Napisano 24 Grudzień 200420 l Czas na moj pierwszy post w forum 2d, calkiem calkiem sobie poczynacie wiec sie dolaczam. 2 pracki w Artrage. Pozdrawiam.
Napisano 24 Grudzień 200420 l heh... niezle malujecie ;] ja tam wczoraj tablet dopiero dostalem i to moja pierwsza "speed" pracka...
Napisano 24 Grudzień 200420 l Życzę sobie i wam abyśmy nie zapomnieli o co tak naprawdę chodzi w tych świętach :D no i speedzik of course :D
Napisano 24 Grudzień 200420 l wygląda jak modelka z moich zajęć na ASP :P eee jesli mowisz o pani majce to przesada ;P pozdrawiam wszystkich i zycze spooookojnych swiat przedewszystkim no i rownie owocnego jak nie bardziej przyszlego roczka :) pozdrawiam
Napisano 24 Grudzień 200420 l Hah, to i ja na przywitanie (1wszy post na forum) rzucę speeda, jaki powstał na świeżo rozpakowanym Graphirze - piękny książę mordujący w afekcie:
Napisano 24 Grudzień 200420 l piękny? :D lol O gustach sie nie dyskutuje ;) Ale wg mnie piekny ksiaze kryje sie za plecami pieknej ksiezniczki, ktorą widzimy na obrazku.
Napisano 25 Grudzień 200420 l Gratuluje cierpliwosci :-) (ale te korzenie to mogłeś inaczej przyciąć... :-) Next speed - modelka: znajoma, Painter IX.
Napisano 26 Grudzień 200420 l Herod - ciekawie potraktowany ten srodek twarzy Wert - fajne, ale chyba niepotrzebnie wszedzie dales czarny obrys, splaszcza to co jest 'pod nim' Obywatel - fajna czcionka ;) znowu plasko wyszlo..
Napisano 26 Grudzień 200420 l Leander: Ta pani ma jedno oczko klapniete :-) Ale swoim urokiem popędziła mnie do poczytania na gfxartyście o odcieniach kolorów skóry i kontrastach. Niestety, efekt na razie mierny:
Napisano 26 Grudzień 200420 l OT: eee jesli mowisz o pani majce to przesada ;P No akurayt nie o majkę chodzi, ale niewazne - nie będe tu komuś siedzenia obrabiał bo się komuś przykro zrobi ;) pozdrawiam /OT
Napisano 26 Grudzień 200420 l Cos co musialem z siebie zrzucic jak nadwage po zjedzeniu niezdrowej ilosci swiatecznych pierogow. Dlugo bede dochodzil do siebie, niestety. Swieta to straszny okres blee :P
Napisano 27 Grudzień 200420 l Rzuq: Heh, ten Mikołaj angażu do CocaColi nie dostałby za szybko... :-) 30 minut (wliczając korekty chirurgiczne nosa i ust) - liczy się jako speed?
Napisano 28 Grudzień 200420 l wert, podoba mi sie , wyglada jak zdjecie kreskówki lecacej w telewizjii
Napisano 31 Grudzień 200420 l tak się obawialem że będzie nieczytelne...siedzi robocik, opiera ręke na stole, zwieszona głowa, w tle rury i światła. Dłoń na dole (3 palce), głowa i część szyi w prawym gornym , ramię w prawym dolnym. w twoim sprobowalbym rozmazać wypełnienie, czarne linie pozostawiając ostre, bo się gryzie...jeżeli to dobre określenie :)
Napisano 31 Grudzień 200420 l Wpadl mi w rece album Tamary Łempickiej i taka oto przerysowywanka szybka No to ide po szampana :)
Napisano 1 Styczeń 200520 l Pierwszy post na forum a jednoczesnie pierwszy jako taki rysunek :] i zdaje sobie sprawe z tego ze ma błąd na błędzie... cóż nie od razu rzym zbudowano ;] bazgram sobie na pentagramie xxl z jakies 45 minut to robiłem, hmmmm, w zasadzie to powinienem to wrzucic gdzie indziej... ;] mea culpa
Napisano 2 Styczeń 200520 l Kris R-he he nie całkiem wiem co to jest,ale mi się to podoba,kojarzy mi sie z łonem żółwicy he he
Napisano 2 Styczeń 200520 l Wszystkiego najlepszego w nowym 2005 Children of Bodom i nowiutki Tablet :)
Napisano 2 Styczeń 200520 l Bardzo fajnie oddana twarz Asiu. Super trafione kolorki. Podoba mi się :)