WWWoj Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 tajemnicza tajemnica tjemniczego hmm... czegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 ryjki pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 kurcze fajoskie te ryjki tez pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 mi sie niestety ryjki nie chca zaladowac ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 wwoj: klimatyczne, fajnie to byloby w kolorze zobaczyc albo jako scene filmowa :) 45-minutowy Szop Rage ;) http://images1.fotosik.pl/13/bf0fve6ne8keab0n.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 oDD, rozumiem że on ma buty korekcyjne na każdej nodze :) WWWoj ciekawa kolekcja czerepów Amrun twarzowo :) sammael_at widze duchy :D może nie jestem taki szybki, ale jego miejsce tutaj jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Mkaszpir :) tam jest wiele wiecej rzeczy, jesli by uwaznie sie wpatrzyc, to tam jest naprawwde duzo roznych postaci, cieni zwierzat ;_) a twoj rysunek jest podobny do tego co mam w kazdym zeszycie ;) tj, takie ciekawe polaczenie ziemi z maszyna, i rozne podobne klimaty btw; fajna zabawa takie ukrywanie postaci w rysunku ;P ptp: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Po dobrych parudziesieciu minutach pracy ( w tym utracie pliku psd :D ) "splodzilem" takiego murzynka, ktory ma byc podobny do hendrixa :D JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 ...................................................................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Hej pozdrowienia Swietne rysunki, zwlaszcza Odd i Amrun z ostatnich a tutaj kilkuminutowy artrage (dorwalem sie na chwile do kompa z tabletem-ostatnio mam z tym problem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 moze speed painting to to nie jest bo robilem pol dnia ale jest to moja druga praca w zyciu :P tak wiec to mnie chyba usprawiedliwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Bede wrzucac moj badziew, az zaczniecie mowic co fajne, co zle :) tekstow typu: wszystko do *** nie przyjmuje :P alien111 - nie wiem co Ci tyle zajelo :/ JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 No yookeer jak to co? Tlo! ;) alien nie gniewaj sie, u mnie jest niewiele lepiej ;) oDD i Amrun jak zwykle niskie uklony. Ps. czemu odpusciliscie sobie watek daily speed? - to tak do wszystkich cos tam od czasu do czasu bazgrajacych. Mkaszpir stara sie go uratowac, ale bez was, na nic ta walka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 i jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gradir Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Koncepcik postaci do Vampire:The Dark Ages ;) Moze nie ma charakteru speedowego, ale powstal szybko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 mysza tym razem niestety (pierwszy tylko zaczety na tablecie) artrage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 mysza z kwietnia 2004 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 10 minut?w szkole w trakcie jakiejs pogadanki gościa od Photoszkopa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 elfia cośtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
littleninja Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 to pierwszy dla zachodnich braci szybki szkicyk perspektywki wnetrza i kolorek myszka w robocie nie mam tableta ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 tym razem inny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 littleninja - styl jak Reanimatora , jeszcze chwila i bym szkice pomylił :P speed :] http://artpad.art.com/?itemvo7khss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smart_art Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Moje pierwsze pracki które sie odwaze wystawic. Mile widziana wypowiedzi na temat szkiców czyli co zle zrobiłem co bym musiał poprawic. :) acha i powiedzcie mi czy moje umiejętnosci (o ile je mam) wystarczaja zeby dołaczyc do grona tableciaży ??? Niedokonczony koncept po prostu mi sie znudził :P. Jakies 10 min pracy Lekki wgląd w nature kwiatów. I chyba lekko nienaturalny szczególnie ten na najwyszczym stopniu ewolucji :) 15 min Znów kwiatki i do tego bardzo dziwny dzbanek który w naszym swiecie raczej by nie miał prawa istniec :) (chodzi mi o te stozkowate zakonczeia u szyjki dzbana) 20 min Sami zobaczcie nie pamietam ale chyba gdzies tak 15 min Twarz takiej oto osóby. Praca z referki 40 min. REFERKA Rysunek nie jest idealnym odzwieciedleniem referki ale potrenuje :) Pozdrowionka I podzekowania za inspiracje takim osobom na tym forum jak : - Mkaszpir [bardzo mi sie podobaja twoje krwawe wizje ale chyba nie chciałbym widziec twoich snów :) ] - oDD [PODZIWIAM] - Amrun[TO CO WYZEJ] - smart [spoko wektorki]mam małe pytanko jak wpadłes na tą ksywę ?? - Łukasz Jaskólski - Wert - mant-raz - misiekhc - weedlog - Deus [tobie bym nawet alachy strzelał] - I Wszyscy INNI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 ostatniesą najlepsze, traktuj luźniej ołówek, zacznij ćwiczyć perspektywę i dalej rysuj z natury jeśli masz taką okazję wazony pudełka itp :) "Pięć czerwonych ćwieków za pięć xotalańskich żywotów!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 - Deus [tobie bym nawet alachy strzelał] Fajnie - tylko mozesz mi wytlumaczyc, co ten zwrot znaczy? :> xywka smarta > SM (inicjaly) + art (tworczosc :] ) = smart. ode mnie cmentarny spidzik jak zwykle ;) Gdzies na CGN jakis gosc wspominal, ze jest takie wierzenie, ze jezeli dwie osoby naprawde sie kochaja, czerwony skrawek materialu pomoze im odnalesc sie w nastepnym zyciu. Staram sie obalic ta teze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Taka sobie pracka wyszla kiepska ;] Bardzo mi sie podoba ostatnia pracka Smart_art'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smart_art Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Fajnie - tylko mozesz mi wytlumaczyc, co ten zwrot znaczy? :> Alacha to powszechnie stosowany w mojej poprzedniej szkole okazywanie komuś hołdu :) Coś w stylu religijnego pokłonu do boga :P Dodam nawet instrukcje która znalezłem na necie :D :) :) :) :) Dzieki za komentarze. Postaram sie stosowac do twoich porad Mkszpir ale nie kapuje tego z tym trzymaniem ołówka jakaś przenosnia albo co :P ?? Jutro postaram sie dodac moją dzisiejszą prace bo dzis mi sie juz nie chce skanować . [ napisałem masło maślane ale juz jest lekko poźno pewnie dlatego:) ] pozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 dawno nic nie mazalem, z wprawy czlowiek wychodzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gradir Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Z nudów pozwolilem sobie dopicowac ten koncept :P Mkaszpir - poprzednia elfka do kitu, ale ta ostatnia postac zawodowa, to z jakiegos komixu, czy sie myle? MaciekG - ciekawy styl maja twe prace (choc mi sie srednio podoba :P chyba troche przez lekkie rozmycie formy) BTW jaki masz tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smart_art Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Dodaje Moją najnowszą pracę. Znów z referki i chyba sie nie skonczą te prace z referkami bo sie chce nauczyc rysowanie twarzy :)REFERKA 45 min. Powiedzcie mi czy wam tez cos w tej twarzy nie pasuje?? Coś mi nie gra i nie wiem co?? A te czarne kropeczki to pozostałości po gumce (zapomniałem wyczyscic) tylko jedna kropka jest zaplanowana ta przy brwi. Pozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 fast spedzik na moim nowym intuosie 3-A4 http://artpad.art.com/gallery/?itf2821d9c1o a tu drugi jeszcze szybszy http://artpad.art.com/?itf2xrv75kc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Smart_art: W tym watku mozna pisac tylko z zalaczona praca, wiec ciezko oczekiwac nadmiernej pomocy. Pamietaj, ze zawsze mozesz zalozyc wlasny watek gdzie bedziemy sledzili Twoje postepy, krytykowali, doradzali, pomagali lub przeszkadzali. W tym rysunku duzym bledem jest tak niskie czolo. Pamietaj, ze oczy sa mniej wiecej w polowie wysokosci glowy. Przywiazuj tez wieksza wage do swiatlocienia. Tu pewna precyzja jest wymagana. Mozna odejsc od precyzji i wejsc w stylizacje, ale na to musisz miec jakis klucz, zeby zmiany/deformacje byly w miare konsekwentne. Analizuj skad jest swiatlo i czemu akurat tak uklada sie na twarzy. Zwiekszylem kontrast na referce i Twojej pracy, zeby pokazac roznice. Ostatnia wersje troche podmalowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 deus: fajne ;-) taki smok, za duzo czasu nad nim spedzilem i mi sie nei chce juz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 sammael_at - ten smok prezentuje sie jak dla mnie genialnie , ja bym na twoim miejscu dokonczyl :) a ja daje normalnie dj pingin ^^ http://artpad.art.com/gallery/?itg11r1hp7g4 no bo pinginy rzadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Z racji tego, iz moj watek bitewny wychodzi mi juz bokiem ( :D ), pokolorowalem sobie szkic, ktory kiedys tu wrzucalem, ale chyba tylko stracilem czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 gradir tez czesto brakuje mi u mnie tzw przytrzymania rysunku w niektorych miejscach, ale jakos nie moge sie tego pozbyc poki co :] tablet to intuos no fajnie deus, fajne kolorki p2p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 moje wypociny w artpadzie (miałem jeszcze zrobić chmury ale w ostatecznosci zrezygnowalem :D) - http://artpad.art.com/?itgtk910p3ew ...maciekG, bajeranckie pracki masz, fajny klimacik maja :) zrob no jakiegos pozadnego mecha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Alachy dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Takie sobie pierwsze moje oko w zyciu w ps ktore zrobilem z tutoriala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Pająk Chwat wszystkich Brat :-) (mój stary szkic dzis juz w kolorze - Photoshop + Intuos III-A4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 bez komentarza prosze to zostawic =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 wert: profesionalna robota, bardzo mi sie podoba ta kreska i cienie (lubie takie delikatne prawie niewidoczne) alien111: pracuj nad tym, kreska ci sie chyboce ;D jak po paru piwach;) azakiel: szkic podoba mi sie zdecydowanie bardziej, ale tlo masz ladniutkie :)) lelen: ok, zostawiam ;-) a to tak na dobranoc, wzialem niestety zla wersje przeslalem sobie na maila, i to jest ta z niepoprawiona broda, ale jeden kit, i tak do tego pewnie nie wroce ;_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 wert, niezły kawałek twarzoczaszki 8= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 macieG, Wert, Mkaszpir - milo sie oglada jak z kazda praca stajecie sie coraz lepsi. Azakiel - gdybys polaczyl szkic i kolor, byloby super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 pies mi zjadl piorko, wiec teraz ostala mi sie tylko mysza parszywa.... :( przez jakis czas mam nadzieje.. (do tego zawyczaj delay kolo sekundy przez wolnego kompa :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Wert - fajny styl Mkaszpir - swietny odcien czerwieni http://artpad.art.com/gallery/?itk89jvillo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Proba startu w bitwie... ale jak widac odpuscilem :( Moze wymysle inny temat :/ JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość simondebelem Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 witam wszystkich w końcu coś swojego dorzuce czas 1 nocna godzinka soft GIMP 2.29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyh_krowi_pazur Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 hmm dołacze sie ;p takie tam wybazgrane hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi