Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

scorpi: bardzo fajne.

mkrzysiek: nie wiem dlaczego, ale nie za bardzo podobają mi się twoje rysunki. trochę krzywe są...

amrun: miód... palce lizać.

Napisano

sita jest beznadziejne! Potem się tak mówi po angielsku jak robot jakiś;) (Albo jak Ciri z filmowej wersji Wiedźmina- widział ktoś;D)

Amrun- pięknusio!

Mrkzysiek- Dużo, dużo rysuj:)

Napisano

Amrun niezle :), a co do mrkrzyska to podziw bo ja bym nigdy takich krese nie uzyskal : D chocziaz to moze sprawa tabletu :> (kurcze nei weim czy nie zaciemne bo moze mam z ajasno ustaiowny monitor)

Napisano

o w mordeczke.. Scorpi, ales sie rozbujal... wchodze w topic.. patrze... mysle sobie kolejnymi prackami bombarduje nas tu Tiger1313.. a tu szok.. lookam na wlasciciela a tu Scorpi...

normalnie styl Tigerosa :P

brawo!

Napisano

praca "o ty w dzwonek!". "Taki efekt przy tak skromnym budżecie", że się tak wyrażę :) Chociaż nie wiem czy skromnym, ile ci to zabrało? (czasu :)

Napisano

Panie i panowie przedstawiam być może njmłodszą modelkę forum.Mona ma 4 miesiące, jest szczeniakiem rasy dog. Prawdopodobnie drugą rzeczą jaką lubi najbardziej ( bo na pierwszym miejscu jest jedzenie) jest zabawa więc przysporzy zapewne tematów do prac ;)

Photoshop,30 min.

Napisano

moja pierwsza praca w photoshopie...i pierwszy speed...

dopiero sie ucze wiec nie bardzo mi to wyszlo...:)

aha oczywisce praca zrobiona w Photoshop CS , ok. 2h

Napisano

no ostatnio to zawsze mam jakas fote przy sobie bo jakos nie jestem nic senswonego wymyslic ;/ tylko ten scff to bylo prosto z mojej wyobrazni... przydaly by sie jakies muchomory... jolie klocil bym sie :D

Napisano

SCORPI- ładnie sobie poczynasz (zaskoczenie). A co do ostatniego to niezłe, ale Josie ma szczękę wtopioną a nie odstającą a i krótszy nosek. ;) Jak na mój gust to te bardziej z wyobraźni są ciekawsze, więc może puszczaj częście wodze fantazji ;).

Napisano

Sciagnalem dzis ArtRage i wyprobowalem z tabletem i referencjami (czesciowymi, straszny lores lo-q ale zawsze ;)). Obi powstal pierwszy w kilka minut, zas pojedynek zajal mi juz ponad pol godziny. Troche te miecze w PS'ie na chybcika dorabiane nie pasuja, ale co tam :P.

Sam programik moze i ma srednie mozliwosci ale strasznie mi sie podoba intuicyjnosc obslugi i milusi wyglad :P.

duel.jpg