^sTh. Napisano 14 Lipiec 2009 Share Napisano 14 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Temat żyje :) Znow Thief, w wersji female. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 naprawdę fajnie wam to wychdzi. Araval dosłownie mnie rozwaliłeś. Farvus fajnie wyglądają pociągnięcia brusha tak luźńo i zwiewnie. i żeby ni było coś mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 W okna przy komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 cos tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 AravaL - z Twoich prac ta najbardziej mi sie podoba, ma fajny klimat Farvus - stateczek (jak mniemam) - fajny design! ladnie widac bryle, z okna tez spoko leszek - to cos tam fajne kolorki ode mnie z refy jak zwykle ostatnio: pełna rozdziałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) Selfu: dzieki :) spoko te Twoje panny. Łukasz W..dobre jest :) kolory na facjacie mi sie podobaja. a tu takie inspirowane omenem troszke Edytowane 22 Lipiec 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 leszek_lenia kolorki na wypasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Farvus: obrazek #9521 jest megawypaśny Leszek: 1 fajny 2 supa ino przysiadlbys dluzej nad jakims fragmentem KhazadThard: calkiem fajne mimo prostoty ja tymczasem oderwalem sie na chwile od pracy w kamieniołomie i zmalowalem Bronislawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Moja wypocina. W sumie pierwszy raz w kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 (edytowane) w ramach eksperymentu zabawiłem się z eyedroppem: Edytowane 24 Lipiec 2009 przez happy-angel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Łukasz : thx ..fajny masz ten nowy pedzel ..pan bronislaw luks khazadthard: thx.....klimatyczny malunek :) happy-angel : malujac jedno oczko to raczej zbyt wiele sie nei mozna nauczyc....lepiej jakies cale facjaty maluj...zamykaj kompozycje itd :) free.ze : super jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valof Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Hej, dawno mnie tu nie było bo stwierdziłem, że nigdy się nie poprawię, a jednak zacząłem znów po miesiacach próbować: (Proszę o porady itp, bo jestem zachwycony sobą z porównaniem do poprzednich, a załamany z poziomem każdego z tutaj obecnych, gorszych nie widziałem dlatego trochę nieswojo się czuje :D) 1200x720: http://img2.vpx.pl/up/20090725/corporation.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 nabije se posta a co :D valof: zacznij od mniej zlozonych scen...bo sory ale cos takiego ciezko jest ogarnac...a jesli juz to moze poprobuj w 3d jakies proste scenki porobic..a potem podmalowac...no ale to juz wyzsza jazda...na Twoim miejscu malowal bym jakies proste bardzo proste rzeczy..jak np.myszka, szklanka, kubek, itp :) taki widoczek ode mnie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Przestudiowany J.C. Leyendecker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 happy-angel : malujac jedno oczko to raczej zbyt wiele sie nei mozna nauczyc....lepiej jakies cale facjaty maluj...zamykaj kompozycje itd :) ...o ile w ogole można czegoś sie nauczyć używając fot wraz eyedroppem :P Farvus >> Mam takie wrażenie jakby w przeciagu ostatniego polrocza wyrobiles sobie bardzo fajny styl ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Mam takie wrażenie jakby w przeciagu ostatniego polrocza wyrobiles sobie bardzo fajny styl ;-) O stylu to będzie mowa może za 5-10 lat. Jeśli chodzi o ostatni update to narazie jeszcze pozwalam sobie na kopiowanie różnych mistrzów. Tutaj jest oryginał tak wogóle - http://www.jcleyendecker.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 ale panowie....gdzie obrazki? nie zasmiecajcie watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Valof, nie martw się, nie jesteś najgorszy :) A nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś był lepszy :) Może poza brakiem chęci do malowania... Farvus, muszę powiedzieć że imponuje mi twoja determinacja i pracowitość. Łukasz Jaskólski - podoba mi się fajnie chwycona poza tego dziadka :) No ale u ciebie to już jakby norma że dajesz czadu. A ode mnie zwariowany pan kokotek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi-su Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 a ja dam kapelusznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi-su Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valof Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 nauka trudna jest... czekam na rady pomoce gdyż wszystko pomaga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valof Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 I jeszcze jeden speed z reala sprzed minuty, wg. rad Leszka_lenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Kolejna szybka kopia Leyendeckera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Na podstawie Wyczółkowskiego. Trudno mówić o kopii, bo wszystko skopałem, raczej próba zrozumienia co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 kicio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Miałem wolną sekundę dziś pomiędzy ilustracjami reklamowymi i sobie machnąłem takie coś w tuszu i kredką. Pozdrowionka 4 all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 atheg jak zwykle super. Uznania odemnie również dla SBT77 i Farvus'a i dla leszek_lenia za ostatnie speedy. od siebie kilka szkiców ołówkowych rysowanych z wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 raczej chodzilo mi o klimat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 (edytowane) graficzka do wizytówki znajomego. Przy okazji... udało mi się dostać na Wrocławską akademię ;D Edytowane 29 Lipiec 2009 przez nikodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 (edytowane) gratki Nikodem prawdopodobny wstęp do ilustracji: Łukasz: Co to za brush którym malujesz? zwykły płaski ze zmniejszonym opacity czy coś innego? opisalem w poscie #9497 pare stron wczesniej Edytowane 30 Lipiec 2009 przez Łukasz Jaskólski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Łukasz: Co to za brush którym malujesz? zwykły płaski ze zmniejszonym opacity czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 (edytowane) Dalej pociagnalem zombiego z tsp Edytowane 30 Lipiec 2009 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Eksperyment z openCanvasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 wiking o imieniu... Kreev. brodzący w morzu krwi. krew, krew, złoooo :) ok, po prostu szybki szkic w GIMPie i zabawa kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 ale speedujecie ostatnio aż miło ;) ja też się dorzucę, a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Taki sobie luźny szkic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 3 Sierpień 2009 Share Napisano 3 Sierpień 2009 ćwiczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 jakies z foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 (edytowane) farvus świetne światło na schodach. Fun art z L2 pisak+kredki. i szkic bibliotekarza. Edytowane 5 Sierpień 2009 przez nikodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 leander: super wyszło Zuczus: fajniaste wymienilem mego poczciwego grafira na sredniego intułosa i powiem ze precyzje ma skubaniec prawie jak olowek dzisiejszy tescik rysunkowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 (edytowane) Łukasz: swietna postac...:) swoja droga to ciekawe jaka ma dokladnosc najnowyszy intuos :) a ja mialem sobie cocepta na CC zrobic ale z kazdym pociagnieciem coraz mniej mi sie podoba..wiec daje tu ;) icecold: ten drugi ma zzacne kolory Edytowane 5 Sierpień 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 To i ja dam cos od siebie. Niestety wychodzi moja kiepska znajomosc anatomii, musze sie wkoncu zapisac na jakies klasy :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 6 Sierpień 2009 Share Napisano 6 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 6 Sierpień 2009 Share Napisano 6 Sierpień 2009 Jak człowiek nabazgra coś takiego, to może byc pewien, że czas na przerwę... Chibi Cthulhu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi