Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 28,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo mi się podoba, jednakże mam jedną uwagę - być może to po prostu taka stylizacja, ale razi mnie sposób wymodelowania ubrania - wydaje się być zrobione ze strasznie grubej gumy, tak jakby ktoś wykonał ciuch z opony samochodowej, fałdy mogłyby być gęstsze, mniejsze i układać się w bardziej fizyczny sposób. Może ktoś już wcześniej o tym pisał i problem został wyjaśniony, ale przy wielkości tego topicu... wybacz, ale całego nie przejrzałem :)

Świetna robota i oby tak dalej!

Pozdrawiam.

Napisano

hehe, no przeciez pracuje w laboratorium! musi miec gumowe ubranie ochronne!:D

a tak swoja droga swietna praca, szkoda ze wlosow nie ma, pewnie czasu nie starczylo;)). a tak to taki albert po chemioterapii ;D

Napisano

jak zawsze zachwycony ;D tylko no kurcze te włosy dodaj bo narazie taki łysy ten Alber i torche go nie przypomina :p

pozdrawiam!

Napisano

ja bym doradzal dogasic dosc znacznie caly environment. zeby ten pan i atomik byli na pierwszym miejscu mocno. a telko to niech robi za mini dodatek, nieistotny szczegol. moze jeszcze bardziej dofem blurem i jeszcze jakas winietke mocna na to :)

bo to bardzo fajna pracka moze byc.

Napisano

jaras co taka cisza u ciebie? dziargasz czy poddałeś się? mam nadzieję że ten Pan (juz zapomniałem jego nika) nie zniechęcił Cię do kontynuowania. szkoda by było tej pracki

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Artooro - a wiesz że to z gumowym kombinezonem to wcale niegłupia myśl :D thx

kengi - dzięki - tak zrobię jak mówisz

Raffaello - w tej chwili jestem na zakręcie życiowym - wyjazdy, załatwianie nowej pracy, przeprowadzka - tak więc pracki tej nie ukończę w terminie.

Napisano

siema, moim zdaniem nocne tło psuje całą pracke. Modele super, ale oświetlenie jak dla mnie psuje klimat.

Napisano

Raffaello - w tej chwili jestem na zakręcie życiowym - wyjazdy, załatwianie nowej pracy, przeprowadzka - tak więc pracki tej nie ukończę w terminie.

Powodzenia na zakręcie...! ;) ...życzę długiej prostej i czekam na ostatnie szlify.

Napisano

jestem na tak! moze nie moj faworyt, ale bardzo mi sie podoba. Super kolorki, fajny kadr i w ogole wszystko. Poprawilbym teksturke ubrania moze.

Napisano

a czasami ta bitwa sie juz nie skonczyla ? ;>

ale fajny model tak czy inaczej, moze jaras przeniesiesz do Wip`a i tam bedziesz go "dusil" ?:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.