harseisis Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 macie (25min photoshop5). nie bluzgać za bardzo. za rok będę kozakiem. (mam nadzieję) uff. przeczytałem cały ten wątek od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Z calej pracki najbardziej podoba mi sie obszar mniej wiecej wokolo konca papierosa, czy to to jest ;).. nos w sumie tez ok.. Smiesznie wyglada dol twarzy- mniej wiecej jakby postac lezala plasko i byla po bokach czesciowo zasypana piachem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Leander - a wiec to sa te slynne speedy :) Nauczycie mnie tego?? W przyszlym roku ide spac do Ciebie :p ;) A tak na serio to odezwij się do mnei na gg, na prv podesle Ci moj nr, mam pare pytan do Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 speed 45minut photoshop. wziąłem jakieś zdjęcie z CDA i spróbowałem w końcu użyć referki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 i drugi też ze zdjęcia. niecała godzina, to taki se speed ale trudno. a ten poprzedni po dalszych półtorej godziny wygląda tak ale mi sie go nie chce już kończyć dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 o drugi juz o wiele fajniejszy podoba mi sie:-)poztarales sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 no i zaczynam przygodę ze speedami... Wierzę, że praktyka zrobi swoje.. jakieś 20-30 min.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 rescuriat --- wcisnales mnie chlopie, to jest rewelka, swietny charakter ma ta pracka ps. a teraz jak tak mysle to nie wiem czy nagialem speeda zreszta zrobilem ich 4 a ta postac to laska nie koles ale korpulentna byla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 coś wszyscy śpią a ja zdominowałem ilością. bo jakością to niezbyt. to jest malowane z rysunku Johna Avona. 25 minut bach prosze nawet linka znalazłem http://www.johnavon.com/PICS/2_CARD_PICS/mirage/mtsseto.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rescuriat Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Adek, Little Ninja: wielkie thx:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 swinia! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Dziękuję za komentarze do ostatniego speeda, nie niezamierzam go kończyć bo niechcę go zepsuć ;) Proszzzzzz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 rescuriat tu przyszedł. wiejska ta świnia, znaczy rewelacyjna praca. a tu foto referka, pseudo-dezajn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 całkiem fajne. troche lat temu sporo takich klimatów było, i w plakacie i np. na okładkach płyt. w pierwszej chwili troche nieczytelne, ale potem całkiem spoko. kontrasty fajnie wyszły. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 ooo mch bardzo fajna praca. bardzo przyjemna kolorystyka. swietne, w odroznieniu od tego co pokazujesz na cgtalk :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 M@ti: niezly start w speedach Marcel - tego tez juz lepiej nie ruszaj, super :) rescuriat: mnie tez kot wcisnal, wyjatkowa praca mCh: ciekawe, ciekawe.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 rescuriat,Marcel,Leander trzymacie poziom panowie. A ja tu 30 min we flashu tabletem ,taka parodia tematu bitwy,ostatni człowiek na ziemii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 widze, że przypadły wam do gustu "plakatowe" prace :> ale gdzie mi tam do świerzego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 no wiesz, z masterami też trzeba się mierzyć, nie:) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 M@ti- o ile się nie mylę to zacząłeś swoją przygodę ze speedami w wakacje:) mCh- spoko Smart- też mi ten pomysł przeszedł przez myśl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 25 minut z rysunku Roba Alexandra i niecala godzina z Johna Avona nie wiem czy takie malowanie z rysunków 5x4 cm jest dobre, na razie mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 8 Październik 2004 Share Napisano 8 Październik 2004 Ładnie, ładnie chłopaki :) @harseisis: szkoda, że to zboże takie żadkie A tu coś ode mnie Amazon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 Harseis- tez gram w magici :P i tez ubostwiam Johna Avona :P btw pracki ladnie skopiowane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 dlaczego na forum nie było dupnego napisu dla idiotów takich jak ja, że sie zmienia adres stronki? (dzięki wiggles) to daje znowu swoje śmieci: niecala godzina ponad godzina i też ponad godzina 40 minut 45min wszystko z kart do mtg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 arghhh kocham magica i mimo ze nie znam sie na 2d to trafiasz w moj gust :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 hehehe , juz mialem krzyczec ze swampa przerysowales;p Bo gram czarnym to innym obrazkom sie nie przygladam ;D Fajne fajne;D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 Open canvas 1.1 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 30 min dzis;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 podoba mi sie gate. tylko anioł(?) wygląda troche jak z Ku Klux Klanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 brum brum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Marcel... świetne speedy. Bardzo mi się podobają. Tak samo Leander... bardzo charakterystyczne i ciekawe prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 oDD: to mi sie podoba :) wiecej prosze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rescuriat Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 ODD - czaderskie to jest! A ja tu wlasciwie kadr zamieszczam bo pracuje wlasnie nad wieksza caloscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietro Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Dawno mię tu nie było, świetne prace :] A oto przedstawiam wam Gromosza, ponurego władcę pajęczyn, gasnących lamp i nocnej mgły. Każdy z was go kiedyś spotkał, nie każdy zapamiętał. Pamiętajcie jedno Gromosz zawsze już o was będzie śnił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr3sor Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 o fu** !!!! juz powoli zaczynam miec tego dosyc :D to jest za piękne żeby istnić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Dzisiaj czytalem o pseudokibicach z Krakowa. Kurde w szoku jestem. W ramach odreagowania moja wizja prawdziwego kibica. A prawdziwy kibic niezaleznie od rasy i płci powinien wyglądac tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 eech.... też czytałem... horror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 ,póżno już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 u mnie tez pozno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 hmm, te usta jakoś dziwnie kojażą mi się z... ups, wydało się, że tu zaglądam ;) świetne prace, pozdrawiam P.S. Leander, ja nie wiem... albo ty jesteż erotomanem albo ja, bo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 a tu szybki speedzik dla ojca ...bo mi sie uczony trafil ;D, mam nadzieje ze sie nie obrazi hehe wierszyk na kacu powstal w czasie rannej kapieli heh...pozdrowienia dla wszystkich nauczycieli, z wyjatkiem mojej baby od fizyki z liceum brrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 little :) Tomur- no mogłes się postarać, Leander- Ależ to... leanderowe:) bardzo fajne usta No ta ja w odbiciu barszczu( twarz to overpainting) Mam pytanie- ja zrobić, żeby pędzel się tak obracał pod kątem jak tutaj- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 alek, bomba! co raz lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Super, wątek znowu się rozkręca. Typowy leander... świetne :) Alek, rewelacja. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 miało być fajnie a wyszlo jak zawsze ;) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Alek ... bardzo fajne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietro Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 kulturysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi