Pepik666 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Speed od ja. W corelu płodzony. PS:mile widziane jakby ktoś się pobawił i mi odesłał na prw ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Serio, mam wrazenie, ze Ty uzywasz zlego okraglaka. Swojego czasu tez myslalem, ze to hard round 19 ale jednak nie. Trzeba tam wlaczyc obie other dynamics na nacisk piora, minimalny rozmiar dac na 70% i wlaczyc opcje smoothing a spacing tak jakos na 10%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Serio szalony Tobie normalnie trzeba zabrać kredki ;) tak na szybkości: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 (edytowane) sbt77: dzieki fajne te envirosy, przydaloby sie mocniej wyroznic jakis element z tla serio: pani w deszczu bardzo fajna remanent: piekny spid dluzszy spidzior ok 4 godzin w klimatach stalkerowych okna na 1 bloku to fota i rozpoczeta barbarzynska baba: Edytowane 19 Październik 2009 przez Łukasz Jaskólski 1 obrazek za jasny byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 widze ze ladnie wymiatacie, chyba sie musze wziac za postac porzadnie :) Jack wzorowany na fotce :0 i takie cudo dla zabicia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Witam! icecold - ok dzięki, sprawdzę. remanent - hehe Łukasz J. - dzięki ale ta praca była tylko przerysem. No a tak przy okazji to wszyscy dajecie radę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Inspiracja: Machinarium.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Przerys od Tiago Hoisel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 blakandlajtowy taki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Araiel Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Łukasz Jaskólski- przyjemny żołdak serio - wypas postaci, zwłaszcza ruda dziewuszka leszek_lenia- jakoś te światła z tyłu miękkie mi nie pasują do reszty a to tak żeby było zgodnie z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Fak, miałem tak zryty weekend że nie zdążyłem z zapostowaniem pracy do tygodniowego speedpaintingu, spóźniłem się kilka godzin ;) Więc wrzucam tutaj, Ostatni Bastion: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 dawno nie wrzucalem... serio - fajne wstawki ostatnio widze przed pojsciem na uczelnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 (edytowane) I jeszcze jeden szkicyk z bani.. tak dla treningu. Dziady z photobucket... sutek im przeszkadzał pewnie... Wrzucam w załącznik co było: Edytowane 28 Październik 2009 przez atheg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 KhazadThard -dzięki selfu - dzięki. Te łapki też słodkie atheg - fantazyjna fryzura tej laski .Coś ala dracula coppoli czy też peruka królowej elżbiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Prosto ze lba, bez refki a wyszedl jak arty warcrafta od blizzard'u lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 speed z fotki. matko kto mnie jutro wywlecze do pracy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 2 nastepne "wcielenia" naszego pana groszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 20 minut na każdy mniej więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Mój telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 z racji ze ostatnio wiecej bazgrze w szkicowniku tradycyjnie na odmiane kolorek na tabciu selfu, remanent, atcheg...gicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Fajnie Bedyk, takie, szybkie a przyjemne. Mój nocny szkic godzninny. Tak niby concept, niby cośtam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 dziesieciominutoszczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 (edytowane) ladniusieee obrazeczki panowie :) bedyk powalcz z kolorami wiecej...za malo ich na Twoich pracach... skore mozesz wzbogacic roznosciami..np.jakims fioletem..czerwienia....kombinuj... ahteg: na bieli to najawieksze cwaniaki maluja....ale fajnie juz wyciagasz bryle..np,na tym autoportretunku... joel..ladny phone takie nic specjalnego..mazanka : Edytowane 29 Październik 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 A tu kompakcik, sry za późno ogarnąłem, że przydałoby się otoczenie ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Do drawing jama na drawingboard. Na podstawie zdjecia: http://www.drawingboard.org/download.php?id=79886 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 leander alez te kolorki sa na wypasie... a ja tez sobie ta panne machnalem...przesadzilem z wyostrzeniem troszke..ale co tam wrzuce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Spoko Leszek, chociaz na randke wolalbym moją ;) Wrzuc na drawing board http://www.drawingboard.org/viewtopic.php?t=69869&start=105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 coś dla relaksu, takie bohomazy mnie odstresowują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 (edytowane) Swietne SBT77! To wrzuce jeszcze jak sie Zombiak wpasowal w okladke nowego pisma o grozie i horrorze. Typografia nie moja. i dwie pracki weglem 100x70 Edytowane 2 Listopad 2009 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 pikne węgle, z dwa razy miałem w łapie, ciężko ogarnąć ale za to można się wyżyć i wysmarować piękna rzecz ...i taka rozpaczliwa martwa na przełamanie kryzysu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Araiel Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Świetne speedy Panowie. Może kiedyś uda mi się poziomem Wam dorównać :) A żeby nie było, że się obijam, to taki speed ode mnie - czas około dwóch godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) coś mnie wzięło dziś na potworki... :P... kolo godzinki około 2h Edytowane 2 Listopad 2009 przez sebel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Inspiracja:"Jakubek i brzoskwinka olbrzymka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) @ Post z Dolu, zaiste masz racje ale to bylo robione pozno w nocy po 3 piwach i po prostu cialem sobie cokolwiek mazniac przed snem, oczy same sie zamykaly. Edytowane 3 Listopad 2009 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 (edytowane) leander : ta Twoja okladka kolrystycznie zajebista..ten zmobiak wszystko ukierunkowuje w dobra strone...natomiast w kwestii typografii pozostawia wiele do zyczenie...za bardzo wszystko nie trzyma sie kupy...stosujesz strasznie karciany uklad dla tych napisow...dajesz tez kilka fontow...kogel mogel sie robi...wszystko staje sie nieczytellne...poza tym nie wiem co tam jest najwazniejsze..zazwyczaj na pierwsze skrzypce daje sie jakis konkretne haslo "np.GRYPA ZABIJA" to przyciaga...o kurde :D teraz doczytalem ze typografia nie Twoja :D...ale juz nie kasuje.. icecold: tak na moje oko fajny sie wydaje..ale malo czuc bryle..i troche te kreski chaosem zalatuja..moze sprobuj gdy je stawiasz nie utrzymywac ciaglosci..znaczy sie stawiasz jedno odrywasz piorko i stawiasz nastepna...bo z tego co widze to strasznie sie wydaje z jednego pociagniecia wszystko..zwlaszcza te ukosne...a no i mozesz sprobowac z swiatlem sie pobawic..np.tam gdzie masz ciemna czesc podswietlic z tylu czyms konkretnym..a tam gdzie jasniej czyms ciemnym itd. Edytowane 3 Listopad 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 dawno mnie nie było - ćwiczenia na podstawie zdjęć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 natomiast w kwestii typografii pozostawia wiele do zyczenie...za bardzo wszystko nie trzyma sie kupy..(...)..o kurde :D teraz doczytalem ze typografia nie Twoja :D No dokladnie, wg mnie tez typografia slaba, troche lepiej sie to w wersji drukowanej ogląda, nie razi tak. Ja nie mialem wplywu na ten element i wole sie im tam do roboty nie wtracac. Jak pismo sie utrzyma na rynku to sami stopniowo poprawia jakość składu. W Twojej pracy swietną robote odwala ta fakturka a'la dykta, sprytnie wyostrza plame w obrazie i calosc zaczyna fajnie grac Tlaloc: ta ostatnia pani swietna. Moze tylko zacienioną stronę sukni moglbys uszlachetnic troche zywszym kolorystycznie cieniem, bo teraz mamy tam odmiane zaczernienia. Nie mam nic do wrzucenia pod reka, wiec daje szkic tuszem do odprysku na płytce metalowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi