdy takich krese nie uzyskal : D chocziaz to moze sprawa tabletu :> (kurcze nei weim czy nie zaciemne bo moze mam z ajasno ustaiowny monitor)

Napisano

scorpi: mnie sie b. podoba, nie jest za ciemne; referka czy na czuja jechales??

Napisano

o w mordeczke.. Scorpi, ales sie rozbujal... wchodze w topic.. patrze... mysle sobie kolejnymi prackami bombarduje nas tu Tiger1313.. a tu szok.. lookam na wlasciciela a tu Scorpi...

normalnie styl Tigerosa :P

brawo!

Napisano

hehe dzieki :) na chu** jechalem ale przyznam sie ze inspiracja byly Li góry w japoni czy tam chinach, one maja taki slupowaty ksztalt

Napisano

praca "o ty w dzwonek!". "Taki efekt przy tak skromnym budżecie", że się tak wyrażę :) Chociaż nie wiem czy skromnym, ile ci to zabrało? (czasu :)

Napisano

Dokładnie... po zmianie wystroju forum na bardziej profesionalne prace tez staly sie profesionalne. Nic tylko podziwiać brawa dla wszystkich!

Napisano

no raczej wezme nawet juz mam fajnego pomysla. znowu cos zarzucam kolo 15 minut bez szkicow odrazu plamami. Photoshop. Zdjecie obok mialem

Napisano

Panie i panowie przedstawiam być może njmłodszą modelkę forum.Mona ma 4 miesiące, jest szczeniakiem rasy dog. Prawdopodobnie drugą rzeczą jaką lubi najbardziej ( bo na pierwszym miejscu jest jedzenie) jest zabawa więc przysporzy zapewne tematów do prac ;)

Photoshop,30 min.

Napisano

Scorpi ta twoja pani przypomina trochę Micheal'a Jacksona, ale ogólnie jest świetnie!!

Napisano

moja pierwsza praca w photoshopie...i pierwszy speed...

dopiero sie ucze wiec nie bardzo mi to wyszlo...:)

aha oczywisce praca zrobiona w Photoshop CS , ok. 2h

Napisano

Lubimy wujka Staszka :)

Ja nadal czekam na swoj nowy tablet:( Ponoc "w calej Polsce nie ma Intuosow, bedzie w czwartek". :|

Napisano

Babcia pojawiła się już w wątku o artrage.. ale w związku z usunięciem tamtego, przenoszę babeczkę tutaj :)

pozdrawiam

Napisano

Wszyscy tyle o tym gadaja, to też sobie ściągnąłem... a co! okolo 20 min; artage...

Napisano

no ostatnio to zawsze mam jakas fote przy sobie bo jakos nie jestem nic senswonego wymyslic ;/ tylko ten scff to bylo prosto z mojej wyobrazni... przydaly by sie jakies muchomory... jolie klocil bym sie :D

Napisano

SCORPI- ładnie sobie poczynasz (zaskoczenie). A co do ostatniego to niezłe, ale Josie ma szczękę wtopioną a nie odstającą a i krótszy nosek. ;) Jak na mój gust to te bardziej z wyobraźni są ciekawsze, więc może puszczaj częście wodze fantazji ;).

Napisano

Sciagnalem dzis ArtRage i wyprobowalem z tabletem i referencjami (czesciowymi, straszny lores lo-q ale zawsze ;)). Obi powstal pierwszy w kilka minut, zas pojedynek zajal mi juz ponad pol godziny. Troche te miecze w PS'ie na chybcika dorabiane nie pasuja, ale co tam :P.

Sam programik moze i ma srednie mozliwosci ale strasznie mi sie podoba intuicyjnosc obslugi i milusi wyglad :P.

duel.jpg