SCORPI Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 aaa zauroczyl mnie ten dziubek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 scorpi: hmm... interesujaca, "kwadratowa" technika. slizgi - widac postep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 WERT -> jak robisz taka fajne te.. ta strukture jakby farby tych pociagniec? to artrage scorpi, jak mniemam poz ps w deche ten twoj 2pac heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 scorpi: tak, to artrage, ściągnij sobie. polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 nooo sciagnolem artaga ale chyba jakas wczesna wersje :) a tu takie cos ale kiedys sie za to chyba porzadniej wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 kolejny speed 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 kolejny rysunek Tylko krtyki brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 wporzo. pocwicz elementy twarzy, moze z jakis referkow, a najlepiej z natury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Hello ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 scorpi: bardzo fajne. mkrzysiek: nie wiem dlaczego, ale nie za bardzo podobają mi się twoje rysunki. trochę krzywe są... amrun: miód... palce lizać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 >Amrun> znakomite, wszystko gra może tylko usta troszkę poprawić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 OK. Witam to moja pierwsza praca na forum...okularki-ok 60 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 fajne okularky...z natury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 naturalnie! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 rotfl. sita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 sita jest beznadziejne! Potem się tak mówi po angielsku jak robot jakiś;) (Albo jak Ciri z filmowej wersji Wiedźmina- widział ktoś;D) Amrun- pięknusio! Mrkzysiek- Dużo, dużo rysuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Amrun niezle :), a co do mrkrzyska to podziw bo ja bym nigdy takich krese nie uzyskal : D chocziaz to moze sprawa tabletu :> (kurcze nei weim czy nie zaciemne bo moze mam z ajasno ustaiowny monitor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 scorpi: mnie sie b. podoba, nie jest za ciemne; referka czy na czuja jechales?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnet Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 o w mordeczke.. Scorpi, ales sie rozbujal... wchodze w topic.. patrze... mysle sobie kolejnymi prackami bombarduje nas tu Tiger1313.. a tu szok.. lookam na wlasciciela a tu Scorpi... normalnie styl Tigerosa :P brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 hehe dzieki :) na chu** jechalem ale przyznam sie ze inspiracja byly Li góry w japoni czy tam chinach, one maja taki slupowaty ksztalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 praca "o ty w dzwonek!". "Taki efekt przy tak skromnym budżecie", że się tak wyrażę :) Chociaż nie wiem czy skromnym, ile ci to zabrało? (czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 30 minut nie wiecej, pentagram xxl bez sily nacisku, PS i artrage :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 tak na bardzo szybko, mialem obok zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 SCORPI - rewelacyjne speedy ... wez udzial w bitwie .. bedzie co ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Dokładnie... po zmianie wystroju forum na bardziej profesionalne prace tez staly sie profesionalne. Nic tylko podziwiać brawa dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 no raczej wezme nawet juz mam fajnego pomysla. znowu cos zarzucam kolo 15 minut bez szkicow odrazu plamami. Photoshop. Zdjecie obok mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Panie i panowie przedstawiam być może njmłodszą modelkę forum.Mona ma 4 miesiące, jest szczeniakiem rasy dog. Prawdopodobnie drugą rzeczą jaką lubi najbardziej ( bo na pierwszym miejscu jest jedzenie) jest zabawa więc przysporzy zapewne tematów do prac ;) Photoshop,30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Scorpi ta twoja pani przypomina trochę Micheal'a Jacksona, ale ogólnie jest świetnie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 moja pierwsza praca w photoshopie...i pierwszy speed... dopiero sie ucze wiec nie bardzo mi to wyszlo...:) aha oczywisce praca zrobiona w Photoshop CS , ok. 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Robi sie tu calkiem ciekawie. A oto wujek Staszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Lubimy wujka Staszka :) Ja nadal czekam na swoj nowy tablet:( Ponoc "w calej Polsce nie ma Intuosow, bedzie w czwartek". :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 dlaczego niby? Już wykupione czy wacom zapomniał o Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 skleroza nie boli... namalowałem w photoshopie, czas ok. 15 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 jeszcze jeden speed... Photoshop , 1h 20min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 PS .. na licznik niepatrzylem ;) Kerry : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 ppk, drock - nie. belzebub - tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Poproszę o korektę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Babcia pojawiła się już w wątku o artrage.. ale w związku z usunięciem tamtego, przenoszę babeczkę tutaj :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Wszyscy tyle o tym gadaja, to też sobie ściągnąłem... a co! okolo 20 min; artage... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 KRIISSS -> Drugie piekne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 KRIS REWELACJA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 kolejny speeed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 SCORPI ty to wszystko z fotek speedujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Świetnie SCORPI... bardzo kobieco i sexy... podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 heh wyglada jak angelina jolie ale fajna jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 no ostatnio to zawsze mam jakas fote przy sobie bo jakos nie jestem nic senswonego wymyslic ;/ tylko ten scff to bylo prosto z mojej wyobrazni... przydaly by sie jakies muchomory... jolie klocil bym sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 scorpi i Kris bravo.... pozazdroscic, pozazdroscic...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 SCORPI- ładnie sobie poczynasz (zaskoczenie). A co do ostatniego to niezłe, ale Josie ma szczękę wtopioną a nie odstającą a i krótszy nosek. ;) Jak na mój gust to te bardziej z wyobraźni są ciekawsze, więc może puszczaj częście wodze fantazji ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proto Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Sciagnalem dzis ArtRage i wyprobowalem z tabletem i referencjami (czesciowymi, straszny lores lo-q ale zawsze ;)). Obi powstal pierwszy w kilka minut, zas pojedynek zajal mi juz ponad pol godziny. Troche te miecze w PS'ie na chybcika dorabiane nie pasuja, ale co tam :P. Sam programik moze i ma srednie mozliwosci ale strasznie mi sie podoba intuicyjnosc obslugi i milusi wyglad :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 dolaczam do braci speedujacej :) takie sobie ... nie wiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi