maciekG Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 deus fajnie ci te haszcze wychodza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 ...powrot do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 a ode mnie takie tam głupie głupoty... pozdrowienia dla wytrwałych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 O Deus widze ze miales level up :) Gratulacje Fajne pracki Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 30-40 minutek, oczywiście patrzałem na fotkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 :o kurcze az glupio mi tu te moje bazgroły pokazywac Deus chyba sporo Ci tych leveli wskoczyło swietny klimat swietna postac Łukasz J potrafisz człowieka zdołować :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Lukasz - zobaczymy ile mi sie ten level-up utrzyma... :/ Swietny art tak poza tym :P No i tu watpliwej jakosci kartka swiateczna. Mimo, iz wyznaje zasade, ze "swieta sa be", to jakos tak sobie maznalem :P Czcionka chyba lekko ssie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 http://artpad.art.com/?irtf2x1kt7s0 mala zabawa z artpadem i przypomnienie pewnego komiksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 tak chcialem napisac juz dawno ze mi sie kolegaalka swinka podoba. ale nie mialem co wrzucic. a z pomoca przyszedl artpad: http://artpad.art.com/gallery/?irti4lt2eiw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 deus napis napisem, ale ta gwiazdka :], nie no wiem ze to na swieta ale jakos mnie razi :] troche mi sie perspektywa sypnela.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 http://images1.fotosik.pl/8/efons7n93hfp9qc0.jpg świątecznie :) Deus: czemu rysujesz tylko rośliny? :D świetnie wychodzą, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 kwadransowy szybcias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 sprzedawca ryb( z prawej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Coz to za zasady?! Tez musialem cos namazac, zeby moc skomentowac swietna swinke kolegialka! Lukasz Jaskolski tez bardzo wypasnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 dzieki to jeszcze jeden bohomaz a co mi tam PS: fajny zwierz Reanimatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 a co nie bede gorsz taki takie tam mazidlo 4h ps7 "Łukasz Jaskólski" fajowe pracki szacunek dla ludzi takich jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 na galezi mial siedziec zwierz lemuro-podobny. NIestety nie wyszedl :( Chyba musze sie ostro wziac za anatomie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Dzieki Misiold , fajna żabcia :) Deus: Brusze i perspektywa powietrzna całkiem dobrze , brakuje mi jakiegoś zdecydowanego oświetlenia ( zaczątki widać na 1 planie ) , które budowało by przestrzeń . Ode mnie szybcias swiatłocieniowy: I takie zderzenie z kolorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 nono Łukaszu widze ze sie rozkreciles:)fajne pracki:)Szewczykowi by sie podobaly :) Deus milusie milusie maciekG - fajne kolorki WWWoj - daj cos z kolorkiem:) i kolejne studjum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krs_13 Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 czern i biel ostatnio w modzie wiec i ja cos wysle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Krs_13 pokaż referkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 i szkice polityczne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 .... to ja też coś b&w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 nic sie tak nie nauczysz Krs_13, rób wszystko recznie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 level-down? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Wert, o co chodzi z Krs_13, jak sie niczego nie nauczy? Sam dopiero zaczynam i nie kapuje czy chodzi tu o przerysowywanie patrzac na cos czy o kalkowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 wert , swietne to pierwsze :] deus, raczej nie down, fajnie to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 dzięki. _Kreska_ chodziło o kalkowanie. Deus - fajnie ciałko malowane macie jeszcze link do pierszej pracy w dużej rozdzielczości http://img357.imageshack.us/img357/2779/3774744med1bb.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 i kolejne gnioty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krs_13 Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 no to ja tez dopiero teraz zalapalem, to nie byla kalka tylko wierne odwzorowanie zdjecia bez zadnej wlasnej interpretacji zreszta mam chyba tendencje do zbytniej drobiazgowosci, ale walcze z tym:) oto przykład-moja reka z przed okolo pol roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 mam taki sam ołowek :) takie dziwne cos mi sie przysniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 jak nie kalka to wszystko w porządku, dobra praca. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Wesołych świąt wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Winter Assault MaciekG: pieeeekne :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 wesołych :D ... photoshop - 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 weedlog ale wypasiony mikolaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 omfg wtf! :) misiekhc, twoja najlepsza praca, daaaaałbyś w większej rozdzielczości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 nono, mikolaj z cygarem wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Ode mnie też wesołych świąt... wszystkiego dobrego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 wszystkiego wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 ps cs - 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 ode mnie tez najlepszego macie kilka ptaszkow na swieta (sory za jakosc :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 no a ja kolejny portrecik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 morda - ps cs - 10 minut koncepcik - ps cs - 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vilmar Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 to jeszcze moj speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 autoportret. rodzina, jak zawsze, mówi że nieudany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Swietnie rzeczy tu sie dzieja Deus:swietana Twoja zmiana ale zdecydowanie potrzeba ci cwiczen anatomii:] ten ostatni fajnie rozegrane ale jak by to bylo studium anatomii to by nie pyklo;) tez cos inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 pani weaver... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi