Napisano 4 Czerwiec 200915 l ok 40/50 wyszło jak wyszło, pewnie nikt nie poznaje tego pana w tej wersji, ale przynajmniej sobie posmarowałem trochę na tablecie po sporej przerwie oczywiście, refka
Napisano 10 Czerwiec 200915 l Farvus:wydaje mi sie, ze przestrzen w tych obraskach funkcjonuje na granicy wyczowalnosci, jak dla mnie brakuje troche modelunku swiatlocieniowego RaVirr: bardzo trafne ujecie tematu =]
Napisano 11 Czerwiec 200915 l @Farvus - coraz i coraz lepiej wychodzą Ci te environmenty :) @Ortheza - fajny cudak :) Za zgodą Leszka zrobiłem speedowego overpainta
Napisano 13 Czerwiec 200915 l fajny ten ostatni szkic Matti ladne przejscie od lekkiego szkicu do do bardziej wypracowanych elementow
Napisano 14 Czerwiec 200915 l Spróbowałem z malowaniem od czerni do bieli. Nie bardzo łapię, ale było ciekawie : )
Napisano 15 Czerwiec 200915 l No to dzisiejsze bazgroły :] To takie bardziej przypomnienie jak działa tablet :P Mozecie powiedzieć co i jak poprawic :* Sorry za białe tło, ale praca jeszcze nieskonczona i siedziałem tylko nad twarzą (ale i tak nieskończona) :P
Napisano 19 Czerwiec 200915 l Dawno nic nie wrzucałem: Drugi jeszcze ciepły: Edytowane 19 Czerwiec 200915 l przez Tlaloc
Napisano 28 Czerwiec 200915 l tlaloc, bardzo miłe dla oka, fajny skintone :D a ode mnie taki dwudziestominutowy, niezbyt zachwycony pan z bani :]
Napisano 1 Lipiec 200915 l ladne prace..panowie wyzej cos ten speed painting zamiera ostatnio/dawac malunki ! :)
Napisano 1 Lipiec 200915 l Dosc dlugo tu nie zagladalem. Fajnie Wam idzie, dawac dalej :) Speedy inspirowane gra Thief.
Napisano 5 Lipiec 200915 l Araval: świetne to ostatnie przydaloby sie dziabnac gdzies jeszcze drobniejszym detalem, spidy z tiefa tez podeszly zwlaszcza 2 pierwsze trzyminuciak i dwa półgodzińce
Napisano 6 Lipiec 200915 l dzieki :) pedzel to taki gradientowy jest, z jednej strony ma twardy koniec z opacity 100 i przechodzi plynnie w drugi koniec miekki z opacity 0, do tego jeszcze wahanie kąta: kierunek i tyle. z innej beczki
Napisano 7 Lipiec 200915 l Łukasz Jaskólski: Za.....ty patent na ten brush, pozwolisz, że sobie zgapię? :) jasne częstuj sie :P
Napisano 9 Lipiec 200915 l Miało iść do "Piekła" - ale w czasie się nie wyrobiłem, a oszukiwać nie wypada :P
Napisano 9 Lipiec 200915 l Łukasz: fajne te prace....takie linoryty w digitalowej wesji.. sth: ciekawa krecha dysponujesz. serio: ten portret mnie podchodzi i te male postacie tez...fajne. araval: dobre skupienie swiatla..na tym gosci...przyciaga wzrok.. a ja w pocie czola takia porazke zdzialalem: g0od tez spoko ...daruje se te przepalenia czernia juz...bo chyba tak mialo byc skoro to pieklo :D Edytowane 9 Lipiec 200915 l przez leszek_lenia
Napisano 9 Lipiec 200915 l Ulubiony temat - tym razem w wersji why so seriousowej :P No i znowu z wyobraźni, jakoś nie lubię przemalowywać fotek, a malowanie z głowy mnie relaksuje.
Napisano 12 Lipiec 200915 l Heh, leander przemocarne to ostatnie :D paint to post (żeby nie było że spamuje :P)