Napisano 15 Kwiecień 201014 l Zgadzam się z tobą definitywnie, to między innymi dlatego, że nie potrafię robić enviro, a baardzo bym chciał. Czy tu to działa tak samo? Refki i refki, tudzież ćwiczenia perspektywy? Wrzucam speeda, żeby nie było na pusto. Ciągle mam zajawę na jeden pędzel :D.
Napisano 16 Kwiecień 201014 l Joel...niestety nie wiem jak to dziala...ja sobie tylko maluje.. popytaj ekspertow ;) Edytowane 17 Kwiecień 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 19 Kwiecień 201014 l Joel pytałeś o pędzel. Niestety nie jest w standardowym zestawie ;\. Mam taki własny zestawik (kilka brushy z packów, kilka swoich). Ogółem bardzo fajnie buduje Ci się postać na ostatnim :). Fajne kolorki Leszku! Mógłbyś czasami pociągnąć pracę troszkę dalej. Strasznie jestem ciekaw co by wyszło gdybyś bardziej wypracował takiego speeda ;}. Serio - super projekciki :)! Ja wrzucam to co mi wyszło z porannego mazania:
Napisano 19 Kwiecień 201014 l leszek - mocno inspirujące te Twoje speedy serio - stateczki mocne 2 z dziś wieczór dwa z poprzednich dni ( na podstawie kadrów filmowych)
Napisano 24 Kwiecień 201014 l Ogólnie fajnie wygląda, tylko mógłbyś tych postaci nie kopiować, albo chociaż je zmienić jakoś bo strasznie są do siebie podobne.
Napisano 7 Maj 201014 l Test nowych pedzli w CS5, z refki. Byla jakos czwarta rano i juz nie mialem zdrowia bawic sie z sierscia.
Napisano 11 Maj 201014 l tytuł roboczy:"Podaj mi dłoń pingwinie" xD ale może zmienie na :"co masz w lewej ręce" :] Uploaded with ImageShack.us
Napisano 24 Maj 201014 l sebel dobre to to jest. a ja walcze z takim obrazkiem....moze uda mi sie go wykonczyc