Napisano 12 Kwiecień 200717 l Zapraszamy do obejrzenia imponujących prac które zostały opublikowane na łamach serwisu Zbrushcentral.com wykonane zostały przy użyciu najnowszej wersji Zbrush'a (v3.0 Beta) Całosc pod podanym adresem http://www.zbrushcentral.com/zbc/forumdisplay.php?f=81
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Niesamowite, ZBrush rządzi :) Zbrush to tylko narzędzie. To ludzie zrobilo a nie jakieś magiczne coś tam.
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Jak dla mnie niesamowite stworki i niesamowite narzędzie, choć za chiny nie kumam, jak to jest robione ;). Pozdrawiam
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Nie ma jak to na poczatek dnia sie zdolowac... Moze za 100 lat tez tak bede potrafil :)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Niesamowite detale, co tu dużo gadać, gały wypala. BTW w swoim wątku, Antropus napisał że wyciągnął 16 mln poly, oO na 2 GB ram'u i dało się przy tym pracować, jak myślicie ile wyciśnie się na 1 Giga ram'u? (Moje "główne bryłki" czekają na ten soft, mheheh)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Autor chwalą sobie layery i dodawanie osobnych elementów - ciekawe czy UI ulegnie zmianie..
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Hehe no nieźli szaleńcy- mnie najbardziej zaskoczyły prace Damien'a (maddam)- ten człek nie ma dosyć po prostu ;).
Napisano 12 Kwiecień 200717 l hmmm... pożyjemy zobaczymy, z galerii zapowiada sie takie łubudu. Nadzwyczajne modele tam pokazali jednym słowem.
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Oj hindus hindus - skradles mojego newsa :P A powaznie to super ze daliscie to na pelnoprawnego newsa bo zdecydowanie galeria MIAZDZY. Pytanie jak bedzie z low poly - czy mozna bedzie wygodniej wykonac low poly juz w Zbrushu czy nadal lepiej bedzie przerzucac z jakichs innych :/ Zobaczym.
Napisano 12 Kwiecień 200717 l nie no panowie nieźle wymiatają na trójeczce! ale i tak bez talentu to i nr 3 nie pomoże ;-)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Wiekszosc prac wgniata wziemie sa super i tyle !, ale jest tez duzo ktore sa nieporozumieniem :) Superowy ten zb3 :D
Napisano 13 Kwiecień 200717 l Autor matcap to chyba żart From: http://download.pixologic.com/NextStep/ZBrushNextStep.zip Size: 30,9 MB (32*327*844 bytes)
Napisano 13 Kwiecień 200717 l Modele jak modele,można by je wykonać i w starej wersji programu. Mnie osobiście poruszyły takie funkcje nowego Zbrusha jak: TRANSPOSE,SUB TOOLS,CONCEPT SCULPING,PROJECTION BRUSH,LAYERS,.
Napisano 13 Kwiecień 200717 l hindus - nie sadze zeby to byl zart - dawalbys do swojej reklamy cos co jest jedynie zartem? To nie polscy politycy :D A papryczka tez jest niezle wyczesana nie? No i ten concept modeling zmiazdzyl :D