purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 o prawie jak ja idąc na ASP...:D teczka prawie mojej wielkości, dziwnie się to niosło przez pół Warszawy...:D baaaardzo szybki speed z cyklu-"co stoi na moim biurku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 taki mały ode mnie, w ramach odstresu ... //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
len_art Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 pare minut na a5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 jo 3d ziomy, dobrze widziec ze wszyscy wciaz cięzko napierają :) nic nie wrzucałem bo nic nie malowałem, ostatnio coś staram sie zacząć znowu codziennie jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macia19 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Pierwsze spotkanie 3 stopnia z tabletem :) nie lejcie zbyt mocno :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Wątek kwitnie to i ja coś dorzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 klasyczny temat :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 taki półgodzinny crap z foty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 oDD świetne kolory. 10min, oryginalna rozdzielczość 400x600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 I dalej... 1,5 h z foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Szu-> szalejesz :D cos ode mnie :) pozdrawiam, Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 szalejecie :D kilka chwil na rozgrzewkę w OC: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 I na zakończenie dnia na wpół z foty wpół z głowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Co jest? Nikt nie maluje? :) 1,5 h z foty, niestety nawet niekiedy pobierałem kolor :/ i za bardzo wydziubane, ale się uczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 maluje maluje Szu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 witam wszystkich,prace jak zwykle trzymaja poziom moj speedzik,75min bez refki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 swietny klimat ortheza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 GrzegorzPrzybys kozacko. Rewelacyjnie wręcz. ja taki szkic na szybko czegos co mam nadzieje bedzie wiekszym projektem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 oDd: fajne kolory, fajny design szU: ten z czolgiem fajny bardzo a tu moje ostatnie studium koloru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 a to moje ostatnie studium wściekłości, skasowała mi się dobra praca i ze wściekłości namaziałam to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 chwilka wycieta z natloku pracy: i na szybko druga wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 wysmienite prace panie i panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 aghhhrrrr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 WWWoj - zajebiste ujecie. Podobne do kreski w komiksie 'Zamieć' Grega Rucki. Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 ok. 40 minut ze zdjęcia bez pobierania kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphitt Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 szybki paint we flashu za pomoca tabletu. około 20-30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter pan Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 http://piotrlewandowski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 misiekhc-> poprostu WOW ja tam wrzuce takie cos byle by nie bylo ze pisze miskowi wow bez postowania ze speedem :P troche ponad godzine, nie chce mi sie juz nad tym siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 a to jeszcze szybki szkic do pracki na digartowy Cab ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 swietne prace..... ode mnie takie lipne przed pojsciem do roboty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter pan Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 http://piotrlewandowski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Leander: proporcje Ci sie posypały....kolorki itd..wypas :) to ja tez takie tradycyjne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Amrun - z referki? Birds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 40 minut z serii głębinowe ryby i dziwactwa XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter pan Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 http://www.piotrlewandowski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 duzo czasu na niego nie mam ale zawsze cos mazne po nim.... i szkic ilustracji do mystery of albesila-starej luczniczki :P opis- http://mysteryofalbesila.blogspot.com/2007/09/featuring-shaar.html pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Fajne pracki chlopaki :) Jak ja dawno nie malowalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 chyba okolo godzinki w GIMPIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter pan Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 http://www.piotrlewandowski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiped Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 W zamierzeniu: to miało być coś w stylu 'pająka', ale jak widać - nie wyszło mi :P PS: sorry, że taka duża rozdzielczość, ale nie miałem czasu na jej zmniejszenie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi