Lacedemon Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 Ładny ten koźlak :) Kilka minut dla przestrzeni. Jak zwykle prezentuję batalistykę: Temat pracy, " Pole przed bitwą"
tomzar Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 (edytowane) pokolorowałem z nudów stary rysunek i wcisnąłem w ramkę. tygodniowy speedpainting mi przypomniał o "legendzie" Edytowane 21 Październik 2008 przez tomzar
JunioR Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 hej! kliment woroszyłow dzikie wielkie :) noiprox, dzieki, Photoshopem posluguje sie jakos 1.5/2 lata, jesli to mozna nazwac poslugiwanie sie :) [kontrast, levele i filtry jakies czasami ] a po za tym swietne pracki tutaj speedujecie :] pozdr.
Zuczus Napisano 24 Październik 2008 Napisano 24 Październik 2008 noiprox - nie próbkuję, bo z pickerem to chyba się za dużo bym nie nauczył :P z tymi zmarszczkami chyba masz rację :) leszek_lenia - super te kolorki w ostatnich speedach :) no i wrzucić coś czeba by było :)
leszek_lenia Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 Zuczus: thx, w Twoich obrazkach brakuje mi troche faktur jakichs materialow, kamienie skaly itd...moglbys malowac jakims ciekawszym pedzlem :)...bo tak to troche jednolicie to sie prezentuje :) ale ogolnie trzyma poziom, wiec dawaj dalej :) Farvus: ladnie :] a ode mnie takie cos...w sumie to nie wiem gdzie to wrzucic...prosty podmalowany render z 3dsmaxa.. ;)
Łukasz Jaskólski Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 trzyczarnobialeobrazkibezsensu
leander Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 witkowski: piękne to auto! Niebieska pikczera cos sie slabo wczytuje. Zaczela mi sie pokazywac dopiero jak znalazlem link w kodzie strony i przegladarka dodala obrazek do cache'a Wydaje mi sie, ze bez tego obrazek w ogole sie nie wyswietla. Łukasz Jaskólski: super leszek_lenia: te podmalowy 3D ciekawe wychodza, dosyc nietypowy efekt jak na ten wątek Coby sie wypowiedziec zeskanowalem dzisiejsze dwa szkice A4
Łukasz Jaskólski Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 leander: thx, bardzo fajna mała Mi z podniesioną nogą stojaca na fontannie w kształcie łabędzia-sedesu po prawej ;P selfu: dolna polowa pracki fajniejsza ales te chmurki zmasakrowal smudżem witkowski: portret klasa a 2 pracki nie widze kolejnetrio
JakóbM Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 Farvus - Superowo,coraz więcej luzu w reku :P Łukasz Jaskólski-Wymiatasz człowieku!! 2giego obrazka Witkowskiego niestety nie widać ;/
miriam Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 widzę Szanowni Panowie ładniście i piękniście zapodajecie :), ode mnie takowy odstress przed snem/ //Pozdr.
JakóbM Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 A ja zarzucę dwoma szybkimi szkicami spod nowego tabletu :D no i starsze rysunki z teczki .. Pozdrawiam
Dann.G Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 po pracy, pol godziny z refki (w opencanvas)
leszek_lenia Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 brushe cpt.ob..... wieszaja mi shopa...dziwne :|
JakóbM Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 AravaL Kolorami bardzo dobrze operujesz.:) Podoba mi sie. Pozdrawiam Z nudów..
Farvus Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 A ja takie na pół śpiąco namalowałem. Program openCanvas.
Łukasz Jaskólski Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 kazimierz hutnik mistrz trzeciej zmiany pozdro
noiprox Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 (edytowane) Sympatyczne te speedziki Araval :) Oszczędne plamy, a mimo to całość czytelna Jeszcze to wykończę, ale że około 1h10min jak dotąd zajęło więc wrzucam jako speedpainting [edit]Dla ciekawych, tak wygląda po 40minutach wykańczania http://img442.imageshack.us/img442/9205/033tb5.jpg Edytowane 10 Listopad 2008 przez noiprox
Belus Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 kolejne próby z pędzelkami od cptobvious-a.
JakóbM Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Belus Jestem pod ogromnym wrażeniem.Świetne prace szczególnie ta ostatnia. A to moja kiepska próba portretu cudownego człowieka. Pozdrawiam
leszek_lenia Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 (edytowane) a to pan Jasiio : Edytowane 12 Listopad 2008 przez leszek_lenia bo dodalem obrazek
leszek_lenia Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 to tez miala byc lodz, tylko nieco mniejsza :D ;) :
leander Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Belus - niezle sobie poczynasz z tymi Kapitanowymi brushami. AravaL - fajnie wyszlo, i kadlub tez troche rekina przypomina, ciekawy efekt wyciagnalem czache, żuchwę mam oddzielnie, wiec laczenie przypadkowe
leander Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Leander, czyja czacha? ;) Dobre pytanie. Juz sam nie pamietam do którego forumowicza nalezy. Byly czasy, kiedy slabo znosilem krytyke na forum i czaszka pochodzi wlasnie z tamtego okresu. Dalej testuje brushe tigera
leszek_lenia Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Leander: fajna ta ostania czacha :) w tle nie pasi troche to zdjecie...nie wiem do konca czego :D..w kazdym badz razie wyglada jak nie z tej bajki ;)
Łukasz Jaskólski Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 fajne te papugi, taki obrazek z ludzikiem nad brzegiem akwenu i te czaszki oraz inne prace plastyczne ktorych nie wymienie bo juz mi si eniechcepisac :P
Rekomendowane odpowiedzi