Napisano 23 Wrzesień 200717 l o prawie jak ja idąc na ASP...:D teczka prawie mojej wielkości, dziwnie się to niosło przez pół Warszawy...:D baaaardzo szybki speed z cyklu-"co stoi na moim biurku"
Napisano 27 Wrzesień 200717 l jo 3d ziomy, dobrze widziec ze wszyscy wciaz cięzko napierają :) nic nie wrzucałem bo nic nie malowałem, ostatnio coś staram sie zacząć znowu codziennie jednego.
Napisano 6 Październik 200717 l Co jest? Nikt nie maluje? :) 1,5 h z foty, niestety nawet niekiedy pobierałem kolor :/ i za bardzo wydziubane, ale się uczę :)
Napisano 7 Październik 200717 l witam wszystkich,prace jak zwykle trzymaja poziom moj speedzik,75min bez refki
Napisano 9 Październik 200717 l GrzegorzPrzybys kozacko. Rewelacyjnie wręcz. ja taki szkic na szybko czegos co mam nadzieje bedzie wiekszym projektem:
Napisano 10 Październik 200717 l oDd: fajne kolory, fajny design szU: ten z czolgiem fajny bardzo a tu moje ostatnie studium koloru ;)
Napisano 13 Październik 200717 l a to moje ostatnie studium wściekłości, skasowała mi się dobra praca i ze wściekłości namaziałam to:
Napisano 18 Październik 200717 l WWWoj - zajebiste ujecie. Podobne do kreski w komiksie 'Zamieć' Grega Rucki. Super!
Napisano 22 Październik 200717 l misiekhc-> poprostu WOW ja tam wrzuce takie cos byle by nie bylo ze pisze miskowi wow bez postowania ze speedem :P troche ponad godzine, nie chce mi sie juz nad tym siedziec
Napisano 24 Październik 200717 l Leander: proporcje Ci sie posypały....kolorki itd..wypas :) to ja tez takie tradycyjne:
Napisano 27 Październik 200717 l duzo czasu na niego nie mam ale zawsze cos mazne po nim.... i szkic ilustracji do mystery of albesila-starej luczniczki :P opis- http://mysteryofalbesila.blogspot.com/2007/09/featuring-shaar.html pozdrawiam
Napisano 4 Listopad 200717 l W zamierzeniu: to miało być coś w stylu 'pająka', ale jak widać - nie wyszło mi :P PS: sorry, że taka duża rozdzielczość, ale nie miałem czasu na jej zmniejszenie :/