tomzar Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 hmm wpadłem w szał kolorowania starych rysunków "Kocham!!" "szprey" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 20minut...i kolejny kicz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Pierwszy rys w nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 no to i ja : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Też się dorzucę - noworczny golem ;-) EDYTA: Zjadłem obiad i postanowiłem podłubać detale... (speed to to już nie jest, ale nie widzę sensu zakładania nowego wątku więc...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahenna Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 mix kilku szkiców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 kurcze wymiatacze... Oo aż głupio mi coś tu zamieszczać... tak bez pomysłu... odpaliłem szopa i nabazgrałem to.. (+) (nauki ciąg dalszy):/ ... przed chwilą w szopie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 nie jest to do końca 2d... ale uznałem, że wrzucę to tu, bo 2d jest jakieś 70%...:-) no i jest to speed, czyli szybka próba połączenia 2d i 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Tak sobie od dawna oglądam speedy ... z reguły zajmuje się 3D no ale coś postanowiłem speednąć w 2D ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxs Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 no dobra, też coś wrzucę i trochę zaniżę poziom :) wszystko robione w GIMPIE demon: starzec: ludek01: ludek02: wynalazca: batman: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 jakas godzina :P mozna ocenic w moim watku http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=474668#post474668 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahenna Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 Chciałam trochę nad tym posiedzieć... ale zmieniłam zdanie, więc zrobił mi się speed :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Witam, cos dawno tutaj nic nie wrzucalem :) Kilka szkicy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 W przerwie między loadingami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 ooo moje oczy !! szalejecie ludziska :D tukej taki 5 min. szkic w PS pod prackę tak mnie jakoś najszło na Vietnam dzisiaj . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Witam, wśród waszych prac moja wygląda marnie no ale chciał bym się pochwalić ponieważ pierwszy raz daje tu posta oraz jest to mój Pierwszy Digital Painting(od paru dni mam tablet). Taki młody dog niemiecki niecałe 2h :)) leży sobie i ma głowę w górze lecz nie chciało mi się już rysować podłoża itd, może puźniej się tym zajmę, Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 cos ode mnie, po dlugiej przerwie w speedowaniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Levan: biedrona rządzi Leszke_lenia: fajnie sobie pędzlujesz i ciufcia niczego sobie JmTmOO: kolorki mniamuśne i wogole jakaś tatka pozytywna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 To jest speed ? Barrdzo mi sie podoba ile poswięciłeś czasu ? No tak mnie sie wydawa . Nie chce mi sie w tym dłużej dłubać. Robiłem pare godzin (4-5) w przeciągu pół roku . Dzięks bajdełej :) No to prawiekolorowy obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 trochę ponad godzinkę, pasuje to jak ulał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 dawno tu nie zagladalem ..ale chyba znowu zaczne...coraz gruuubsze prace trzaskacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Łukasz: wow dawno Cie nie bylo, ale wreszcie wypasik :) leszke_lenia: klimat koza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 WWWoj- szalejesz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Śjakoś szaro sie zrobiło Woju dzieki, co do pracki: zdeka mocniejszy detal bym dał na 1 plan, chociaz nie - to 2 plan za bardzo sie zrownał z tłem, albo jakoś tak. Taki bieszczadzki pejzaż z mechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 taki kolejny sp juz widze gdzie wczesniej popelnialem bledy, staram sie je uusuwac wiecej robie plaamami potem szczegoly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Lukasz Jaskolski: milo ze biedrona sie podoba. Ten prawiekolorowy obrazek z dinozaurami fajny, mech w szarosciach tez ok. WWWoj: samuraj gites. leszke_lenia: ciekawie wyszla ta koza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxs Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 nowy speed: rycerzyk ze skrzydełkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retardedanimal Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Smoczek przedsenny z photoshopa CS1, max 30 minut roboty tablet strasznie kiepski (medion) ale działa właściwie kupiony dla zabawy... o y zapomniałem się przywitać... Witam! Bardzo proszę o komentarze, wytykajcie mi błędy, dręczcie mnie. Potrzebuję tego aby zostać wieszczem i wielkim artystą. Kocham grafikę wszelkiego rodzaju od klasycznego malarstwa, szkicowania, przez grafikę komputerową 2d i 3d do muzyki i wszystkiego co sztuką nazwać można (nawet biologia wchodzi w grę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 Heh, a pamietam, jak na poczatku swoje prace wrzucal tylko Bigleb. Czy mozna powiedziec, ze zaczal mode na speedy? ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 Speed myszką dla poprawienia humoru. Throw the jew down the well :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 bardzo szybkie spidy..testowanie pentagrama :D pozytywnie :Dten drugi 5-10 minut pierwszy.. jakies 30 ..l prosze o komenty w miare mozliwosci... w SUmie to wymiatacie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 to cos ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aras Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 swietne prace. mi w głowie siakis taki fotel dzis przesiadywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 No to ja dam takie cuś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retardedanimal Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Powiem szczerze Shogun, nie podoba mi się... Przede wszystkim obrazek jest taki "płaski". Cieniowanie jakby to była płaskorzeźba... Bez sensu jest dodawanie jakichkolwiek masek, gradientów na cały obraz. Chodzi o to żeby narysować coś dobrego za pomocą najprostszych narzędzi. To taki małe uwagi. Moja twórczość jak na razie nie wybiega daleko poza pojęcie "speedpainting" więc wrzucę większość moich obrazków. Myślę, że czas tworzenia w przypadku żadnego nie przekraczał 4 godzin. Wszystkie był rysowane podczas jednej "sesji", żaden nie jest projektem tworzonym np przez kilka dni. Proszę o uwagi.... Dla kolegi, wielkiego hodowcy płazów: inspirowane pracami gościa o nicku Arcipello, wiem że nie dorastam mu do pięt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 ManiakS ty rzucasz Na kolana!!! prosze o komenty jesli mozna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 cały czas spiduje :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 czas na przerwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.vip Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Fantastyczne te wasze speed'y... Oczywiście daleko mi tu do wielkich tej galerii, ale postanowiłem i ja coś wrzucić. Słowa krytyki mile widziane. Zgodnie z umową godzinka w Art Rage... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retardedanimal Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Fajne te wiatraki... Co do postowania obrazków, ja wrzucam je na imageshack.us a potem uzywam tagów: [img=ADRES OBRAZKA] A teraz coś żeby mi posta nie skasowali: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 dzia! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 ech braklo pomslu ale cos sie urodzilo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aras Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 fajny stworek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sroczan Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 DaRoZ Bardzo fajnie masz zrobionego tego speeda ManiakS postać w zbroii bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 diaboł (czysty wektor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi