Napisano 16 Maj 200717 l elo 1 czerwca Poltegor staje w ogniu - będzie spektakularna akcja gaśnicza. Kto chętny na zbiorowe focenie ? ZDJECIA !!!!
Napisano 16 Maj 200717 l mam lot 31 do wrocka więc jak tylko załatwię sobie sprawę z egzaminem to na pewno się pojawię :)
Napisano 16 Maj 200717 l po co nam grill skoro będzie najwieksze wrocławskie ognisko? tylko kiełbaski na patyki i smażyć w poltegorze :D
Napisano 16 Maj 200717 l następny grill w wawie w Pałacu Kultury ;D Bardzo możliwe że przybędę, ale głowy nie dam :)
Napisano 16 Maj 200717 l Autor Knysha napisał: A Hotel Wroclaw tez maja zamiar wyburzac? nie ma takich planów - ma przejść remont kapitalny
Napisano 16 Maj 200717 l Autor chveti napisał: Pojawimy się z AG'iem :) o lol - pachnie faktycznie mini zlotem - wpisywac sie koneserzy
Napisano 16 Maj 200717 l Autor AGmakonts napisał: PikSar tylko tym razem poduszki pilnuj:P a ty zostań po właściwej stronie balkonu - i żadnego jarania w komputerowni będą jaja czuje - zbiore ludzi i nie będę miał aparatu - ma ktoś Zenita pożyczyć ?
Napisano 20 Maj 200717 l Autor dobra będzie parę osób z Gliwic i okolic (Tychy hihihi) wbijaja się Chveti i AG kto z Wrocka ? chata wolna - możemy zrobic impreze w stylu BYOB ? chętni wpisywać się Skoro w piątek rano palimy wieżowiec to wieczorem trzeba gasić:) jest możliwość noclegu (psiwór we własnym zakresie) piątek/sobota (do 12.00)
Napisano 20 Maj 200717 l wow:) ciekawa sprawa... oby tylko nie było potem w wiadomościach.. o dziesiątkach zabitych w ćwiczeniach pożarowych Oo
Napisano 20 Maj 200717 l krzyhhh napisał: wow:) ciekawa sprawa... oby tylko nie było potem w wiadomościach.. o dziesiątkach zabitych w ćwiczeniach pożarowych Oo Podpalacz: max3d ;D
Napisano 22 Maj 200717 l krzyhhh napisał: wow:) ciekawa sprawa... oby tylko nie było potem w wiadomościach.. o dziesiątkach zabitych w ćwiczeniach pożarowych Oo raczej będzie wp.pl dodano 5 minut temu napisał: grupa fotografów została uwięziona na 25 piętrze wieżowca Poltegor we Wrocławiu. Strażacy bezskutecznie gaszą pożar szalejący poniżej. Jednak pomimo strzelających płomieni i gryzącego dymu kilku z nich wciąż robi zdjęcia! Moment! Właśnie jeden z nich coś krzyczy... Staram się przeczytać z ruchu ust... "Ale fajne partikle!" mówi jeden fotograf do pzostałuch wychylonych z okna... i jeszcze "Leru by się zachywcił"... :D
Napisano 22 Maj 200717 l nie :) od człowieka zwanego Wladymir Pietrow Poltegorow - pioniera świetlanej rewolucji październikowej :]
Napisano 22 Maj 200717 l tweety : właśnie tak to sobie wyobraziłem .. albo coś ala Cytat nastąpiły niespodziewane explozje i podpalenia niższych pięter..... po czasie odnaleziono grupę sprawców.. którzy swój czyn tłumaczą "żeby lepsze fotki były " oraz "kupiłem film z za małym ISO ..trzeba było rozjaśnić" :) Pozdro
Napisano 22 Maj 200717 l A ja mam pytanie do Was: kto będzie na miejscu? :) AG PikSar knysha tweety Vorek chveti Deus ktoś jeszcze?
Napisano 22 Maj 200717 l Valery napisał: ja najprawdopodobniej też będe. o której to ma być? Jakies 10min po tym, jak podlozymy ladunki :D
Napisano 23 Maj 200717 l I. Stanął w ogniu nasz wielki dom Dym w korytarzach kręci sznury Jest głęboka naprawdę czarna noc Z piwnic płonące uciekają szczury II. Krzyczę przez okno czoło w szybę wgniatam Haustem powietrza robię w żarze wyłom Ten co mnie słyszy ma mnie za wariata Woła - co jeszcze świrze ci się śniło? III. Więc chwytam kraty rozgrzane do białości Twarz swoją widzę twarz w przekleństwach A obok sąsiad patrzy z ciekawością Jak płonie na nim kaftan bezpieczeństwa IV. Dym w dziurce od klucza, a drzwi bez klamek, pękają tynki wzdłuż spoconej ściany. Wsuwam swój język w rozpalony zamek, śmieje się za mną ktoś jak obłąkany. V. Lecz większość śpi przez sen się uśmiecha A kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa Na rusztach łóżek milczy przerażenie VI. Ci przywiązani w dymie materacy Przepowiadają życia swego słowa Nam pod nogami żarzą się posadzki Deszcz iskier czerwonych osiada na głowach VII. Dym coraz gęstszy obcy ktoś się wdziera A my wciśnięci w najdalszy sali kąt - Tędy! - wrzeszczy - Niech was jasna cholera! A my nie chcemy uciekać stąd! VIII. A my nie chcemy uciekać stąd! Krzyczymy w szale wściekłości i pokory Stanął w ogniu nasz wielki dom! Dom dla psychicznie i nerwowo chorych! Takie luźne skojarzenie. Piosenka Kaczmarskiego, of course. :)
Napisano 23 Maj 200717 l Cytat kurcze, ile razy mam powtarzac ze nie nazwyam sie Deus?! >:0 A jak? ;O
Napisano 23 Maj 200717 l Knysha napisał: Jakies 10min po tym, jak podlozymy ladunki :D A o ktorej macie zamiar to zrobic? :) Tez bym popatrzyl
Napisano 25 Maj 200717 l Autor jutro bracia ze wschodu przywioza ladunki wpisywac sie kto jeszcze bedzie sluchy chodza ze z Slaska wieksza ekipa sie wybiera
Napisano 26 Maj 200717 l Autor AGmakonts napisał: piksar tylko zaopatrz lodówke w to co miałes a ja przyniose to co miałem teraz czekam aż przyniesiesz to co było w lodówce a ja przyjde z tym co ty :D teraz ja będe Sprite
Napisano 26 Maj 200717 l Drakula napisał: w dupe - 1 czerwca mam egzam x_x chveti napisał: ale w godzinach pozniejszych jestes dostepny? :) Dostepny? Raczej "otwarty" :D
Napisano 26 Maj 200717 l pikSar napisał: teraz czekam aż przyniesiesz to co było w lodówce a ja przyjde z tym co ty :D teraz ja będe Sprite tylko coś czuję, że po tej akcji wszyscy będą pragnienie :D
Napisano 29 Maj 200717 l Witam. Jestem z wrocka i musze powiedzieć Wam, ze nic ciekawego to nie bedzie. Budynek jest rozbierany. Na 1 obawiam sie ze nawet okien nie będzie. Poza tym Chyba nie sądzicie ze będzie sie paliło? Puszczą świece dymne i po sprawie. Przyjde to zobaczyć ale chyba mnie to rozczaruje. Tak jak kilka lat temu pokaz ratwonictwa w symulowanym wypadku. Poza tym wolałbym zobaczyć jak poltegor się wali od wybuchów ale nie zrobią tego bo wraz z poltegorem zała okolica by runęła takie ekstra budownistwo jest dookoła. dziwie sie że jeszcze się nie złożyły bloki dookoła poltegoru...