Napisano 18 Lipiec 200915 l naprawdę fajnie wam to wychdzi. Araval dosłownie mnie rozwaliłeś. Farvus fajnie wyglądają pociągnięcia brusha tak luźńo i zwiewnie. i żeby ni było coś mojego
Napisano 20 Lipiec 200915 l AravaL - z Twoich prac ta najbardziej mi sie podoba, ma fajny klimat Farvus - stateczek (jak mniemam) - fajny design! ladnie widac bryle, z okna tez spoko leszek - to cos tam fajne kolorki ode mnie z refy jak zwykle ostatnio: pełna rozdziałka
Napisano 22 Lipiec 200915 l Selfu: dzieki :) spoko te Twoje panny. Łukasz W..dobre jest :) kolory na facjacie mi sie podobaja. a tu takie inspirowane omenem troszke Edytowane 22 Lipiec 200915 l przez leszek_lenia
Napisano 22 Lipiec 200915 l Farvus: obrazek #9521 jest megawypaśny Leszek: 1 fajny 2 supa ino przysiadlbys dluzej nad jakims fragmentem KhazadThard: calkiem fajne mimo prostoty ja tymczasem oderwalem sie na chwile od pracy w kamieniołomie i zmalowalem Bronislawa
Napisano 23 Lipiec 200915 l w ramach eksperymentu zabawiłem się z eyedroppem: Edytowane 24 Lipiec 200915 l przez happy-angel
Napisano 25 Lipiec 200915 l Łukasz : thx ..fajny masz ten nowy pedzel ..pan bronislaw luks khazadthard: thx.....klimatyczny malunek :) happy-angel : malujac jedno oczko to raczej zbyt wiele sie nei mozna nauczyc....lepiej jakies cale facjaty maluj...zamykaj kompozycje itd :) free.ze : super jest :)
Napisano 25 Lipiec 200915 l Hej, dawno mnie tu nie było bo stwierdziłem, że nigdy się nie poprawię, a jednak zacząłem znów po miesiacach próbować: (Proszę o porady itp, bo jestem zachwycony sobą z porównaniem do poprzednich, a załamany z poziomem każdego z tutaj obecnych, gorszych nie widziałem dlatego trochę nieswojo się czuje :D) 1200x720: http://img2.vpx.pl/up/20090725/corporation.jpg
Napisano 25 Lipiec 200915 l nabije se posta a co :D valof: zacznij od mniej zlozonych scen...bo sory ale cos takiego ciezko jest ogarnac...a jesli juz to moze poprobuj w 3d jakies proste scenki porobic..a potem podmalowac...no ale to juz wyzsza jazda...na Twoim miejscu malowal bym jakies proste bardzo proste rzeczy..jak np.myszka, szklanka, kubek, itp :) taki widoczek ode mnie :
Napisano 25 Lipiec 200915 l happy-angel : malujac jedno oczko to raczej zbyt wiele sie nei mozna nauczyc....lepiej jakies cale facjaty maluj...zamykaj kompozycje itd :) ...o ile w ogole można czegoś sie nauczyć używając fot wraz eyedroppem :P Farvus >> Mam takie wrażenie jakby w przeciagu ostatniego polrocza wyrobiles sobie bardzo fajny styl ;-)
Napisano 25 Lipiec 200915 l Mam takie wrażenie jakby w przeciagu ostatniego polrocza wyrobiles sobie bardzo fajny styl ;-) O stylu to będzie mowa może za 5-10 lat. Jeśli chodzi o ostatni update to narazie jeszcze pozwalam sobie na kopiowanie różnych mistrzów. Tutaj jest oryginał tak wogóle - http://www.jcleyendecker.blogspot.com
Napisano 26 Lipiec 200915 l Valof, nie martw się, nie jesteś najgorszy :) A nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś był lepszy :) Może poza brakiem chęci do malowania... Farvus, muszę powiedzieć że imponuje mi twoja determinacja i pracowitość. Łukasz Jaskólski - podoba mi się fajnie chwycona poza tego dziadka :) No ale u ciebie to już jakby norma że dajesz czadu. A ode mnie zwariowany pan kokotek :D
Napisano 26 Lipiec 200915 l Na podstawie Wyczółkowskiego. Trudno mówić o kopii, bo wszystko skopałem, raczej próba zrozumienia co i jak...
Napisano 27 Lipiec 200915 l Miałem wolną sekundę dziś pomiędzy ilustracjami reklamowymi i sobie machnąłem takie coś w tuszu i kredką. Pozdrowionka 4 all.
Napisano 27 Lipiec 200915 l atheg jak zwykle super. Uznania odemnie również dla SBT77 i Farvus'a i dla leszek_lenia za ostatnie speedy. od siebie kilka szkiców ołówkowych rysowanych z wyobraźni.
Napisano 29 Lipiec 200915 l graficzka do wizytówki znajomego. Przy okazji... udało mi się dostać na Wrocławską akademię ;D Edytowane 29 Lipiec 200915 l przez nikodem.
Napisano 30 Lipiec 200915 l gratki Nikodem prawdopodobny wstęp do ilustracji: Łukasz: Co to za brush którym malujesz? zwykły płaski ze zmniejszonym opacity czy coś innego? opisalem w poscie #9497 pare stron wczesniej Edytowane 30 Lipiec 200915 l przez Łukasz Jaskólski
Napisano 30 Lipiec 200915 l Łukasz: Co to za brush którym malujesz? zwykły płaski ze zmniejszonym opacity czy coś innego?
Napisano 30 Lipiec 200915 l Dalej pociagnalem zombiego z tsp Edytowane 30 Lipiec 200915 l przez leander
Napisano 31 Lipiec 200915 l wiking o imieniu... Kreev. brodzący w morzu krwi. krew, krew, złoooo :) ok, po prostu szybki szkic w GIMPie i zabawa kolorem
Napisano 5 Sierpień 200915 l farvus świetne światło na schodach. Fun art z L2 pisak+kredki. i szkic bibliotekarza. Edytowane 5 Sierpień 200915 l przez nikodem.
Napisano 5 Sierpień 200915 l leander: super wyszło Zuczus: fajniaste wymienilem mego poczciwego grafira na sredniego intułosa i powiem ze precyzje ma skubaniec prawie jak olowek dzisiejszy tescik rysunkowy:
Napisano 5 Sierpień 200915 l Łukasz: swietna postac...:) swoja droga to ciekawe jaka ma dokladnosc najnowyszy intuos :) a ja mialem sobie cocepta na CC zrobic ale z kazdym pociagnieciem coraz mniej mi sie podoba..wiec daje tu ;) icecold: ten drugi ma zzacne kolory Edytowane 5 Sierpień 200915 l przez leszek_lenia
Napisano 5 Sierpień 200915 l To i ja dam cos od siebie. Niestety wychodzi moja kiepska znajomosc anatomii, musze sie wkoncu zapisac na jakies klasy :S
Napisano 6 Sierpień 200915 l Jak człowiek nabazgra coś takiego, to może byc pewien, że czas na przerwę... Chibi Cthulhu!