Napisano 4 Kwiecień 200618 l aloha! czy moze mi ktos w prostych kilku krokach podac zasady kolorowania w PSie (toole, kolejnosc uzywania), bo dziwnie mi to wychodzi. gracias!
Napisano 4 Kwiecień 200618 l Zacząłem to jako szybki maz do którego przysiadałem na dosłownie 5 -10 min... dzisiaj dopiero przysiadłem na jakąś godzinkę:
Napisano 5 Kwiecień 200618 l łoooo fajne te pracki ostatnie oDD, troche mi hpxa przypominaja, zes tych ludzi tak powykrecal :) a ja ku chwale ashley wooda. mocno sciagalem z tego obrazka: http://www.ashleywoodartist.com/img/gallery_images/64.jpg
Napisano 5 Kwiecień 200618 l oDD - moglbys zdradzic w czym tkwi sekret Twoich rysunkow ?! Czy to brushe, a moze zaczarowany olowek ?!
Napisano 6 Kwiecień 200618 l Tak sobie przegladam... i stwierdzilem, ze tez cos skrobne, tak na dobry sen ;P Pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200618 l fajne pracki panowie ! belial > mi sie tam twoje kobitki podobaja ;) keep 'em comming
Napisano 8 Kwiecień 200618 l mkaszpir: jestes moim ulubionym mrokiem tutaj ;) tyle fajnych prac ostatnio, a ja zupelnie weny nie mam :E tutaj cos co wzielo sie z mojego snu :F
Napisano 12 Kwiecień 200618 l pomalowałem tego ziomka co ostatnio wrzucałem nie radze se z tym ziomkiem :\
Napisano 12 Kwiecień 200618 l mkaszpir: fajne to.. eee... dziecko? :) pani? :p odd: stanowczo nie moj typ, ale calkiem niezle ;) a tutaj taki abstrakcyjny bubel. to pierwsze to to jest koń. zwierze co mieszka nad wisłą ;E a to drugie to taki pan:
Napisano 13 Kwiecień 200618 l wwoj czyżby wiedźmin? zarzucam fragmentem z tego co szykuję dla działu "fan-art" do Wiedźmina
Napisano 13 Kwiecień 200618 l No no Panowie :D ladnie jedziecie ;p myszka+15min+ps pozdro edit: Troche wieksze wrzucilem...
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Caspik - no jakiś pixelart... pokaz to wieksze stwor kilkanascie minut: http://images3.fotosik.pl/50/nqack54jtf8hxnan.jpg
Napisano 13 Kwiecień 200618 l Mkaszpir: wiedzmin a jak :) heh fanart w twoim stylu to bedzie coś ;) Caspik: fajny klimacik uwaga scena brutalna :) edit: tak ma dziurę od kuli ;P
Napisano 13 Kwiecień 200618 l WWWoj- strasznie brutalne....zastanawiem sie czemu moderatorzy nie skasowali postu ;p hehe bardzo fajnie ci to wyszlo...a ta biedronka to ma dziure :D od kuli :D? Avenger- fajne swiatlo... takie ogniste ;) -------------------------------------------------- i jeszcze jeden moj speedzik- proba kolorow pozdro
Napisano 14 Kwiecień 200618 l sammael_at- fajne- takie klimatyczne ;) i taki moj poranny spedzik ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ pozdro
Napisano 14 Kwiecień 200618 l Klimatyczne te widoki mówiłem już :) a ja jeszcze z tym ziomkiem :\ uwaga środkowy tylko dla twardzieli !!!
Napisano 14 Kwiecień 200618 l WWWoj- o ty brutalu ; ;p ...dobra skoncz juz "z tym ziomkiem" i namaluj cos nowego ;p i jeszcze moje takie czary mary ;) (ogien jakos tak plasko wyszedl ;p heheh) pozdro
Napisano 14 Kwiecień 200618 l Przez 30min mialem jeszcze jakas koncepcje, ale jak zazwyczaj po odejsciu na 5min od monitora... coz, kolejne spojzenie mnie otrzezwilo ;P Tu i tam troche farby.... i wiecej nie bedzie ;P
Napisano 14 Kwiecień 200618 l cRo^w: znam skąs to uczucie otrzeżwienia :D Caspik: wybombiste fajny przezroczysty wyszedł Ci ten czarodziejski czarodziej Ja tym razem coś innego z głębokim w holere przesłaniem :p
Napisano 14 Kwiecień 200618 l WWWoj- hehe rzeczywiscie..glebokie w cholere..az nie czaje o co chodzi ;p ale nareszcie odczepiles sie od tego "ziomka" :D cRo^w- ekstra :D jak jakas bogini Neptunka :D i taka moja jaskinia z flara: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 16 Kwiecień 200618 l calkiem fajne te szkice, a caspik.. eee obstawiam ze to jest brzeg , i ze o piasek jesti tam woda i wogole ;d a tu taki bazgrół na dobranoc,
Napisano 17 Kwiecień 200618 l er, dziwnie się czuję w tym dziale;) Od pewnego czasu rysuje (marzy się architektura), postanowiłem spróbować swoich sił w malowaniu. Takie skromne początki.