eco Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 genialne te szybkie szkice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 ok 40/50 wyszło jak wyszło, pewnie nikt nie poznaje tego pana w tej wersji, ale przynajmniej sobie posmarowałem trochę na tablecie po sporej przerwie oczywiście, refka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 przeca to Clint Brudny Eastwood ;P Świtne speedy Leander i Atheg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 5 Czerwiec 2009 Share Napisano 5 Czerwiec 2009 oczywiscie refka, sam nie wiem co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Strzelałbym, że to ruski wój z przełomu XI i XII w. Tarczownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Zumbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Poniżej 1,5h.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Farvus:wydaje mi sie, ze przestrzen w tych obraskach funkcjonuje na granicy wyczowalnosci, jak dla mnie brakuje troche modelunku swiatlocieniowego RaVirr: bardzo trafne ujecie tematu =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 taki Sharpe tylko z troche innej bajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 szalejecie :)a ode mnie taki cudak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 @Farvus - coraz i coraz lepiej wychodzą Ci te environmenty :) @Ortheza - fajny cudak :) Za zgodą Leszka zrobiłem speedowego overpainta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 bazgrol leszek_lenia: wybitnie o.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 Poobiedny speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 A ode mnie taka szybka proba zrobenia czegos w 2d dla odmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Idzisiejszy bazgrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 fajny ten ostatni szkic Matti ladne przejscie od lekkiego szkicu do do bardziej wypracowanych elementow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Spróbowałem z malowaniem od czerni do bieli. Nie bardzo łapię, ale było ciekawie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 I dzisiaj jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilL Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 No to dzisiejsze bazgroły :] To takie bardziej przypomnienie jak działa tablet :P Mozecie powiedzieć co i jak poprawic :* Sorry za białe tło, ale praca jeszcze nieskonczona i siedziałem tylko nad twarzą (ale i tak nieskończona) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 jak nie lubię chodzić w garniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem: Drugi jeszcze ciepły: Edytowane 19 Czerwiec 2009 przez Tlaloc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 tlaloc, bardzo miłe dla oka, fajny skintone :D a ode mnie taki dwudziestominutowy, niezbyt zachwycony pan z bani :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Nie pytajcie dlaczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 ladne prace..panowie wyzej cos ten speed painting zamiera ostatnio/dawac malunki ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Dosc dlugo tu nie zagladalem. Fajnie Wam idzie, dawac dalej :) Speedy inspirowane gra Thief. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 racja, do roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 to ja dla odmiany zwierze wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 dawno nie malowalem cyfrowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Takie coś, bez ambicji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 i taka kopia: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 speed pod tytułem: "co zobaczył kosmonauta?" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Nie jest to speed, ale nie chce zakladac nowego tematu: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Araval: świetne to ostatnie przydaloby sie dziabnac gdzies jeszcze drobniejszym detalem, spidy z tiefa tez podeszly zwlaszcza 2 pierwsze trzyminuciak i dwa półgodzińce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 dzieki :) pedzel to taki gradientowy jest, z jednej strony ma twardy koniec z opacity 100 i przechodzi plynnie w drugi koniec miekki z opacity 0, do tego jeszcze wahanie kąta: kierunek i tyle. z innej beczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Łukasz Jaskólski: Za.....ty patent na ten brush, pozwolisz, że sobie zgapię? :) jasne częstuj sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 ćwiczenie ludzików z Eisnera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 trochę westernowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0od Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Miało iść do "Piekła" - ale w czasie się nie wyrobiłem, a oszukiwać nie wypada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) Łukasz: fajne te prace....takie linoryty w digitalowej wesji.. sth: ciekawa krecha dysponujesz. serio: ten portret mnie podchodzi i te male postacie tez...fajne. araval: dobre skupienie swiatla..na tym gosci...przyciaga wzrok.. a ja w pocie czola takia porazke zdzialalem: g0od tez spoko ...daruje se te przepalenia czernia juz...bo chyba tak mialo byc skoro to pieklo :D Edytowane 9 Lipiec 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Ulubiony temat - tym razem w wersji why so seriousowej :P No i znowu z wyobraźni, jakoś nie lubię przemalowywać fotek, a malowanie z głowy mnie relaksuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 dyżurne drzewko z nudów w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 leszek_lenia -thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Powoli na nowo uczę się obsługi tabletu... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Zaczalem sie taplac w zbrushu, luzny test pedzli wiec wrzucam do 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Heh, leander przemocarne to ostatnie :D paint to post (żeby nie było że spamuje :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 kolezanka ze zdjecia, ze 2 godzinki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 14 Lipiec 2009 Share Napisano 14 Lipiec 2009 a ja takie coś dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi