mCh Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 mały sijun sie zrobił. super poziom mamy ostatnio. czas na mnie, by go popsuć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. [ OK ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 a troche z innej bajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr3sor Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 ooo fuck :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 deus, a czy ty przypadkiem nie poleciałeś z banem? Przeszkadza Ci ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Czytam ten wątek. Jestem już na 100 stronie... i zacząłem sobie też speedować. Nie wiem czy to przedstawia jakąś wartość, ale macie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 scorpi kociak daje rade :) mały portrecik, chyba bardziej w ramach cwiczen,niz cos sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 harseisis: Bardzo fajny pomysł Tiger : brawo maestro no to kolej na mnie takie rysuneczki , robione techniką -walne pare krech - a nuż coś wyjdzie :) 1. troops ok 20min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 2. nie wiem jak to zatytuowac :P 20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 3. super speed jakies 2-3 minutki , zupełnie nie planowany rezultat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 super bryła... łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persching Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 15 minut małs + psp7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 pirwszy obrazeczek moim intuoSIKIEM 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 odd: niezły wypasior dosłownie i w przenośni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Takie burnoutowe klimaty. Tylko nie bijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr3sor Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 o wof !! o_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 no odd, piekny brzydal :), ale cos ostatno rzadziej speedujesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Zupełnie ostatnio brak mi czasu, ale znalazłem chwilkę na szybki szkic... Kompani Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 God, jak ja lubie takie rzeczy. Gimme, gimme...! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 >Marcel no po prostu rewelacja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Marcel: dokonczysz to?? bo zapowiada sie srogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 marcel - pięknie by to w 3d wyglądało ... ehhhh... aż sie rozmazałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aduch Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Ta postać z księgą jest rewelacyjna. Aż się do mnie śmieje żebym się nią zajął. Przydałoby się zrobić wersję w kolorze ale monochromatycznie. Już sobie wyobrażam jakąś mroczną, architekturkę w tle ala Caspar David Friedrich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 oDD wrócił. jezus maryja. (przeżegnałem się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 plodna z was dziatwa, nie ma co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 fenkzory evrybady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 kurcze - kengi, oDD az wstyd postowac pod wami - rewelka panowie (jak zawsze: mysz+corel8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 a to moj taki speed idac do pracy oblukalem sobie uliczke i teraz to sobie nasmigalem zaielo mi to gdzies 20 minutek mycha!szkoda ze myszka nieda sie zrobic elastyczniejszych kresek:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 taki speedzikowaty speedzik...nie ma mnie przez 2 tygodnie, więc cze chłopaky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 mlodziutki cyklop speed jak speed 20 minut mycha pozdrowionak WERT bardzo mi sie podoba twoj ostatni speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aduch Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Chciałem spróbować swoich sił w tym wątku i stworzyłem taką 10 minutówkę. Niestety nie należę do szczęśliwców, którzy posiadają tableta, a stworzenie czegoś myszką od podstaw jest niezbyt komfortowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 tralala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nermal Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 postanowilem dorzucic ostatnie moje wypocinki,speed to ogromny bo cale 20 min . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rescuriat Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Witam! Tutaj mnie jeszce nie bylo:) Oto moja wersja kotka z Alicji w krainie czarow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aduch Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Przed chwilką wyszedł mi efekt uboczny innej pracki. Pędzel, akwarelka i blur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 witam, to moj pierwszy speed. dlugopis, skan, photoshop. w sumie jakies 35 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aduch Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Całkiem niezłe, tylko te kratki przeszkadzają. Pewnie rysowałeś z nudów na jakichś zajęciach w szkole. Też tak mam hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 witamy rescuriat! strasznie mi Twoja pracka przypadla do gustu. Bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 sammael_at: bardzo fajne, na tyle ze to sprofanowalem. bardzo lubie takie zabawy ala beksinski. bardzo to odstresowujace dla mnie. dlatego mam nadzieje ze nie masz mi za zle, ze podeptalem to nieco. osobiscie nie pochwalam takiego nadmalowywania, ale czasem trzeba zrobic cos przeciwko sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aduch Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 No, teraz to wygląda lepiej. Takie kształty działają na wyobraźnię. Sam chciałem się tym pobawić ale żeś mnie kengi wyprzedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 no wlasnie, taki swoisty test rorschach'a :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 cool ... kengi ... przypomina overlotrda ze starcrafta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Ostatnio strasznie malo czasu na grafike... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 no dobra. kengi wybaczam :D ale zeby mi to bylo przed przed przed przed ostatni raz, rozumiemy sie? :> btw: a ja wlasnie chcialem zeby w takim surowym stanie zostalo :p bo teraz to nie to sammmo :D -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Lewan czadowy pop, czy kto to jest, z kad refka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 wrzuce i ja swojego speeda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 no to speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Retrospekcje z DTM after party. little-ninja nagial przepisy o jakies 15 sekund :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 ladnie sie tam bawiliscie ;-) ale bys sie wstydzil leander pokazywac publicznie takie portrety na ktorych koledzy leza po wypiciu zbyt duzej ilosci babcinej nalewki ;-p (pamietaj ze sa tu osoby wsrod ktorych powinno sie propagowac picie czystego naturalnego mleka) ---edit-------------------------------------------------------------------- do posta ponizej: sir_Bols to jest raczej "barman! wiadro szybko... ups... niech bedzie jeszcze mop!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 leander rozumiem ze na tym rysunku podnosisz reke i krzyczysz "barman! jeszcze jedna kolejka dla wszystkich!" tak? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi