noiprox Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 (edytowane) lol Leander :) Ćwiczenie anatomii, twarz nie wychodziła to nawiązałem do modnego ostatnio why so serious batmanowego koło 1h [edit] lol... dopieroteraz zauważyłem te zakorzenione stopy Edytowane 16 Listopad 2008 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Łukasz Jaskólski: Ty jestes mistrz swiata w takich b&w szkicach. leszek_lenia: Twoj koles spoko, dobrze czuc jego bryle i mase. I przestrzen z tylu przekonywujaca. noiprox: Fajnie wyszlo, chociaz postac troche przegrywa z tlem, gdzie kolor jest duzo ciekawszy i generalnie jest tam ostrosc, a postac w kolorze jest nudno-żółto-biała i troche niewyrazna. No i kontekst batmanowy troche z d.. wziety ;) Ale mi tez sie ciagle wgryza w prace ;) Leander: fajna ta ostania czacha :) w tle nie pasi troche to zdjecie...nie wiem do konca czego :D..w kazdym badz razie wyglada jak nie z tej bajki ;) To tlo czachy, to jeden z pedzli tez, ale faktycznie od czapy tam jest. Wrzucilem obie czachy w jeden obrazek i troche podkolorowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 (edytowane) Łukasz J.: pierwsze dwa wygladaja jak scenki z titanica :D :) super! :) Leander: co do czaszek to juz sie wypowiadalem na digu.. ;) Edytowane 19 Listopad 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 leszek_lenia - ciekawe kolory w tym drugim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Araval : thx , w tym ostatnim fajne swiatlo uzyskales...ale chyba troche malo konsekwentnie uzyte...zbyt bardzo tez upraszczasz...przez co nie wiadomo na co zwrocic uwage....tak mi sie zdaje :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Leszek - no ten moj ostatni w ogole uwazam za nieudany... Teraz troche lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 i jeszcze 2 szkice i martwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 (edytowane) JakóbM: swietne te szkice, szczegolnie ten flashowy (chyba flashowy), martwa tez spoko i generalnie duzy plus za powstrzymanie sie od wszedobylskich blików i szklanych powierzchni. Dobrze to zrobilo pracom. W tym pejzazu blikow i bieli nie zabraklo przez co np woda przypomina kisiel. W martwej z kubkiem, wg mnie, zblizyles sie znacznie bardziej do pokazania prawdziwej sytuacji. Szkice na A4, jeden w kolorze Edytowane 22 Listopad 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 to znowu ja, tym razem robocik :) tak troszkę ponad godzinę, no ale jako speed wrzucam... kurcze trochę tu nie zaglądałem i już pełno genialnych prac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 To i ja cos dodam :) max 2 h :) na akzdy rysun poszlo ( nie czy nie za dlugo jak na ten dzial) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Fajne te chmury Flames :) Ćwiczenie anatomii z characterdesigns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 nie taki speed bo 2 h kolo :P ...referka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 (edytowane) Edytowane 26 Listopad 2008 przez AravaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Około 100-200 tysięcy roboczogodzin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 (edytowane) taki kauboj... Edytowane 30 Listopad 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 (edytowane) jol :) niezle dajecie.. :) Edytowane 1 Grudzień 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKIA Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 (edytowane) bardzo mi się podobają te prace. Ja sam jestem bardzo początkującym i myślę że wkrótce wystawie jakiegoś speeda. edit: pierwsza próba druga próba Edytowane 1 Grudzień 2008 przez AKIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 samo-karykatura w SAI'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 selfu: fajnie wyszlo, z charakterem obrazek. rysunek tuszem, troche podbarwiony w ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Znow zabralem sie za bazgrolki:D AKIA - pierwszy obrazek - niebo, a drugi bardzo od niego odstaje jesli idzie o poziom, ale tez ma cos w sobie. Takie dwa mnie dzis napadly A drugi z referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kełoj Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 swietna strona siwetne pracki i swietni ludzi tylko ja tu zamiescic jakies prace prosze o napisanie jak mozna pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Kolejna porcja bazgrołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 10 minut u szanownego kolegi na posiadowce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 z jakiejs refki for relax :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 taki bazgroł, 30 min :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 14 Grudzień 2008 Share Napisano 14 Grudzień 2008 na livie portrecik łajfy Ann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Witam. Seria wieczorno-nocnych speedów, po 15-20 min każdy (Kaziu trochę dłużej). Pierwsze dwa live, twarze z fotografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 kartka na konkurs joemonstera - kolo 3h, nie chce mi sie szukac mojego topiku z wypocinami. Wesolych ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloody Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 (edytowane) No pewne prace zajely mi wiecej czasu no ale finish artwork to napewno nie jest a czy wip to tez watpie wiec tutaj wkleje. Ogolnie to nowy jestem jezeli chodzi o pokazywanie swoich wypocin ale watek przegladam od pierwszych postow no ale moze cos bede pokazywal i straszyl obrazkami od czasu do czasu :) -noiprox az slinka leci -Drakula fajny pomysl na Mikolaja :p Edytowane 18 Grudzień 2008 przez bloody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 (edytowane) Edytowane 18 Grudzień 2008 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Thx - dajesz chlopie!!! Mkaszpir - mily szkic leszek_lenia - w ostatnim poscie ten w szarosciach najfajniejszy dotychczas moim zdaniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Próba naśladowania stylu z pierwszych speedów Biglebowskiego w tym threadzie: (jakieś 25minut) Pewnie jeszcze raz do tego podejdę od nowa, bo masa błędów jest i niedociągnięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloody Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 chwila z martwa natura i airbrushem gimpa -noiprox lubie taka kreske a twarz wydaje mi sie zbyt "miekka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 godzina z refy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 selfu: nosek i te jasne tony na twarzy bardzo urokliwe leszek_lenia: te dwa ostatnie bardzo fajne tusz, akryl i pedzel na duzym formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Szkic bez fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 pierwsze kroki z NDS Lite...: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 (edytowane) przepraszam za zaśmiecanie tego tematu, ale nie byłem pewny czy powinienem to dać do "domowego przedszkola" jako że tam jest pewien zestaw ćwiczeń, a to nie mieściło się w żadnej z wymienionych tam kategorii... Nie gniewajcie się że podciągam to trochę na siłę pod speedpainting (speed jak najbardziej, ale painting już mniej ;)... Próbowałem przećwiczyć trochę bryłę głowy mężczyzny walorem - taki najprostszy Loomisowy wariant. Światło z głowy - wiem że powinienem użyć refki albo zrobić model 3d, ale nie znalazłem żadnej refy na te bryły, a programów 3d niestety nie umiem używać. Chciałem zapytać czy dobry sobie kierunek ćwiczeń wybrałem (tzn upraszczanie bryły) ? edit: spróbowałem trochę bardziej skomplikować bryłę... z Loomisa znowu... jak ja lubię tego gościa :] Edytowane 20 Grudzień 2008 przez SBT77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 Mój speed przy waszych to pikuś ; ) No ale człowiek uczy się cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 takiego chopa sobie narysowalem...;)100X70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 5iominootoovki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi