Napisano 15 Styczeń 200619 l wwoj: klimatyczne, fajnie to byloby w kolorze zobaczyc albo jako scene filmowa :) 45-minutowy Szop Rage ;) http://images1.fotosik.pl/13/bf0fve6ne8keab0n.png
Napisano 15 Styczeń 200619 l oDD, rozumiem że on ma buty korekcyjne na każdej nodze :) WWWoj ciekawa kolekcja czerepów Amrun twarzowo :) sammael_at widze duchy :D może nie jestem taki szybki, ale jego miejsce tutaj jest
Napisano 16 Styczeń 200619 l Mkaszpir :) tam jest wiele wiecej rzeczy, jesli by uwaznie sie wpatrzyc, to tam jest naprawwde duzo roznych postaci, cieni zwierzat ;_) a twoj rysunek jest podobny do tego co mam w kazdym zeszycie ;) tj, takie ciekawe polaczenie ziemi z maszyna, i rozne podobne klimaty btw; fajna zabawa takie ukrywanie postaci w rysunku ;P ptp:
Napisano 16 Styczeń 200619 l Po dobrych parudziesieciu minutach pracy ( w tym utracie pliku psd :D ) "splodzilem" takiego murzynka, ktory ma byc podobny do hendrixa :D JoKeR
Napisano 16 Styczeń 200619 l ......................................................................................................
Napisano 16 Styczeń 200619 l Hej pozdrowienia Swietne rysunki, zwlaszcza Odd i Amrun z ostatnich a tutaj kilkuminutowy artrage (dorwalem sie na chwile do kompa z tabletem-ostatnio mam z tym problem)
Napisano 16 Styczeń 200619 l moze speed painting to to nie jest bo robilem pol dnia ale jest to moja druga praca w zyciu :P tak wiec to mnie chyba usprawiedliwia
Napisano 17 Styczeń 200619 l Bede wrzucac moj badziew, az zaczniecie mowic co fajne, co zle :) tekstow typu: wszystko do *** nie przyjmuje :P alien111 - nie wiem co Ci tyle zajelo :/ JokeR
Napisano 17 Styczeń 200619 l No yookeer jak to co? Tlo! ;) alien nie gniewaj sie, u mnie jest niewiele lepiej ;) oDD i Amrun jak zwykle niskie uklony. Ps. czemu odpusciliscie sobie watek daily speed? - to tak do wszystkich cos tam od czasu do czasu bazgrajacych. Mkaszpir stara sie go uratowac, ale bez was, na nic ta walka.
Napisano 17 Styczeń 200619 l Koncepcik postaci do Vampire:The Dark Ages ;) Moze nie ma charakteru speedowego, ale powstal szybko :P
Napisano 20 Styczeń 200619 l to pierwszy dla zachodnich braci szybki szkicyk perspektywki wnetrza i kolorek myszka w robocie nie mam tableta ech
Napisano 20 Styczeń 200619 l littleninja - styl jak Reanimatora , jeszcze chwila i bym szkice pomylił :P speed :] http://artpad.art.com/?itemvo7khss
Napisano 20 Styczeń 200619 l Moje pierwsze pracki które sie odwaze wystawic. Mile widziana wypowiedzi na temat szkiców czyli co zle zrobiłem co bym musiał poprawic. :) acha i powiedzcie mi czy moje umiejętnosci (o ile je mam) wystarczaja zeby dołaczyc do grona tableciaży ??? Niedokonczony koncept po prostu mi sie znudził :P. Jakies 10 min pracy Lekki wgląd w nature kwiatów. I chyba lekko nienaturalny szczególnie ten na najwyszczym stopniu ewolucji :) 15 min Znów kwiatki i do tego bardzo dziwny dzbanek który w naszym swiecie raczej by nie miał prawa istniec :) (chodzi mi o te stozkowate zakonczeia u szyjki dzbana) 20 min Sami zobaczcie nie pamietam ale chyba gdzies tak 15 min Twarz takiej oto osóby. Praca z referki 40 min. REFERKA Rysunek nie jest idealnym odzwieciedleniem referki ale potrenuje :) Pozdrowionka I podzekowania za inspiracje takim osobom na tym forum jak : - Mkaszpir [bardzo mi sie podobaja twoje krwawe wizje ale chyba nie chciałbym widziec twoich snów :) ] - oDD [PODZIWIAM] - Amrun[TO CO WYZEJ] - smart [spoko wektorki]mam małe pytanko jak wpadłes na tą ksywę ?? - Łukasz Jaskólski - Wert - mant-raz - misiekhc - weedlog - Deus [tobie bym nawet alachy strzelał] - I Wszyscy INNI
Napisano 20 Styczeń 200619 l ostatniesą najlepsze, traktuj luźniej ołówek, zacznij ćwiczyć perspektywę i dalej rysuj z natury jeśli masz taką okazję wazony pudełka itp :) "Pięć czerwonych ćwieków za pięć xotalańskich żywotów!"
Napisano 20 Styczeń 200619 l - Deus [tobie bym nawet alachy strzelał] Fajnie - tylko mozesz mi wytlumaczyc, co ten zwrot znaczy? :> xywka smarta > SM (inicjaly) + art (tworczosc :] ) = smart. ode mnie cmentarny spidzik jak zwykle ;) Gdzies na CGN jakis gosc wspominal, ze jest takie wierzenie, ze jezeli dwie osoby naprawde sie kochaja, czerwony skrawek materialu pomoze im odnalesc sie w nastepnym zyciu. Staram sie obalic ta teze ;)
Napisano 20 Styczeń 200619 l Taka sobie pracka wyszla kiepska ;] Bardzo mi sie podoba ostatnia pracka Smart_art'a :)
Napisano 20 Styczeń 200619 l Fajnie - tylko mozesz mi wytlumaczyc, co ten zwrot znaczy? :> Alacha to powszechnie stosowany w mojej poprzedniej szkole okazywanie komuś hołdu :) Coś w stylu religijnego pokłonu do boga :P Dodam nawet instrukcje która znalezłem na necie :D :) :) :) :) Dzieki za komentarze. Postaram sie stosowac do twoich porad Mkszpir ale nie kapuje tego z tym trzymaniem ołówka jakaś przenosnia albo co :P ?? Jutro postaram sie dodac moją dzisiejszą prace bo dzis mi sie juz nie chce skanować . [ napisałem masło maślane ale juz jest lekko poźno pewnie dlatego:) ] pozdro for all
Napisano 21 Styczeń 200619 l Z nudów pozwolilem sobie dopicowac ten koncept :P Mkaszpir - poprzednia elfka do kitu, ale ta ostatnia postac zawodowa, to z jakiegos komixu, czy sie myle? MaciekG - ciekawy styl maja twe prace (choc mi sie srednio podoba :P chyba troche przez lekkie rozmycie formy) BTW jaki masz tablet?
Napisano 21 Styczeń 200619 l Dodaje Moją najnowszą pracę. Znów z referki i chyba sie nie skonczą te prace z referkami bo sie chce nauczyc rysowanie twarzy :)REFERKA 45 min. Powiedzcie mi czy wam tez cos w tej twarzy nie pasuje?? Coś mi nie gra i nie wiem co?? A te czarne kropeczki to pozostałości po gumce (zapomniałem wyczyscic) tylko jedna kropka jest zaplanowana ta przy brwi. Pozdro for all
Napisano 21 Styczeń 200619 l fast spedzik na moim nowym intuosie 3-A4 http://artpad.art.com/gallery/?itf2821d9c1o a tu drugi jeszcze szybszy http://artpad.art.com/?itf2xrv75kc
Napisano 21 Styczeń 200619 l Smart_art: W tym watku mozna pisac tylko z zalaczona praca, wiec ciezko oczekiwac nadmiernej pomocy. Pamietaj, ze zawsze mozesz zalozyc wlasny watek gdzie bedziemy sledzili Twoje postepy, krytykowali, doradzali, pomagali lub przeszkadzali. W tym rysunku duzym bledem jest tak niskie czolo. Pamietaj, ze oczy sa mniej wiecej w polowie wysokosci glowy. Przywiazuj tez wieksza wage do swiatlocienia. Tu pewna precyzja jest wymagana. Mozna odejsc od precyzji i wejsc w stylizacje, ale na to musisz miec jakis klucz, zeby zmiany/deformacje byly w miare konsekwentne. Analizuj skad jest swiatlo i czemu akurat tak uklada sie na twarzy. Zwiekszylem kontrast na referce i Twojej pracy, zeby pokazac roznice. Ostatnia wersje troche podmalowalem.
Napisano 21 Styczeń 200619 l deus: fajne ;-) taki smok, za duzo czasu nad nim spedzilem i mi sie nei chce juz ;x
Napisano 21 Styczeń 200619 l sammael_at - ten smok prezentuje sie jak dla mnie genialnie , ja bym na twoim miejscu dokonczyl :) a ja daje normalnie dj pingin ^^ http://artpad.art.com/gallery/?itg11r1hp7g4 no bo pinginy rzadza
Napisano 21 Styczeń 200619 l Z racji tego, iz moj watek bitewny wychodzi mi juz bokiem ( :D ), pokolorowalem sobie szkic, ktory kiedys tu wrzucalem, ale chyba tylko stracilem czas...
Napisano 21 Styczeń 200619 l gradir tez czesto brakuje mi u mnie tzw przytrzymania rysunku w niektorych miejscach, ale jakos nie moge sie tego pozbyc poki co :] tablet to intuos no fajnie deus, fajne kolorki p2p
Napisano 21 Styczeń 200619 l moje wypociny w artpadzie (miałem jeszcze zrobić chmury ale w ostatecznosci zrezygnowalem :D) - http://artpad.art.com/?itgtk910p3ew ...maciekG, bajeranckie pracki masz, fajny klimacik maja :) zrob no jakiegos pozadnego mecha :P
Napisano 22 Styczeń 200619 l Pająk Chwat wszystkich Brat :-) (mój stary szkic dzis juz w kolorze - Photoshop + Intuos III-A4)
Napisano 22 Styczeń 200619 l wert: profesionalna robota, bardzo mi sie podoba ta kreska i cienie (lubie takie delikatne prawie niewidoczne) alien111: pracuj nad tym, kreska ci sie chyboce ;D jak po paru piwach;) azakiel: szkic podoba mi sie zdecydowanie bardziej, ale tlo masz ladniutkie :)) lelen: ok, zostawiam ;-) a to tak na dobranoc, wzialem niestety zla wersje przeslalem sobie na maila, i to jest ta z niepoprawiona broda, ale jeden kit, i tak do tego pewnie nie wroce ;_)
Napisano 23 Styczeń 200619 l macieG, Wert, Mkaszpir - milo sie oglada jak z kazda praca stajecie sie coraz lepsi. Azakiel - gdybys polaczyl szkic i kolor, byloby super.
Napisano 23 Styczeń 200619 l pies mi zjadl piorko, wiec teraz ostala mi sie tylko mysza parszywa.... :( przez jakis czas mam nadzieje.. (do tego zawyczaj delay kolo sekundy przez wolnego kompa :( )
Napisano 23 Styczeń 200619 l Wert - fajny styl Mkaszpir - swietny odcien czerwieni http://artpad.art.com/gallery/?itk89jvillo
Napisano 24 Styczeń 200619 l Proba startu w bitwie... ale jak widac odpuscilem :( Moze wymysle inny temat :/ JokeR
Napisano 24 Styczeń 200619 l witam wszystkich w końcu coś swojego dorzuce czas 1 nocna godzinka soft GIMP 2.29