Napisano 20 Styczeń 200520 l fajne te wasze prace nie jadna z tych prac mogl bym smialo powiesic jako obraz lub plakat na scianie :D
Napisano 20 Styczeń 200520 l Takze postanowilem zrobic speed painting :) zobaczylem wasze super prace i mowie sobie zrobie cos kolorowego a ze snieg za oknem to zrobie cos cieplego. Hmmm moze komus sie bedzie podobalo hmm choc troche :)
Napisano 20 Styczeń 200520 l a tu taki maly pijaczyna dla kumpla :) - jakies 10 minut - generalnie kicz :P aha, Łukasz - w pyte! nie myslales nad dopracowaniem i wykonczeniem tego jako cos powazniejszego?
Napisano 20 Styczeń 200520 l Amrun a do czego to loading?? no bo widzisz... od czegos trzeba zacząć... loadingi juz mamy, teraz zrobimy do nich gre, sprzedamy ją w milionach egzemplarzy i wszyscy bedziemy jezdzic lexusami... :>....taaaaaki jest plan....;) Leander, widzisz co zrobiles? juz sie ludzie pytają :> pzdr...
Napisano 21 Styczeń 200520 l Deus: Myślałem, owszem :) Sądzę ,że go skończę jak będę dostatecznie dobry. Bo generalnie mam większy talent do rozpoczynania niż do kończenia :P Narazie będę zamieszczał coraz bardziej dopracowane rysunki ( taki mam plan :) Do następnego speeda ...
Napisano 21 Styczeń 200520 l Łaaaa, dwie ostatnie pracki zarąbiste. Brawo Łukasz, brawo Stradi. Łukasz - więcej, więcej! :)
Napisano 21 Styczeń 200520 l Wiem, kicha straszna;) Zabawa kolorkami, i przypomnienie sobie jak się tego tałatajstwa używa (3miechy bez to kupa czasu), tablet, szop, 10min.
Napisano 21 Styczeń 200520 l Kaszpir- super kreska! łukasz- super Stradivalius- leru kazał mi zmienić przymiotnik określający tę pracę:D Naprawdę piękna
Napisano 21 Styczeń 200520 l typografia (tak? dobrze powiedzialem ? :P ) troche siada, ale ogolnie wypas.
Napisano 21 Styczeń 200520 l greetings... dawno mnie tu nie bylo (w roli postujacego)... siedzialem nad tym zbyt dlugo ale mimo to wrzucam do speeda...
Napisano 22 Styczeń 200520 l Chris, fajny styl :) a teraz moje godzinne bezsensowne dlubanie... chcialem dobrze - przepraszam ;)
Napisano 23 Styczeń 200520 l --Chris--: mimo jakiegos filtra uzytego wyszla calkiem fajna ilustracja. Taki plakatowy styl. everyman: chyba niebezpiecznie blisko zblizyles sie do fotorealizmu, no ale to tez umiejetnosc nocna impresja
Napisano 23 Styczeń 200520 l ło matko. leander. skad nagle ten czarny u ciebie? a feeee....No racja. Pewnie z lenistwa. Troche teraz zmniejszylem kontrast i czern na zielony podkrecilem. No ale jak cieniowalem czarnym to juz sie z tego brudu nie wygrzebie. To jeszcze tlo na prosbe Loozacka dorzucam. Troche za bardzo jednolite kolorystycznie.
Napisano 23 Styczeń 200520 l chwilka odpoczynku przed nauka do kola, sesji i reszty tego badziewia ;( ...i tak pewnie zaraz odpale mu ;p ...uliczka: pozdro
Napisano 23 Styczeń 200520 l Leander, wielkie dzięki za tło, właśnie o takie mi chodziło, już powędrowało na tapetę :) pozdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200520 l Amrunspoczko, przypomina mi to gangstera zrobionego przez BoBo_the_seal 'a dla testu pomalowalem na szkicu swoim
Napisano 23 Styczeń 200520 l Wypas ;] Panie... tak gangster miał wpływ ;) kurde fajnie Ci te przejścia kolorów wychodzą...take męękke...;]
Napisano 24 Styczeń 200520 l A ja wiem, a ja wiem jak oDD robi przejscia kolorow ! Ale nie powiem... ;]
Napisano 24 Styczeń 200520 l odd, przypomina najezke, nie wiem dlaczego, ale wlasnie ta rybke mi przypomina :) no a tak zyjacy watek, zawsze dobrze widziec :) kon, troche filtrow z shopa potestowalem... jak widac zapewne :) ref. http://plfoto.com/full.php?id=519068
Napisano 25 Styczeń 200520 l Łukasz, te konie przy swietle ksiezyca wymiataja :) Niby takie proste, a jednak robi wrazenie :) Men, zrob cos wiekszego w tym klimacie, bo juz sie doczekac nie moge :P