Napisano 2 Październik 200420 l macie (25min photoshop5). nie bluzgać za bardzo. za rok będę kozakiem. (mam nadzieję) uff. przeczytałem cały ten wątek od początku.
Napisano 2 Październik 200420 l Z calej pracki najbardziej podoba mi sie obszar mniej wiecej wokolo konca papierosa, czy to to jest ;).. nos w sumie tez ok.. Smiesznie wyglada dol twarzy- mniej wiecej jakby postac lezala plasko i byla po bokach czesciowo zasypana piachem..
Napisano 2 Październik 200420 l Leander - a wiec to sa te slynne speedy :) Nauczycie mnie tego?? W przyszlym roku ide spac do Ciebie :p ;) A tak na serio to odezwij się do mnei na gg, na prv podesle Ci moj nr, mam pare pytan do Ciebie :)
Napisano 3 Październik 200420 l speed 45minut photoshop. wziąłem jakieś zdjęcie z CDA i spróbowałem w końcu użyć referki.
Napisano 3 Październik 200420 l i drugi też ze zdjęcia. niecała godzina, to taki se speed ale trudno. a ten poprzedni po dalszych półtorej godziny wygląda tak ale mi sie go nie chce już kończyć dalej
Napisano 3 Październik 200420 l no i zaczynam przygodę ze speedami... Wierzę, że praktyka zrobi swoje.. jakieś 20-30 min..
Napisano 4 Październik 200420 l rescuriat --- wcisnales mnie chlopie, to jest rewelka, swietny charakter ma ta pracka ps. a teraz jak tak mysle to nie wiem czy nagialem speeda zreszta zrobilem ich 4 a ta postac to laska nie koles ale korpulentna byla ;)
Napisano 4 Październik 200420 l coś wszyscy śpią a ja zdominowałem ilością. bo jakością to niezbyt. to jest malowane z rysunku Johna Avona. 25 minut bach prosze nawet linka znalazłem http://www.johnavon.com/PICS/2_CARD_PICS/mirage/mtsseto.jpg
Napisano 5 Październik 200420 l Dziękuję za komentarze do ostatniego speeda, nie niezamierzam go kończyć bo niechcę go zepsuć ;) Proszzzzzz...
Napisano 5 Październik 200420 l rescuriat tu przyszedł. wiejska ta świnia, znaczy rewelacyjna praca. a tu foto referka, pseudo-dezajn.
Napisano 5 Październik 200420 l całkiem fajne. troche lat temu sporo takich klimatów było, i w plakacie i np. na okładkach płyt. w pierwszej chwili troche nieczytelne, ale potem całkiem spoko. kontrasty fajnie wyszły. pozdro
Napisano 5 Październik 200420 l ooo mch bardzo fajna praca. bardzo przyjemna kolorystyka. swietne, w odroznieniu od tego co pokazujesz na cgtalk :]
Napisano 5 Październik 200420 l M@ti: niezly start w speedach Marcel - tego tez juz lepiej nie ruszaj, super :) rescuriat: mnie tez kot wcisnal, wyjatkowa praca mCh: ciekawe, ciekawe.. :)
Napisano 5 Październik 200420 l rescuriat,Marcel,Leander trzymacie poziom panowie. A ja tu 30 min we flashu tabletem ,taka parodia tematu bitwy,ostatni człowiek na ziemii
Napisano 6 Październik 200420 l widze, że przypadły wam do gustu "plakatowe" prace :> ale gdzie mi tam do świerzego...
Napisano 6 Październik 200420 l M@ti- o ile się nie mylę to zacząłeś swoją przygodę ze speedami w wakacje:) mCh- spoko Smart- też mi ten pomysł przeszedł przez myśl:)
Napisano 7 Październik 200420 l 25 minut z rysunku Roba Alexandra i niecala godzina z Johna Avona nie wiem czy takie malowanie z rysunków 5x4 cm jest dobre, na razie mi sie podoba
Napisano 8 Październik 200420 l Ładnie, ładnie chłopaki :) @harseisis: szkoda, że to zboże takie żadkie A tu coś ode mnie Amazon
Napisano 10 Październik 200420 l Harseis- tez gram w magici :P i tez ubostwiam Johna Avona :P btw pracki ladnie skopiowane :]
Napisano 10 Październik 200420 l dlaczego na forum nie było dupnego napisu dla idiotów takich jak ja, że sie zmienia adres stronki? (dzięki wiggles) to daje znowu swoje śmieci: niecala godzina ponad godzina i też ponad godzina 40 minut 45min wszystko z kart do mtg...
Napisano 10 Październik 200420 l arghhh kocham magica i mimo ze nie znam sie na 2d to trafiasz w moj gust :)
Napisano 11 Październik 200420 l hehehe , juz mialem krzyczec ze swampa przerysowales;p Bo gram czarnym to innym obrazkom sie nie przygladam ;D Fajne fajne;D Pozdr
Napisano 11 Październik 200420 l podoba mi sie gate. tylko anioł(?) wygląda troche jak z Ku Klux Klanu
Napisano 12 Październik 200420 l Marcel... świetne speedy. Bardzo mi się podobają. Tak samo Leander... bardzo charakterystyczne i ciekawe prace.
Napisano 12 Październik 200420 l ODD - czaderskie to jest! A ja tu wlasciwie kadr zamieszczam bo pracuje wlasnie nad wieksza caloscia.
Napisano 13 Październik 200420 l Dawno mię tu nie było, świetne prace :] A oto przedstawiam wam Gromosza, ponurego władcę pajęczyn, gasnących lamp i nocnej mgły. Każdy z was go kiedyś spotkał, nie każdy zapamiętał. Pamiętajcie jedno Gromosz zawsze już o was będzie śnił :D
Napisano 13 Październik 200420 l o fu** !!!! juz powoli zaczynam miec tego dosyc :D to jest za piękne żeby istnić :D
Napisano 13 Październik 200420 l Dzisiaj czytalem o pseudokibicach z Krakowa. Kurde w szoku jestem. W ramach odreagowania moja wizja prawdziwego kibica. A prawdziwy kibic niezaleznie od rasy i płci powinien wyglądac tak:
Napisano 14 Październik 200420 l hmm, te usta jakoś dziwnie kojażą mi się z... ups, wydało się, że tu zaglądam ;) świetne prace, pozdrawiam P.S. Leander, ja nie wiem... albo ty jesteż erotomanem albo ja, bo... ;)
Napisano 14 Październik 200420 l a tu szybki speedzik dla ojca ...bo mi sie uczony trafil ;D, mam nadzieje ze sie nie obrazi hehe wierszyk na kacu powstal w czasie rannej kapieli heh...pozdrowienia dla wszystkich nauczycieli, z wyjatkiem mojej baby od fizyki z liceum brrr
Napisano 14 Październik 200420 l little :) Tomur- no mogłes się postarać, Leander- Ależ to... leanderowe:) bardzo fajne usta No ta ja w odbiciu barszczu( twarz to overpainting) Mam pytanie- ja zrobić, żeby pędzel się tak obracał pod kątem jak tutaj-
Napisano 14 Październik 200420 l Super, wątek znowu się rozkręca. Typowy leander... świetne :) Alek, rewelacja. Pozdrawiam.