zajacowo Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Witam. Taka pracka troszke mi zajeła czasu.W sumie połowa pracy w maxie połowa w psp. Odskocznia od robienia architektonicznych wizek. Mam pomysł żeby coś tam smiesznego dołozyc ale na razie wystarczy mi tyle. Pzdr Link do wiekszej ponizej http://img103.imageshack.us/img103/6679/robot2finalpn9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
troglodyta Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Podoba mi się , fajna praca : ). Jedynie dziwne są te "tasiemki" białe wychodzące z pod pieczęci bo trochę wyglądają jakby mapa opacity wskoczyła na difuse. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 bardzo fajne, swietne tekstury i otoczenie, trawa troche odstaje od reszty. jedyne co mi sie nie podoba to medale (to sa chyba medale) poaztym naprawde super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 hehe, fajne :) mozna by jeszcze dopracowac materiał tego bota, ale i tak jest gites :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Bardzo fajna pracka. Głównie z powodu oświetlenia i tekstur, co nadaje ciekawego klimatu ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Budynek wyszedł bardzo ładnie, sam mech już tylko ładnie. Generalnie wydaje mi się, że jest trochę zbyt jasno, przez co widać, że tekstura mecha jest zrobiona troszkę niedbale. Ogólnie 4+ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 mi się strasznie podoba :P do złotej galerii to!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 heh... zlota galeria to zdecydowanie przesada, ale praca jest ladna, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Bardzo ładnie;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 może być ja tam sie nie rozczulam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 jest ok, a od pasa w górę nawet ok+ pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Ładne, dobrze oddany klimat WH40K, mógłby mieć tylko intensywniejszy kolor, a i jeszcze te nogi powinien mieć szerzej rozstawione...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Fuck yeah! DREADNOUGHT jak zywy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyri Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 podoba mi sie otoczenie to jakas katedra? w kazdym razie fajnie wyglada. mech tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 super, tylo mnie jednak textury mecha sie nie podobaja. sorry... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 Ładne, dobrze oddany klimat WH40K, mógłby mieć tylko intensywniejszy kolor, a i jeszcze te nogi powinien mieć szerzej rozstawione...;) Dzięki tak naprawdę to taka moja własna interpretacja deradnoughta z WH40K bo np łapa z prawej powinna inaczej troche wyglądać żeby była zgodna z tym co jest na figurkach. Generlanie model robiłem na podstawie zdjęć figurek-nie posiadałem żadnych planów rzutów przekroji czy blueprintów do tego -więc proporcje były robione na oko. Jest pare elemntów które będe chciał pózniej poprawić ale tak jak pisałem już chyba straciłem troche cierpliwości do tego więc do poprawek usiąde później. Dzieki i pzdr.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 super, tylo mnie jednak textury mecha sie nie podobaja. sorry... pozdr. Hmm no ok ale napisz co dokładnie ci sie nie podoba. Każda uwaga bedzie cenna:) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Jakbyś już coś poprawiał, to dorób trochę odznaczeń... tak jak w wersjach Venerable, i zrób go w lekkim rozkroku. PS. Może to (o ile jeszcze tej figurki nie widziałeś) cię do czegoś zainspiruje:): http://www.forgeworld.co.uk/davendread.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipocotam Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 super architektura- na istotach z pierwszego planu sie nie znam to sie nie bede wypowiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 mi cała pracka PODOBA sie na maxa . I'm wielki fan wszystkiego co brzmi jak WH40.000. Mega displacementy na mechu. Archi też miażdżąca . 6= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 bardzo fajne, jest klimacik jedyne co to te rury na pierwszym planie mają chyba teksturę w zbyt małej rozdziałce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Ładna pracka, jedynie 'nogi' mecha mi nie podchodzą. Chropowatość faktury sprawia, że wyglądają lekko jak z kamienia a nie z metalu. No i podwójne działko, może bym przybrudził na wylocie, co by wyglądało jak używane a nie nówka sztuka. Katedra wygląda bardzo fajnie, ale skoro pisałeś że zajmujesz się na co dzień wizkami, to pewnie zaskoczenia nie ma ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi