piksar Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 elo 1 czerwca Poltegor staje w ogniu - będzie spektakularna akcja gaśnicza. Kto chętny na zbiorowe focenie ? ZDJECIA !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 ooooooo dammmmm! no kurde powiedz o której?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 http://www.kmpsp.wroclaw.pl/index.php?str=cwiczenia_poltegor2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 ja chetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 mam lot 31 do wrocka więc jak tylko załatwię sobie sprawę z egzaminem to na pewno się pojawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Ja sie pisze na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 W koncu ta paskuda padnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 przyjadę popatrzeć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 zlot się szykuje, weźcie grila i piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 po co nam grill skoro będzie najwieksze wrocławskie ognisko? tylko kiełbaski na patyki i smażyć w poltegorze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 następny grill w wawie w Pałacu Kultury ;D Bardzo możliwe że przybędę, ale głowy nie dam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 A Hotel Wroclaw tez maja zamiar wyburzac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 A Hotel Wroclaw tez maja zamiar wyburzac? nie ma takich planów - ma przejść remont kapitalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Pojawimy się z AG'iem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 Pojawimy się z AG'iem :) o lol - pachnie faktycznie mini zlotem - wpisywac sie koneserzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 PikSar tylko tym razem poduszki pilnuj:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 PikSar tylko tym razem poduszki pilnuj:P a ty zostań po właściwej stronie balkonu - i żadnego jarania w komputerowni będą jaja czuje - zbiore ludzi i nie będę miał aparatu - ma ktoś Zenita pożyczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 ja ma:P ale bez filmu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 tez ma, moge podrzucic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Maj 2007 Autor Share Napisano 20 Maj 2007 dobra będzie parę osób z Gliwic i okolic (Tychy hihihi) wbijaja się Chveti i AG kto z Wrocka ? chata wolna - możemy zrobic impreze w stylu BYOB ? chętni wpisywać się Skoro w piątek rano palimy wieżowiec to wieczorem trzeba gasić:) jest możliwość noclegu (psiwór we własnym zakresie) piątek/sobota (do 12.00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 wow:) ciekawa sprawa... oby tylko nie było potem w wiadomościach.. o dziesiątkach zabitych w ćwiczeniach pożarowych Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 wow:) ciekawa sprawa... oby tylko nie było potem w wiadomościach.. o dziesiątkach zabitych w ćwiczeniach pożarowych Oo Podpalacz: max3d ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 co to za styl BYOB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Bring Your Own Bomb!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Bring/Buy Your Own Beer faktycznie, widzialem ten budynek, okropienstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 wow:) ciekawa sprawa... oby tylko nie było potem w wiadomościach.. o dziesiątkach zabitych w ćwiczeniach pożarowych Oo raczej będzie grupa fotografów została uwięziona na 25 piętrze wieżowca Poltegor we Wrocławiu. Strażacy bezskutecznie gaszą pożar szalejący poniżej. Jednak pomimo strzelających płomieni i gryzącego dymu kilku z nich wciąż robi zdjęcia! Moment! Właśnie jeden z nich coś krzyczy... Staram się przeczytać z ruchu ust... "Ale fajne partikle!" mówi jeden fotograf do pzostałuch wychylonych z okna... i jeszcze "Leru by się zachywcił"... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Poltegor? to od "Poltergeist" sie wzielo:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 nie :) od człowieka zwanego Wladymir Pietrow Poltegorow - pioniera świetlanej rewolucji październikowej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 hehehe to dlatego poltegor taki jakiś czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 tweety : właśnie tak to sobie wyobraziłem .. albo coś ala nastąpiły niespodziewane explozje i podpalenia niższych pięter..... po czasie odnaleziono grupę sprawców.. którzy swój czyn tłumaczą "żeby lepsze fotki były " oraz "kupiłem film z za małym ISO ..trzeba było rozjaśnić" :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 A ja mam pytanie do Was: kto będzie na miejscu? :) AG PikSar knysha tweety Vorek chveti Deus ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 ja najprawdopodobniej też będe. o której to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 ja najprawdopodobniej też będe. o której to ma być? Jakies 10min po tym, jak podlozymy ladunki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 kurcze, ile razy mam powtarzac ze nie nazwyam sie Deus?! >:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Deus - Chill out :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 to o ktorej panowie bedziecie ? kupowac kielbaski ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 I. Stanął w ogniu nasz wielki dom Dym w korytarzach kręci sznury Jest głęboka naprawdę czarna noc Z piwnic płonące uciekają szczury II. Krzyczę przez okno czoło w szybę wgniatam Haustem powietrza robię w żarze wyłom Ten co mnie słyszy ma mnie za wariata Woła - co jeszcze świrze ci się śniło? III. Więc chwytam kraty rozgrzane do białości Twarz swoją widzę twarz w przekleństwach A obok sąsiad patrzy z ciekawością Jak płonie na nim kaftan bezpieczeństwa IV. Dym w dziurce od klucza, a drzwi bez klamek, pękają tynki wzdłuż spoconej ściany. Wsuwam swój język w rozpalony zamek, śmieje się za mną ktoś jak obłąkany. V. Lecz większość śpi przez sen się uśmiecha A kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa Na rusztach łóżek milczy przerażenie VI. Ci przywiązani w dymie materacy Przepowiadają życia swego słowa Nam pod nogami żarzą się posadzki Deszcz iskier czerwonych osiada na głowach VII. Dym coraz gęstszy obcy ktoś się wdziera A my wciśnięci w najdalszy sali kąt - Tędy! - wrzeszczy - Niech was jasna cholera! A my nie chcemy uciekać stąd! VIII. A my nie chcemy uciekać stąd! Krzyczymy w szale wściekłości i pokory Stanął w ogniu nasz wielki dom! Dom dla psychicznie i nerwowo chorych! Takie luźne skojarzenie. Piosenka Kaczmarskiego, of course. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 kurcze, ile razy mam powtarzac ze nie nazwyam sie Deus?! >:0 A jak? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Jakies 10min po tym, jak podlozymy ladunki :D A o ktorej macie zamiar to zrobic? :) Tez bym popatrzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 jutro bracia ze wschodu przywioza ladunki wpisywac sie kto jeszcze bedzie sluchy chodza ze z Slaska wieksza ekipa sie wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 piksar tylko zaopatrz lodówke w to co miałes a ja przyniose to co miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 w **** - 1 czerwca mam egzam x_x EDIT: Leru, a wybic Ci jedynki? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 jakis anal egzam? oO ----- ale w godzinach pozniejszych jestes dostepny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 czyli wiekszy zlot sie szykuje ? ja bede :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 piksar tylko zaopatrz lodówke w to co miałes a ja przyniose to co miałem teraz czekam aż przyniesiesz to co było w lodówce a ja przyjde z tym co ty :D teraz ja będe Sprite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 w dupe - 1 czerwca mam egzam x_x ale w godzinach pozniejszych jestes dostepny? :) Dostepny? Raczej "otwarty" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 ha, ha, ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 stop pedałowaniu ćwiczcie focenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 teraz czekam aż przyniesiesz to co było w lodówce a ja przyjde z tym co ty :D teraz ja będe Sprite tylko coś czuję, że po tej akcji wszyscy będą pragnienie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doombringer Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Witam. Jestem z wrocka i musze powiedzieć Wam, ze nic ciekawego to nie bedzie. Budynek jest rozbierany. Na 1 obawiam sie ze nawet okien nie będzie. Poza tym Chyba nie sądzicie ze będzie sie paliło? Puszczą świece dymne i po sprawie. Przyjde to zobaczyć ale chyba mnie to rozczaruje. Tak jak kilka lat temu pokaz ratwonictwa w symulowanym wypadku. Poza tym wolałbym zobaczyć jak poltegor się wali od wybuchów ale nie zrobią tego bo wraz z poltegorem zała okolica by runęła takie ekstra budownistwo jest dookoła. dziwie sie że jeszcze się nie złożyły bloki dookoła poltegoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi