Napisano 5 Maj 200915 l Ale efektywnego zgadowania narazie tylko kilkanaście godzin:) Jakiś element konstrukcyjny półki/szafy?
Napisano 6 Maj 200915 l no dobra dobra to są dyszki od głowicy drukarki atramentowej ;). A jeszcze dokładniej kolor 2 rzędy, którymi uwalniany jest tusz na papier. //Pozdr.
Napisano 6 Sierpień 200915 l nie :( ttaaddzziiuu a jak zobaczylem ze napisales to juz myslalem ze zgadniesz :(
Napisano 6 Sierpień 200915 l dalej nie ale zadrukowane :) Papierowy kubeczek.? nie ale skala dobra hmmm
Napisano 6 Sierpień 200915 l Otwieracz do butelek w kształcie buteleczki CC? -ale razcej nie. Stawiam na papier Toaletowy z nadrukiem.
Napisano 6 Sierpień 200915 l ttaaddeekk!! hooooray! dawaj zdjecie ! :D piekna szklaneczka :P pewnie nikt takiej nie ma bo ta jest z 2000 roku unikat! :D
Napisano 16 Sierpień 200915 l Jako że nie ma następnej zagadki, ja zadam Wam moją. Mam nadzieję, że nie jest zbyt prosta.
Napisano 23 Sierpień 200915 l a ja wiem co jest to Kolgrejta :D to rączka od śróbokrętu :) a niżej to wyglada jak zgięty dywan z diodą w srodku
Napisano 24 Sierpień 200915 l nie dywan. żadnej diody. nie pies. (bliżej "psa" niż "dywanu") co by nie przedłużać - podpowiedź: Inna skala. Edytowane 24 Sierpień 200915 l przez sly
Napisano 24 Sierpień 200915 l Chomik ? .................................. nie chomik. "Inna skala" - miałem na myśli naprawdę inniejszą skalę. Jako że w dobrym kierunku idzie zgadywanie (coraz mniejsze obiekty), domyślam się że niebawem padnie odpowiedź. Jeśli tak się nie stanie, to wieczorem/rano zapostuję odpowiedź.
Napisano 24 Sierpień 200915 l m_d - baaardzo blisko. nie noga, ale ogólnie się zgadza. Nie mogę jednak namierzyć tej fotki, więc zapostuję ją po powrocie z urlopu. pozdrawiam.
Napisano 27 Sierpień 200915 l Uh, troche stawiałem na maszynę, zwłaszcza przez te czcionki, ale nigdy nie widziałem z czerwonym wałkiem, wszystkie miały z czarnym :d
Napisano 30 Sierpień 200915 l plastykowa butelka. Fragment gwintu, dokładniej. To może ja: Odpowiedź: http://img30.imageshack.us/img30/6194/makrocont012.jpg pozdrawiam
Napisano 5 Wrzesień 200915 l Kamil jest hm.... w miarę blisko. te białe linie mają mniej niż 1mm szerokości ;)