sauax Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 aloha! czy moze mi ktos w prostych kilku krokach podac zasady kolorowania w PSie (toole, kolejnosc uzywania), bo dziwnie mi to wychodzi. gracias! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 taki kilkunastominutowy bez pomysłu :\"szydełkowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Zacząłem to jako szybki maz do którego przysiadałem na dosłownie 5 -10 min... dzisiaj dopiero przysiadłem na jakąś godzinkę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackTalon Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 PAINbringer - fajny szkic Marduk - shieeeeet man, genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 hindus thanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 łoooo fajne te pracki ostatnie oDD, troche mi hpxa przypominaja, zes tych ludzi tak powykrecal :) a ja ku chwale ashley wooda. mocno sciagalem z tego obrazka: http://www.ashleywoodartist.com/img/gallery_images/64.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedzior Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Se takilas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 taki koles bez palucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 kengi dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedzior Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 oDD - moglbys zdradzic w czym tkwi sekret Twoich rysunkow ?! Czy to brushe, a moze zaczarowany olowek ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Jako ze mało konceptcarowe, wrzucam sobie na speedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 oDD, mayk: JA CIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 super panowie!!ja se takie górki maznolem "czekając na śmiałka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cRo^w Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Tak sobie przegladam... i stwierdzilem, ze tez cos skrobne, tak na dobry sen ;P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Deus spory krok :DOde mnie takie niewyrazne mazy fantazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 demonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 weedlog: WOW komiksowy speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Ahoj! Aleście wszyscy do przodu poszli a ja cos w miejscu stoje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polar Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 fajne pracki panowie ! belial > mi sie tam twoje kobitki podobaja ;) keep 'em comming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 coco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 mkaszpir: jestes moim ulubionym mrokiem tutaj ;) tyle fajnych prac ostatnio, a ja zupelnie weny nie mam :E tutaj cos co wzielo sie z mojego snu :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 fajne dziewczęta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 kolejny z serii bezsensownych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cRo^w Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Piesek po fastfood'ach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 pomalowałem tego ziomka co ostatnio wrzucałem nie radze se z tym ziomkiem :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 mkaszpir: fajne to.. eee... dziecko? :) pani? :p odd: stanowczo nie moj typ, ale calkiem niezle ;) a tutaj taki abstrakcyjny bubel. to pierwsze to to jest koń. zwierze co mieszka nad wisłą ;E a to drugie to taki pan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 "cicho sza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 wwoj czyżby wiedźmin? zarzucam fragmentem z tego co szykuję dla działu "fan-art" do Wiedźmina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 No no Panowie :D ladnie jedziecie ;p myszka+15min+ps pozdro edit: Troche wieksze wrzucilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Caspik - no jakiś pixelart... pokaz to wieksze stwor kilkanascie minut: http://images3.fotosik.pl/50/nqack54jtf8hxnan.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Mkaszpir: wiedzmin a jak :) heh fanart w twoim stylu to bedzie coś ;) Caspik: fajny klimacik uwaga scena brutalna :) edit: tak ma dziurę od kuli ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 WWWoj- strasznie brutalne....zastanawiem sie czemu moderatorzy nie skasowali postu ;p hehe bardzo fajnie ci to wyszlo...a ta biedronka to ma dziure :D od kuli :D? Avenger- fajne swiatlo... takie ogniste ;) -------------------------------------------------- i jeszcze jeden moj speedzik- proba kolorow pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 taki bazgroł, poprawiony rano: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 sammael_at- fajne- takie klimatyczne ;) i taki moj poranny spedzik ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Klimatyczne te widoki mówiłem już :) a ja jeszcze z tym ziomkiem :\ uwaga środkowy tylko dla twardzieli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 WWWoj- o ty brutalu ; ;p ...dobra skoncz juz "z tym ziomkiem" i namaluj cos nowego ;p i jeszcze moje takie czary mary ;) (ogien jakos tak plasko wyszedl ;p heheh) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cRo^w Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Przez 30min mialem jeszcze jakas koncepcje, ale jak zazwyczaj po odejsciu na 5min od monitora... coz, kolejne spojzenie mnie otrzezwilo ;P Tu i tam troche farby.... i wiecej nie bedzie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 cRo^w: znam skąs to uczucie otrzeżwienia :D Caspik: wybombiste fajny przezroczysty wyszedł Ci ten czarodziejski czarodziej Ja tym razem coś innego z głębokim w holere przesłaniem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 WWWoj- hehe rzeczywiscie..glebokie w cholere..az nie czaje o co chodzi ;p ale nareszcie odczepiles sie od tego "ziomka" :D cRo^w- ekstra :D jak jakas bogini Neptunka :D i taka moja jaskinia z flara: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Szkice: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 calkiem fajne te szkice, a caspik.. eee obstawiam ze to jest brzeg , i ze o piasek jesti tam woda i wogole ;d a tu taki bazgrół na dobranoc, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 zjawa http://images1.fotosik.pl/52/g2kvqejkf45nnli7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 alez mie tu dawno nie bylo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 er, dziwnie się czuję w tym dziale;) Od pewnego czasu rysuje (marzy się architektura), postanowiłem spróbować swoich sił w malowaniu. Takie skromne początki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi